Codenames Duet - моя версія з онлайном для Android, IOS, Windows

Обговорення настільних ігор
Відповісти
SashaMartysh
Новачок

Codenames Duet - моя версія з онлайном для Android, IOS, Windows

Повідомлення SashaMartysh »

Усім привіт!

Хочу презентувати вам мою оновлену версію популярної гри Codenames Duet з можливістю грати онлайн! Гра доступна на Android, IOS та на Windows. Прошу, приєднуйтеся до гри зі своїми друзями або незнайомцями.

Грати можна як удвох на одному пристрої, так і онлайн із будь-ким у мережі. Окрім української та англійської, присутні також іспанська, французька, німецька, італійська та російська - можливо комусь буде цікаво пограти у словесні асоціації на іноземній мові, яку вивчаєте. У майбутньому при потребі, можливо, додам іще більше локалізацій.

Трохи додаткової інформації, кому цікаво.
- Назва моєї нової версії гри Secret Words Duet - як ви бачите, трохи відрізняється від офіціальної ізза авторських прав, але це та сама гра. Попередня версія була доступна лише на Google Play Market, та й та була видалена звідти ізза скарги авторів оригінальної настольної гри. Хоча я їм пропонував колаборацію і вони бачили якість моєї гри, все ж таки зовсім не зацікавилися в її розповсюдженні. Й до тепер у них немає нормальної електронної версії, в яку можна було б із задоволенням пограти. Тому я спробував заповнити цю прогалину своєю електронною версією. Думаю, що вийшло немогано.
- Поки що гра в режимі тестування. Хочу набрати відгуків, покращити її разом зі вами. Тому не соромтеся, пишіть мені ваші зауваженні, пропозиції щодо змін, налаштуваня, онлайн гри і т.д. Пишіть на пошту martysh@yahoo.com (бо на цьому сайті буваю рідко, а от пошту перевіряю майже щоденно)
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум по настільним іграм”