Razda4a писав:Всем привет. Предлагаю в этой теме писать и если что обсуждать редкие игры.(Если вдруг такая тема была, то я не виноват

)
И просьба не писать сразу 100 игр, так не интересно. Так что по одной, и в двух словах об игре.
Эта игра уже давно у меня, но не знал что она редкая:
1) Бэнг! За Пригоршню Кубиков
Скажу так - он вытеснил сразу 2 игры. Карточный Бэнг! и Повелитель Токио. А раньше постоянно в них играли. Так что советую к покупке, если увидите.)
А чому кубіковий Бенг рідкісний? Без проблем продається на Кулстафі з допом навіть.
Від себе можу згадати
Анк-Морпокрк - доволі прикольний воркер плейсмент зі скритими ролями, але нічого прям особливого. Недавно на Кіку був редизайн в сетінгу Вікторіанської Британії.
Chaos in the Old World - ареа контрол від Еріка Ленга та ФФГ. Асиметричні сторони, цікавий ігролад навіть зараз.
Forbidden Stars - переосмислення старенького Стар Крафта в сетінгу Вархамер 40к. Автор оригінальної гри недавно домовився з якимось видавництвом про перевипуск гри на тих же механіках, але в іншому сетінгу.
Shadow Hunters - мій улюблений замінник всіляких Мафій. Дуже швидкі ходи, навіть, коли хтось вилітає. Цікаві абілки, особливо в нейтральних персонажів.
Dune - крутий старенький ареа контрол з аукціоном. Звісно ФФГ випускали Рекс, як редизайн, але оригінал не переплюнули. Дуже чекаю на перевидання до виходу одноіменного фільму в 2020му.