[Kickstarter] Container 10th anniversary edition

Обговорення настільних ігор
Відповісти
ДюДя
Адепт
Контактна інформація:

[Kickstarter] Container 10th anniversary edition

Повідомлення ДюДя »

Зображення

Для тих, хто не в курсі, Контейнер - це дуже цікава та своєрідна економічна гра.
Свого часу вона для мене була як одкровення на фоні всіляких там Катанів та Каркасонів, але не такою напруженою, як Лє-Гавр.
Історія цієї гри цікава тим, що незважаючи на попит та популярність, видавництво та автор не змогли впорядкувати права, відповідно і прибуток, тому виавши невелике доповнення, було оголошено, що гру перевидавати не будуть.
Але раптом (26 липня 2017 року) було запущено збір коштів на перевидання цієї гри на честь її 10-річного ювілею з новим допом Інвестиційний банк.
Нове видання відноситься до категорії "джамбо", тобто усі компоненти у 1,5-2 рази більші за оригинальні. Долучайтеся до невмирущої класики:
https://www.kickstarter.com/projects/12 ... on/updates
Але будьте уважні з умовами доставки!
INOK
Єврогеймер

Re: [Kickstarter] Container 10th anniversary edition

Повідомлення INOK »

У свій час ця гра стала для мене прикладом недбалого ставлення авторів до сінергії сеттінгу і механік настільної гри. Прикладом штучного і безідейного натягування просто вкрай унилої теми на дуже вдалі механіки.

Різнокольорові контейнери? Справді? Які чомусь телепортуються с заводів одних гравців на заводи інших? Вартість яких коливається в залежності від кольору? )))))))))))))))

З іншого боку - гра стала поштовхом для створення космічного редизайну, тож я вдячний авторам за їх недбалість )

https://boardgamegeek.com/thread/1366923/space-redesign
ДюДя
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення ДюДя »

Я в іграх завше бачу механіку на першому місці, а не сетинг/дизайн. Це проявляється і у любові до абстрактних ігор.

Якщо говорити про редизайн, то мені більше подобається ідея перетворити кораблі на драг-дилерів, а контейнери на пігулки різних речовин %)
INOK
Єврогеймер

Повідомлення INOK »

ДюДя писав:Якщо говорити про редизайн, то мені більше подобається ідея перетворити кораблі на драг-дилерів, а контейнери на пігулки різних речовин %)

:-D :appl:
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

Так есть такая же кампания по сбору средств в европе, без гемора с доставкой.
ДюДя
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення ДюДя »

Taran писав:Так есть такая же кампания по сбору средств в европе, без гемора с доставкой.
Можно ссыль?
Vuk
Єврогеймер
Контактна інформація:

Повідомлення Vuk »

http://tesera.ru/new/1056985/

Крауды обещают локализацию.
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

В любом случае дороговато получается - 120 евро с доставкой, ну и редизайн новый какой-то убогий.
Я думаю вполне реально найти старое издание, причем новое, не дороже чем за 100 евро.
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум по настільним іграм”