Уже смотрел: Игра престолов, Побег, Лост, Под куполом, Стрела, Флэш, Черные Паруса (кстати кто не смотрел - советую, как по мне, так один из лучших сериалов про пиратов) Во все тяжкие, Декстер, Последний Корабль, Ходячие мертвецы, Столпы земли.
Сериалы
Сериалы
Давайте советуйте, чего интересного из нового (или хорошего старого) можно глянуть
Уже смотрел: Игра престолов, Побег, Лост, Под куполом, Стрела, Флэш, Черные Паруса (кстати кто не смотрел - советую, как по мне, так один из лучших сериалов про пиратов) Во все тяжкие, Декстер, Последний Корабль, Ходячие мертвецы, Столпы земли.
Re: Сериалы
Take my love, take my land
Take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free
You can't take the sky from me!
Секретные материалы же!:)
Шарады?Serhious писав:Take my love, take my land
Та він кльовий! Просто останніми роками зявилося так багато різних достойних серіалів, що важко все передивитисьFinkreg писав:Шарады?Светлячок как то застрял в to watch листе
Ви хоч напрямок вкажіть, куди радити.
По великому рахунку все одно. Головне щоб без політики. Для прикладу "Картковий будиночок" зовсім не пішов. Краще якась фантастика, фентезі, історичний, пригодницький...Serhious писав:Та він кльовий! Просто останніми роками зявилося так багато різних достойних серіалів, що важко все передивитисьFinkreg писав:Шарады?Светлячок как то застрял в to watch листе
![]()
Ви хоч напрямок вкажіть, куди радити.
Детективы?
Из понравившихся:
Настоящий детектив
Мост
Мост-2
Бродчерч
Пора звонить Солу
Фантастика
Вызов
Сотня
Гримм (можно глянуть)
Из понравившихся:
Настоящий детектив
Мост
Мост-2
Бродчерч
Пора звонить Солу
Фантастика
Вызов
Сотня
Гримм (можно глянуть)
Мост и тру детектив отличные, подтверждаю. еще советую Убийство и Фарго. Мост2 не советовал бы если речь о американском ремейке, он сильно уступает шведскому. Еще Утопия, это просто шедевр.
Сола уже советовали. Фарго смотрел первую серию. Ничего так. За остальные советы спс. Ща погуглю. 
Із сіткомів The Big Bang Theory , How I Met Your Mother, The Shameless, Community ще кажуть нічого, але там перший сезон треба заставити продивитись, а далі буде весело. Дивлюсь, в основному, щось легеньке, бо в житті і так драм і трагедій вистачає останнім часомFinkreg писав:По великому рахунку все одно. Головне щоб без політики. Для прикладу "Картковий будиночок" зовсім не пішов. Краще якась фантастика, фентезі, історичний, пригодницький...
Ах, ну і неперевершений та рок-н-рольний Хенк з Californication (якщо любите таку музику або стиль життя то обовязково до перегляду, незважаючи на грубість та скарбезність з першого погляду та першого кадру
З історичного то чув хороші відгуки про Вікінгів, якщо трошки драми додати, то кажуть Peaky Blinders хороший. Є досить цікаві серіали про юристів (типу Boston Legal, Suits, The Good Wife чи Silk - перші два типу з гумором, останні два - з драмою), якщо тема не відштовхує то можна пробувати.
А ще, для істинних цінителів, перлина колекції - культовий англійський серіал The Black Adder! Якщо Вам щось кажуть такі імена як Monty Python і Jeeves and Wooster то обовязково сподобається. Якщо нічого з цього не бачили, спробуйте, а раптом...
п.с. мда, написав а потім дивлюся - фантастики та історичних пригод хоч відбавляй.... ну да ладно, краще порадити те що бачив і те в чому впевнений, ніж шопопало
Мост 2 тоже шведский. Продолжение с теми же главными героями.filtus писав:Мост2 не советовал бы если речь о американском ремейке, он сильно уступает шведскому.
http://www.ex.ua/73072058
А фильм можно?
"Хешер" смотрели? Прикольный трешак. Оставляет после себя что-то.
Спасибо, не знал. Будем посмотреть.foodex писав:Мост 2 тоже шведский. Продолжение с теми же главными героями.filtus писав:Мост2 не советовал бы если речь о американском ремейке, он сильно уступает шведскому.
-
a_svinolobov
- Новачок
Черное зеркало - вроде пока еще фантастика. Короткие сезоны, серии на самые разные темы
Просили политику не советовать - тогда про "На грани" говорить не буду. Сериал еще в процессе выхода, мне нравятся те несколько серий, что увидел.
Просили политику не советовать - тогда про "На грани" говорить не буду. Сериал еще в процессе выхода, мне нравятся те несколько серий, что увидел.
Ещё вспомнил
Штамм.
Штамм.
Штамм - люблю такое. Скачала первый сезон, но еще не смотрела. Пересматриваю Хауса в 3-й раз...