KICKSTARTER Rising Sun

Пошук настолок, які ви хотіли б придбати, та не знайшли в продажу.
Taran
Єврогеймер

Re: KICKSTARTER Rising Sun

Повідомлення Taran »

Камрады, а какой из адресов Миста указывали? Если кто-то на него заказывал.
MoGrimm
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення MoGrimm »

@Taran Port Reading

але дуже не раджу Міст, вони якісь неадекватні, таке враження, що вони безкоштовно доставляють, а не за гроші, бо стільки провтиків... вплоть до махінацій з ціною доставки. Останні посилки доставляв через модну касту (в них там партнерство з новою поштою) то якість в рази краща, навіть не до порівняння
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

MoGrimm писав:@Taran Port Reading
але дуже не раджу Міст, вони якісь неадекватні, таке враження, що вони безкоштовно доставляють, а не за гроші, бо стільки провтиків... вплоть до махінацій з ціною доставки. Останні посилки доставляв через модну касту (в них там партнерство з новою поштою) то якість в рази краща, навіть не до порівняння
Я уже получал посылки через Мист, и все было хорошо, но это было давненько, еще пару лет назад. А вот про иностранную доставку новой почты читал много негативных отзывов, вплоть до пропажи посылок вообще. Какой сервис доставки рекомендуете для этого проекта?
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

ДюДя писав:З Києва хтось бере цю гру?
А что?
MoGrimm
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення MoGrimm »

Taran писав:А вот про иностранную доставку новой почты читал много негативных отзывов, вплоть до пропажи посылок вообще. Какой сервис доставки рекомендуете для этого проекта?
замовив вже десь близько 10 посилок через міжнародну НП (1 настолки, решта техніка, шмот, книги та інше у різних комбінаціях) поки жодна не пропала і проблем (навіть найменших недоліків) не було, буду і дальше користуватись тільки НП якщощо
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

MoGrimm писав: замовив вже десь близько 10 посилок через міжнародну НП (1 настолки, решта техніка, шмот, книги та інше у різних комбінаціях) поки жодна не пропала і проблем (навіть найменших недоліків) не було, буду і дальше користуватись тільки НП якщощо
А у них есть возможность принять посылку на склад в штатах что бы потом переслать сюда? Нигде не нашел такой инфы.
MoGrimm
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення MoGrimm »

https://modnakasta.ua/info/global/

там є кнопка "получить адрес" але раджу не одразу клікати, а трохи поскролити дальше і почитати
MoGrimm
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення MoGrimm »

або після реєстрації знову зайдіть на ту сторінку і там зявиться ваш адрес і форма додавання посилки
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Taran писав:Камрады, а какой из адресов Миста указывали? Если кто-то на него заказывал.
Ваше Імя
600 Markley St. Suite ваш номер акаунту
Port Reading, NJ 07064
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

MoGrimm писав:@Taran Port Reading

А детальніше? Вожу ними уже роки два, ніяких проблем не було, крім деколи довгого очікування упаковки товару.
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

MeSHmeN писав:Мене більше цікавить ваша думка, чи варто доплачувати за доповнення(+2 нації) і збільшене поле)?
Бо доплачувати за мнетки - змісту не бачу, вони уже будуть пластикові, якби варантом замінити картон на метал - це цікаво, а от пластикові на метал за 25$ якось змісту не бачу)
Я думаю что можно будет сначала попробовать игру и потом уже понять насколько нужен доп, и если да, то можно будет взять потом в ритейле, правда за 60 и без ks-плюшек. Но если деньги не жмут, то можно и сразу.

Почти 1000 гривен платить за поле... Я лучше еще одну игру за эти деньги возьму

Получается что если все брать то это выйдет больше 150 евро и придется за растаможку платить, верно?
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Taran писав:
MeSHmeN писав:Мене більше цікавить ваша думка, чи варто доплачувати за доповнення(+2 нації) і збільшене поле)?
Бо доплачувати за мнетки - змісту не бачу, вони уже будуть пластикові, якби варантом замінити картон на метал - це цікаво, а от пластикові на метал за 25$ якось змісту не бачу)
Я думаю что можно будет сначала попробовать игру и потом уже понять насколько нужен доп, и если да, то можно будет взять потом в ритейле, правда за 60 и без ks-плюшек. Но если деньги не жмут, то можно и сразу.

Почти 1000 гривен платить за поле... Я лучше еще одну игру за эти деньги возьму

Получается что если все брать то это выйдет больше 150 евро и придется за растаможку платить, верно?
Останні 2 кікстартера СМОNи слали кількома посилками: базу окремо, плюшки окремо.
newhornet
Амерітрешер

Повідомлення newhornet »

Брать в любом случае.
Я взял.
_Mitya_
Новачок

Повідомлення _Mitya_ »

Доброй ночи. Кто может мне в личку расписать пошагово, что надо сделать для покупки этой игры? Это будет первая покупка на кикстартере, да и вообще через посредника, а я боюсь протупить и остаться и без денег и без настолки) Заранее спасибо)
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

KinslayeR писав:
Taran писав:Камрады, а какой из адресов Миста указывали? Если кто-то на него заказывал.
Ваше Імя
600 Markley St. Suite ваш номер акаунту
Port Reading, NJ 07064
Спасибо. Пока только страну спросили, я так понял что заполнение адреса будет уже после того как закончится кампания.
Відповісти

Повернутись до “Купівля”