В цілому усе просто і висвітлено в темі вище, порадьте будь ласка і озвучте свою думку - буду дуже вдячний за вашу думку по поводу цяцьки Mythic Battles: Pantheon
https://www.kickstarter.com/projects/80 ... n?ref=48hr
В цілому виглядає дууууууууже пафосно і мільйон міньок, від яких мурашки по шкірі, але гемплей мені якийсь неясний і я не докінця приймаю цю цяцьку. Але от з блад\блуд рейджем (Blood Rage) \ох вже ця англійська транскрипція\ я досих пір шкодую, що тоді не взяв то все добро)))) І потім не хочу пошкодувати знову...
Я націлився на God Pledge...так як просто база виглядає суховато, а настолку з допами за 300-400 баксів...це мяко кажучи складно)))))))
Будь ласка, ваші думки по поводу цієї настолочки в студію!
24години на рішення і чи варто брати настолку на кікстартері
Re: 24години на рішення і чи варто брати настолку на кікстар
По моему очевидно, что на кикстартер нельзя купить игру, только гору минек. Потому если у Вас возникают какие-либо сомнения, то лучше воздержаться.
Чому це? В Конана хороші відгуки. Blood Rage - взагалі топчик. Arcadia Quest - хороші відгуки і добре зайшла в моїй компанії. Можу продовжувати ще довго.babuba писав:По моему очевидно, что на кикстартер нельзя купить игру, только гору минек. Потому если у Вас возникают какие-либо сомнения, то лучше воздержаться.
З останнього он Hero Realms приїхала - покращена фентезі версія популярного Star Realms.
Я бакнув базу з доп. бандлом без ролюхи. І отут якраз той варіант. коли я бакнув більше заради міньок: люблю грецьку міфологію, а тут прямо розсип знайомих з дитинства героїв і не дуже.MeSHmeN писав:Будь ласка, ваші думки по поводу цієї настолочки в студію!
Я бакнув базу з доп. бандлом без ролюхи. І отут якраз той варіант. коли я бакнув більше заради міньок: люблю грецьку міфологію, а тут прямо розсип знайомих з дитинства героїв і не дуже.[/quote]MeSHmeN писав:Будь ласка, ваші думки по поводу цієї настолочки в студію!
От і я уже загораюсь-загораюсь)) Реально хочу, і не хочу провтикати як тоді з бладрейджиком))))
Бо сидів, дивився, там купу плюшок було, а я взяв і не бакнув)))
З сумнівами треба боротись))
Ну так, Бр - шикарний. Хоча там не так багато бонусів відсипали, як в наступних кікстартерах від Кульот. От чекаю на нову "японську" версію в 2017му.
Подскажите, а как бакнуть Tuphon Bundle? Из нижеприведенной инструкции не совсем понятно:
1- Firstly, you need a God pledge (Early Bird or normal).
2- Then, simply click “manage my pledge”.
3- If you’re an Early Bird, change your total to $388 ($299 TITAN Gamer all-in + $89 God Pledge EB) or $488 ($399 TYPHON Collector all-in + $89 God Pledge EB).
4- If you have a normal God pledge, change your total to $398 ($299 TITAN Gamer all-in+ $99 God Pledge) or $498 ($399 TYPHON Collector all-in + $99 God Pledge).
Нужно сначала оплатить God pledge или можно сразу указать $498 и получить все сразу?
1- Firstly, you need a God pledge (Early Bird or normal).
2- Then, simply click “manage my pledge”.
3- If you’re an Early Bird, change your total to $388 ($299 TITAN Gamer all-in + $89 God Pledge EB) or $488 ($399 TYPHON Collector all-in + $89 God Pledge EB).
4- If you have a normal God pledge, change your total to $398 ($299 TITAN Gamer all-in+ $99 God Pledge) or $498 ($399 TYPHON Collector all-in + $99 God Pledge).
Нужно сначала оплатить God pledge или можно сразу указать $498 и получить все сразу?
Просто вибираєте пледж лвл (99 баксів) і до нього добавляєте вартість бандла (399 баксів). Тобто вибравши Год Пледж, в сумі треба вказати не 99, а 498 баксів. Таку суму зніме кікстартер при закінченні кампанії.
большое спасибо за подсказкуKinslayeR писав:Просто вибираєте пледж лвл (99 баксів) і до нього добавляєте вартість бандла (399 баксів). Тобто вибравши Год Пледж, в сумі треба вказати не 99, а 498 баксів. Таку суму зніме кікстартер при закінченні кампанії.
Потім, коли запустять опитування для пледж менеджера (переважно через пару тижнів після закінчення кампанії), там треба буде уже вказати все, що ви вибрали додатково на ту суму, тобто Кор Сет + Бандл. В результаті баланс має вийти 0. Після чого вам порахують суму за доставку на вказану адресу і знімуть ще за доставку гроші.