Claustrophobia (МОЖНА ЗАКРИВАТИ)

Пошук настолок, які ви хотіли б придбати, та не знайшли в продажу.
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Claustrophobia (МОЖНА ЗАКРИВАТИ)

Повідомлення Stierlitz »

Доброго дня!
Шукаю гру Claustrophobia. Ось цю:
https://tesera.ru/game/claustrophobia/
Скоро там перевидання соковите виходить, і я думаю є люди, які хочуть купити нову версію, а стару зплавити.

Хто бажає продати - пишіть свої пропозиції в ЛС. Хочете, можете писати і в темі.

Моя пропозиція (але послухаю і ваші. можемо торгуватись і т.д. буде весело!):
1. В першу чергу цікавить база. Купив би десь за 700-900 грн. Залежно від того, в якому гра стані. Наявність протекторів, та не пошкоджених, не модифікованих оригінальних компонентів - це плюс.
2. Цікавлять також два офіційні допи:
"De profundis" взяв би десь за 500-700 грн. Знову таки, дивлячись на стан гри.
"furor sanguinis" - брати? Ну як є - то пишіть, що ви б за нього хотіли. Але база і перший доп в приоритеті.

(Важливо: у всіх позиціях стан коробки мене не дуже цікавить. Нехай буде потерта, зайлеєна - байдуже. Головне - це ігрові компоненти).

Зображення

UPD: Blindshooter (memberlist.php?mode=viewprofile&u=1713) ВЖЕ ПРОДАВ МЕНІ ГРУ З ДОПОВНЕННЯМ. Всім дякую за увагу.
Востаннє редагувалось 27 січня 2019 15:43 користувачем Stierlitz, всього редагувалось 4 разів.
DeaZer
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Re: Куплю гру Claustrophobia (можу і з допами)

Повідомлення DeaZer »

Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

Бачив. І з автором перебалакали.
На тих умовах, що хоче продати він - я купляти не хочу. На тих умовах, що міг би купити я - він не продасть. Зайшли в глухий кут. Вирішив сторити тему.

Ми не домовились, бо автор тієї теми не хоче відправляти гру накладеним платежем. Ні за яких умов. Навіть якщо я йому відправлю кошти за доставку туди і назад (щоб застрахувати його від того, якщо я просто не прийду на Пошту за посилкою). Мене це не влаштовує, бо в мене вже траплялись випадки коли я майже попадав на гроші.

Тому накладений платіж (з авансом за доставку, наприклад) - наше все.
Востаннє редагувалось 17 січня 2019 01:35 користувачем Stierlitz, всього редагувалось 1 раз.
Grobokopik
Єврогеймер

Повідомлення Grobokopik »

Stierlitz писав:
На тих умовах, що хоче продати він - я купляти не хочу. На тих умовах, що міг би купити я - він не продасть. Зайшли в глухий кут. Вирішив сторити тему.

А недомовились, бо автор тієї теми не хоче відправляти гру накладеним платежем. Ні за яких умов. Навіть якщо я йому відправлю кошти за доставку туди і назад (щоб застрахувати його від того, якщо я просто не прийду на Пошту за посилкою). Мене це не влаштовує, бо в мене вже траплялись випадки коли я майже попадав на гроші.

ОЛХ доставкою не пробували?
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

Grobokopik писав:
Stierlitz писав:

А недомовились, бо автор тієї теми не хоче відправляти гру накладеним платежем. Ні за яких умов. Навіть якщо я йому відправлю кошти за доставку туди і назад (щоб застрахувати його від того, якщо я просто не прийду на Пошту за посилкою). Мене це не влаштовує, бо в мене вже траплялись випадки коли я майже попадав на гроші.

ОЛХ доставкою не пробували?
А що вони гарантують? Як воно діє? В двох словах.

