Hyperborea (Гіперборея)
Hyperborea (Гіперборея)
Так як Гіперборея одна з нових ігор, мені стало цікаво, чи багато є людей які грали в неї? У кого вона є в колекції? Розкажіть свої враження про неї?
Re: Hyperborea (Гіперборея)
Та так не цікаво))
Я власне хотів спитати тих хто грав, бо я її грав також і є бажання "похоліварити"
)))
Я власне хотів спитати тих хто грав, бо я її грав також і є бажання "похоліварити"

щасливчик, з нинішніми цінами дістати нові хіти... тай навіть ненові - нереальноMeSHmeN писав:бо я її грав

тому тема буде ще довго без вашого холівару
Nikon краще за Canon, нема тут навіть про що говорити!..MeSHmeN писав:... є бажання "похоліварити")))
у оптики canon натуральнее боке и естественнее цвета XDSerhious писав:Nikon краще за Canon, нема тут навіть про що говорити!..MeSHmeN писав:... є бажання "похоліварити")))
а еще apple лучше всего =)
Шо за муть...о_О... взагалі це все не доречно, бо істина в pepsi!DrawnOwl писав:у оптики canon натуральнее боке и естественнее цвета XDSerhious писав:Nikon краще за Canon, нема тут навіть про що говорити!..MeSHmeN писав:... є бажання "похоліварити")))
а еще apple лучше всего =)
P.S. я хотів серйозну тему))), а получилось флуд))))
Класна гра! Але, бляха, сині кляті чітери((. Ну, ти мав би бути в курсі.MeSHmeN писав:Так як Гіперборея одна з нових ігор, мені стало цікаво, чи багато є людей які грали в неї? У кого вона є в колекції? Розкажіть свої враження про неї?
есть коробочка с гипербореей. мне игра понравилась. есть чуток дисбаланса(правится хоумрулами). при плохом освещении есть шанс перепутать цвета кубиков)
Так))Domi писав:Класна гра! Але, бляха, сині кляті чітери((. Ну, ти мав би бути в курсі.MeSHmeN писав:Так як Гіперборея одна з нових ігор, мені стало цікаво, чи багато є людей які грали в неї? У кого вона є в колекції? Розкажіть свої враження про неї?
Но, можливо ще хтось найшов для себе доволі круті баги))?
Бо сині, зсівсно най сильніші... ресет в 1 хід, це просто чітерство... і коли гравці за 2-4 хода зробити свій перший ресет, то у тебе на 4му ході він уже третій

Народ, а комусь сподобалась якась конкретно "нація" ?