KICKSTARTER Rising Sun
Re: KICKSTARTER Rising Sun
Адрес будете вказувати уже в пледж менеджері. Там же можна буде добрати якісь додатки і вирахують за доставку.
-
- Гравець в Монополію
- Контактна інформація:
1 Непрозорі тарифи (вартість десь половини посилок не збігалась з результатом з форми вирахування вартості в них на сайті, в переписці мені не змогли нормально пояснити чому)KinslayeR писав: А детальніше? Вожу ними уже роки два, ніяких проблем не було, крім деколи довгого очікування упаковки товару.
2 Неактуальний стан посилок (посилку можуть відправити, але статус в неї буде N/A ще десь тиждень, дізнатись актуальний статус можна тільки в переписці)
3 незручно тримати з ними контакт (враховуючи попередні два пункти, мені тре було багато з ними переписуватись, а це можна зробити тільки тими тікетами, або сраним вайбером)
4 посилка може стояти 2 тижні поки її відправлять
5 склади в якигось єбенях, а якщо вибираєш доставку курєром то курєр може попастить якись хамовитий
6 посилку можуть випадково відправити в харків (мій співробітник стикнувся з тим минулого тижня)
7 одного разу було, що курєр привіз посилку, що була волога з одного кута (середина не постраждала)
8 виявилось що по деяких питаннях можна написати листом, але на них вони відповідають через 2 дні
це те, що згадав сходу
і так, відправляти гру будуть ще не скоро, тому можете протестувати посередників на менш цінних посилках, і в разі чого змінити адресу написавши повідомлення CMON через той же кікстартер, і вони без проблем змінять адрес (перевірено)
Є таке.MoGrimm писав:4 посилка може стояти 2 тижні поки її відправлять
Завжди курєр привозить прямо додому (або до родичів додому, якщо в мене нема нікого). Маленькі посилки підвозить інший курєр на велику і передає мені в руки.MoGrimm писав:5 склади в якигось єбенях, а якщо вибираєш доставку курєром то курєр може попастить якись хамовитий
А отут уже у мене були попандоси. Зробив тікет Кулькам на зміну адреси, відписали, що повідомлять ХАБ і відправлять на нову адресу та закрили тікет. В результаті мені прийшов лист з треком через місяць після того, як посилку доставили... за старою адресою. На перевідкриття тікета з питанням "Посони, ВТФ?" відписали "Ну, ой." і через тиждень прийшов ще один трек, що вислали ще раз посилку... на ту ж стару адресу. В результаті в мене два ящика Зомбіцида (просив знайомого напрягти його знайомих в Бостоні, щоб переслали), хоч якийсь бонус.MoGrimm писав:в разі чого змінити адресу написавши повідомлення CMON через той же кікстартер, і вони без проблем змінять адрес (перевірено)
Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
Спасибо
Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
Мне кажется не успеют, хотя было бы здорово.Metuk писав:Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
А мені здається, що буде. В США день, і за півгод 9 тис підвалилО) Ну, все залежить від американцівTaran писав:Мне кажется не успеют, хотя было бы здорово.Metuk писав:Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
Присоединяюсь к вопросуPonty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
-
- Гравець в Монополію
- Контактна інформація:
оплачував доларовою, якщо будуть якісь проблеми з карткою, то вам дадуть щось 5-7 днів на їх виправленняPonty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
якщо не помиляюсь, то коли бейкаєш одразу вибираєш країну і воно знімить разом з сумою пледжу як тільки закінчиться збір
якийсь час після кампанії кинуть посилання на сайт, де можна добрати допів і там одразу можна буде доплатити за них
Спасибо. А в случае с покупкой двух экземпляров, всё это можно будет указать в этом "плэдж менеджере", или надо две отдельных покупки делать? Информации не нашел на этот счет
Пластиковой банковской картойSherlock писав:Присоединяюсь к вопросуPonty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? Спасибо
Shipping charged after campaign ends (see Shipping section for full details)Sherlock писав:Присоединяюсь к вопросуPonty писав:Не подскажете, когда будут сниматься деньги за доставку? Спасибо
Ответ на этот впрос - третий в faqPonty писав:Спасибо. А в случае с покупкой двух экземпляров, всё это можно будет указать в этом "плэдж менеджере", или надо две отдельных покупки делать? Информации не нашел на этот счет
Гроші знімають одразу після закінчення кікстартера. Як правило в той же, або на наступний день.Ponty писав:Не подскажете, кто какой карточкой расплачивался? И когда будут сниматься деньги за доставку?
Спасибо
Як згадували вище, якщо не змогло зняти гроші одразу, то у вас є тиждень на те, щоб виправити інформацію про картку та спробувати знову.
Я використовую свою гривневу депозитну. Проблем поки не було. Головне до зняття зняти ліміт з картки, якщо такий є.
За доставку додатково знімуть гроші, коли вийде пледж менеджер (переважно через місяць-два). Там же можна буде добрати якихось ніштяків, якщо при пледжі не брали.
Да, судя по темпу - соберут.Metuk писав:А мені здається, що буде. В США день, і за півгод 9 тис підвалилО) Ну, все залежить від американцівTaran писав:Мне кажется не успеют, хотя было бы здорово.Metuk писав:Наразі проект зібрав 3,900 тис . Ще 179 тис і дадуть коробочку під всі ексклюзиви) Ще 10 год)
Спасибо большое всем отписавшимся
На последнюю цель явно наберется, обогнав тем самым Zombicide. Остается надеяться, что игра выйдет на славу
На последнюю цель явно наберется, обогнав тем самым Zombicide. Остается надеяться, что игра выйдет на славу