UPD: сам прочитав. Ні. Не підходить. Продавець не продасть (без повної предоплати) через Нову пошту (бо навіть через Olx доставку виконує Нова пошта), бо в його знайомого був випадок, коли при перевірці гри недобросовістний покупець вкрав частину компонентів із коробки, а коробку відправив назад продавцю, мовляв "не підійшла".
BGPlayer
Єврогеймер

Повідомлення BGPlayer »

Додати варто те, що продавець не на шифрах, має власний клуб в своєму місті, приймає участь в Гікосферах, особисто знайомий з багатьма настольщиками (на цьому форумі в тому числі), продає гру за невисокою ціною, якісно упаковує власноруч я думаю що він має право продавати на умовах передплати + до того в процесі перемовин я зробив купу фото і відповів на купу запитань і навіть це не влаштувало покупця. Розумію, що клієнт завжди правий, але я вирішив, що це не мій клієнт. Вибачте за втручання, але якщо вже пішла про мене мова вважаю що маю право відповісти.
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

BGPlayer писав:Додати варто те, що продавець не на шифрах, має власний клуб в своєму місті, приймає участь в Гікосферах, особисто знайомий з багатьма настольщиками (на цьому форумі в тому числі), продає гру за невисокою ціною, якісно упаковує власноруч я думаю що він має право продавати на умовах передплати + до того в процесі перемовин я зробив купу фото і відповів на купу запитань і навіть це не влаштувало покупця. Розумію, що клієнт завжди правий, але я вирішив, що це не мій клієнт. Вибачте за втручання, але якщо вже пішла про мене мова вважаю що маю право відповісти.
Я не починав цю тему про Вас. Просто мені дали пряме посилання на Вашу тему (що логічно, бо ціна там дійсно досить лояльна) і я мав пояснити ситуацію чому з Вами ми не домовились, щоб не було питань в інших можливих продавців.
Я не писав, що у вас щось не так з репутацією, чи що ви права не маєте продавати ігри в такий спосіб, який вважаєте за потрібне. І я теж, до речі, не на шифрах, і в нас з Вами є спільний друг, з яким Ви особисто знайомі, який якщо Ви б запитали підтвердив би, що жодного разу у нас з ним не було ніяких непорозумінь в плані оплати за будь-які послуги чи ще яких небуть негараздів. Я Вам запропонував в якості страховки оплатити послуги з доставки до мене посилки і назад до Вас грошей. Вас це, нажаль, не влаштовує, тому я і описав це словами "ні за яких умов". Бо умов доставки поштою які влаштували б Вас і мене одночасно на даний момент не існує.

Є ще один варіант, до речі, який задовольнить Вашу потребу ці ігри продати, і моє бажання їх купити:
Я наче як скоро (тиждень-два) у справах вирушу до Києва, і якщо ніхто мені гру не продасть до цього, я б її купив би просто там, наприклад у Вас в клубі. Що б Ви на це сказали?
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

Вставлю свої 5коп.
Купував у BGPlayer по передплаті, ніяких проблем не було. Гарно запакував і швидко відправив
morbo
Єврогеймер

Повідомлення morbo »

oxymc писав:Вставлю свої 5коп.
Купував у BGPlayer по передплаті, ніяких проблем не було. Гарно запакував і швидко відправив
Тогда и я вставлю свой пяточок. Если человек постоянно присутствует на данном форуме на протяжении года и больше, то я смело скидываю деньги на карту по предоплате. Тем более в его теме нет ни одного негативного отзыва. Я конечно за то, что бы быть осторожным при покупке, сам пару раз обжигался. Но и впадать в "параною" тоже не стоит )))
Metuk
Гік

Повідомлення Metuk »

Не знаю, тут я на стороні продавця. Якщо ти на форумі давно, + продав/купив не одну гру, сміло скидаю кошти наперед. Були випадки, що я скидав гроші і новачкам, які тижнів два тут зареєстровані.
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

Відповів панам в приват, щоб не фоудити в темі.
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

UPD: підніму темку трохи.
DM
Єврогеймер

Повідомлення DM »

Переиздание - эксклюзив кикстартера и в розничную продажу поступать не будет. Это неоднократно авторы подчёркивали.
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

Купив гру з доповненням у пана Blindshooter (memberlist.php?mode=viewprofile&u=1713) дякую йому. Чудовий продавець!
Востаннє редагувалось 24 січня 2019 20:08 користувачем Stierlitz, всього редагувалось 1 раз.
Stierlitz
Гравець в Монополію
Контактна інформація:

Повідомлення Stierlitz »

DM писав:Переиздание - эксклюзив кикстартера и в розничную продажу поступать не будет. Это неоднократно авторы подчёркивали.
А при чем тут переиздание?
Я взагалі про версію 2009 року писав.
Відповісти

Повернутись до “Купівля”