KICKSTARTER Rising Sun

Пошук настолок, які ви хотіли б придбати, та не знайшли в продажу.
KinslayeR
Адепт

Re: KICKSTARTER Rising Sun

Повідомлення KinslayeR »

Адрес будете вказувати уже в пледж менеджері. Там же можна буде добрати якісь додатки і вирахують за доставку.
MoGrimm
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення MoGrimm »

KinslayeR писав: А детальніше? Вожу ними уже роки два, ніяких проблем не було, крім деколи довгого очікування упаковки товару.
1 Непрозорі тарифи (вартість десь половини посилок не збігалась з результатом з форми вирахування вартості в них на сайті, в переписці мені не змогли нормально пояснити чому)
2 Неактуальний стан посилок (посилку можуть відправити, але статус в неї буде N/A ще десь тиждень, дізнатись актуальний статус можна тільки в переписці)
3 незручно тримати з ними контакт (враховуючи попередні два пункти, мені тре було багато з ними переписуватись, а це можна зробити тільки тими тікетами, або сраним вайбером)
4 посилка може стояти 2 тижні поки її відправлять
5 склади в якигось єбенях, а якщо вибираєш доставку курєром то курєр може попастить якись хамовитий
6 посилку можуть випадково відправити в харків (мій співробітник стикнувся з тим минулого тижня)
7 одного разу було, що курєр привіз посилку, що була волога з одного кута (середина не постраждала)
8 виявилось що по деяких питаннях можна написати листом, але на них вони відповідають через 2 дні

це те, що згадав сходу

і так, відправляти гру будуть ще не скоро, тому можете протестувати посередників на менш цінних посилках, і в разі чого змінити адресу написавши повідомлення CMON через той же кікстартер, і вони без проблем змінять адрес (перевірено)
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

MoGrimm писав:4 посилка може стояти 2 тижні поки її відправлять
Є таке.
MoGrimm писав:5 склади в якигось єбенях, а якщо вибираєш доставку курєром то курєр може попастить якись хамовитий
Завжди курєр привозить прямо додому (або до родичів додому, якщо в мене нема нікого). Маленькі посилки підвозить інший курєр на велику і передає мені в руки.
MoGrimm писав:в разі чого змінити адресу написавши повідомлення CMON через той же кікстартер, і вони без проблем змінять адрес (перевірено)
А отут уже у мене були попандоси. Зробив тікет Кулькам на зміну адреси, відписали, що повідомлять ХАБ і відправлять на нову адресу та закрили тікет. В результаті мені прийшов лист з треком через місяць після того, як посилку доставили... за старою адресою. На перевідкриття тікета з питанням "Посони, ВТФ?" відписали "Ну, ой." і через тиждень прийшов ще один трек, що вислали ще раз посилку... на ту ж стару адресу. В результаті в мене два ящика Зомбіцида (просив знайомого напрягти його знайомих в Бостоні, щоб переслали), хоч якийсь бонус.
Ponty
Єврогеймер

Повідомлення Ponty »

Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
Metuk
Гік

Повідомлення Metuk »

Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

Metuk писав:Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
Мне кажется не успеют, хотя было бы здорово.
Metuk
Гік

Повідомлення Metuk »

Taran писав:
Metuk писав:Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
А мені здається, що буде. В США день, і за півгод 9 тис підвалилО) Ну, все залежить від американців
Sherlock
Єврогеймер

Повідомлення Sherlock »

Ponty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
Присоединяюсь к вопросу
MoGrimm
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення MoGrimm »

Ponty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
оплачував доларовою, якщо будуть якісь проблеми з карткою, то вам дадуть щось 5-7 днів на їх виправлення

якщо не помиляюсь, то коли бейкаєш одразу вибираєш країну і воно знімить разом з сумою пледжу як тільки закінчиться збір
якийсь час після кампанії кинуть посилання на сайт, де можна добрати допів і там одразу можна буде доплатити за них
Ponty
Єврогеймер

Повідомлення Ponty »

Спасибо. А в случае с покупкой двух экземпляров, всё это можно будет указать в этом "плэдж менеджере", или надо две отдельных покупки делать? Информации не нашел на этот счет
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

Sherlock писав:
Ponty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? Спасибо
Присоединяюсь к вопросу
Пластиковой банковской картой
Sherlock писав:
Ponty писав:Не подскажете, когда будут сниматься деньги за доставку? Спасибо
Присоединяюсь к вопросу
Shipping charged after campaign ends (see Shipping section for full details)
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

Ponty писав:Спасибо. А в случае с покупкой двух экземпляров, всё это можно будет указать в этом "плэдж менеджере", или надо две отдельных покупки делать? Информации не нашел на этот счет
Ответ на этот впрос - третий в faq
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Спасибо
Гроші знімають одразу після закінчення кікстартера. Як правило в той же, або на наступний день.
Як згадували вище, якщо не змогло зняти гроші одразу, то у вас є тиждень на те, щоб виправити інформацію про картку та спробувати знову.
Я використовую свою гривневу депозитну. Проблем поки не було. Головне до зняття зняти ліміт з картки, якщо такий є.

За доставку додатково знімуть гроші, коли вийде пледж менеджер (переважно через місяць-два). Там же можна буде добрати якихось ніштяків, якщо при пледжі не брали.
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

Metuk писав:
Taran писав:
А мені здається, що буде. В США день, і за півгод 9 тис підвалилО) Ну, все залежить від американців
Да, судя по темпу - соберут.
Ponty
Єврогеймер

Повідомлення Ponty »

Спасибо большое всем отписавшимся

На последнюю цель явно наберется, обогнав тем самым Zombicide. Остается надеяться, что игра выйдет на славу :)
Відповісти

Повернутись до “Купівля”