Ціна - космос, продавець - негідник!!
Re: Ціна - космос, продавець - негідник!!
2 Jack
Так а я ж нічо - я не ілітарій. Я просто трохи більше знаю про настільні ігри ніж Вася з Нижньої Шепетівки. Я не знаю хто судитиме про «маленьку» зміну назви. І хто міняв цю назву. Я поважаю оригінальний продукт, як інтелектуальну власність і продукт праці автора. І вважаю недоречним переписувати і міняти акценти в цьому продукті без належної аргументації «бо так прикольно». Бо невеликою зміною буде і Кобзар на Кобзон змінити. Думка ж всередині не постраждає...

Так а я ж нічо - я не ілітарій. Я просто трохи більше знаю про настільні ігри ніж Вася з Нижньої Шепетівки. Я не знаю хто судитиме про «маленьку» зміну назви. І хто міняв цю назву. Я поважаю оригінальний продукт, як інтелектуальну власність і продукт праці автора. І вважаю недоречним переписувати і міняти акценти в цьому продукті без належної аргументації «бо так прикольно». Бо невеликою зміною буде і Кобзар на Кобзон змінити. Думка ж всередині не постраждає...
2Kessler
Вітаю з п'ятисотим повідомленням!!
Ну от на святе не треба!
Ні, не «бо так прикольно», скоріш за все якраз (втретє пишу), щоб не плутати з Серпом, бо ринок в нас не такий як у Польші.
Шкода, що в нас індустрія не на тому рівні, як західна, і невелика група поціновувачів з колекціями не завжди задоволена, але тут тіки підтримувати видавців, блоги і таке інше.

Вітаю з п'ятисотим повідомленням!!
Ну от на святе не треба!
Ні, не «бо так прикольно», скоріш за все якраз (втретє пишу), щоб не плутати з Серпом, бо ринок в нас не такий як у Польші.
Шкода, що в нас індустрія не на тому рівні, як західна, і невелика група поціновувачів з колекціями не завжди задоволена, але тут тіки підтримувати видавців, блоги і таке інше.
Дякую, хоча мені не дуже цікаві ті цифри) на барахолці мали б взагалі вбити каунтер повідомлень)
Ну я це почув і вперше, і якщо ви уважно читали, то сам і погоджувався з цим аргументом «чому не Серп». Але тоді чому не «Scythe українська версія» чому німці або ті ж поляки не міняли, щоб не плутати свою версію з оригіналом?) Бо дурні? Або виховані? Або їм Стегмайєр не дозволив?) Або полякам поляки з АР заборонили писати Tainted Grail польскою?) Це я вже в очікуванні «Спаплюженої Чаші»)
Я підтримаю і буду залюбки підтримувати тих видавців, що постачатимуть мені якісний і актуальний продукт. Саме тому підбурюю інших піднімати такі теми конкурентноспроможності і вчасності продукту. Щоб не було потім «а ми вам Аркгем або Косу, а ви не підтримали... шо ж ви хочете тепер... грайте в своїх котиків» Дуже цікаво було б дізнатися статистику по ПРИВАТНИМ передзамовленням як на Кікстартері)

Ну я це почув і вперше, і якщо ви уважно читали, то сам і погоджувався з цим аргументом «чому не Серп». Але тоді чому не «Scythe українська версія» чому німці або ті ж поляки не міняли, щоб не плутати свою версію з оригіналом?) Бо дурні? Або виховані? Або їм Стегмайєр не дозволив?) Або полякам поляки з АР заборонили писати Tainted Grail польскою?) Це я вже в очікуванні «Спаплюженої Чаші»)
Я підтримаю і буду залюбки підтримувати тих видавців, що постачатимуть мені якісний і актуальний продукт. Саме тому підбурюю інших піднімати такі теми конкурентноспроможності і вчасності продукту. Щоб не було потім «а ми вам Аркгем або Косу, а ви не підтримали... шо ж ви хочете тепер... грайте в своїх котиків» Дуже цікаво було б дізнатися статистику по ПРИВАТНИМ передзамовленням як на Кікстартері)
Верну вас немного в прошлое. Считаю цену в 5к с лишним за Немезиду слишком высокой. Но что скажут те,кто в нее сыграл?Если там фан на такую сумму?

Фана - много) У меня на счету партий 10-15 в 5 разных группах, как полукоопом так и полным коопом. И негативных отзывов я не слышал даже от тех, кто впервые видел большие настолки) были нарекания на смертельный рандом, но это часть механики... Реиграбельности также много - две схемы корабля, рандом карты, рандом персонажей, характеристик противника, рандом событий, рандом целей...
В самой базе контента действительно много, но не на 5+к, извините..)
Если б с допами...

В самой базе контента действительно много, но не на 5+к, извините..)
Если б с допами...
Весело тут у вас) читав по діагоналі, тому в цілому не вловив суть холівару. 
Но мне кажется что к ситуации украинской и российской локализации идеально подходит аксиома Эскобара. Покупайте как я английские версии или на языке оригинала и будет всем счастье. Это мое личное мнение и с ним не обязательно соглашаться. Извините.

Но мне кажется что к ситуации украинской и российской локализации идеально подходит аксиома Эскобара. Покупайте как я английские версии или на языке оригинала и будет всем счастье. Это мое личное мнение и с ним не обязательно соглашаться. Извините.
- 
				RomaBlutus
 - Єврогеймер
 - Контактна інформація:

Коли я собі купив коробку ТІ4, то був 15-тим на Тесері, а Кінс ще раніше за мене придбав. І до початку виходу російської локалізації (то десь більше року) таких власників стало аж 30 з копійками. А потім рахунок зразу пішов на сотні. Тобто, вони всі чемно чекали вітчизняний продукт. І попри те, що якість у хобіків була жахливою як на такі гроші, вони ті коробки купували. Хаяли то все, але купували.
2 Gamer
и ты абсолютно прав)
2 RomaBlutus
І?.. Ну убогі, мусять чекати доки їм перекладуть) А у ТІ локалізації якість відрізняється?

и ты абсолютно прав)
2 RomaBlutus
І?.. Ну убогі, мусять чекати доки їм перекладуть) А у ТІ локалізації якість відрізняється?
- 
				RomaBlutus
 - Єврогеймер
 - Контактна інформація:

- 
				RomaBlutus
 - Єврогеймер
 - Контактна інформація:

Дійсно дивний диспут. На тих же російськомовних інтернет ресурсах до виходу рос. локалізації всюди фігурувала назва "Коса", а ніякий не "Серп". І ніхто з цього істерики тоді не робив. А зараз окремі особи вважають своїм святим обов'язком постібатися з назви української локалізації "Коса", або кричати на все горло: "Назва мене обурює!!!". Хоча, якщо у власному світогляді ще з різних причин фігурують серп з молотом, то стають зрозумілими і причини стьобу та "обурення".
Эээх, помню купил игру Немезида с допами(редкая гадость, кстати) за 7к , а продал за 8,5к. Было приятно, но теперь начинают мучить угрызения совести... Я плохой человек и аморал или у меня ещё есть шанс на спасение?

ну это смотря какую, за 95$ или за 175$?) а вообще, я думаю, проблемы начались еще в момент «покупки за 7к») Только у нас человек может радоваться, что купил в три раза дороже, и потом «хитро» продал еще на 50$ дороже) я считаю - вам прямая дорога в большой бизнес!) а мы к вам потом на мастер классы будем ходить)

Надо эти мысли обязательно высказать посетителям Сотби

я, конечно, могу ошибаться, но, кажется, Сотби - это аукцион, а не барахолка, и он не занимается массмаркетом)