Вижити! Втеча з острова, Antarctica, Колонізатори 3в1, Men-Nefer
Вижити! Втеча з острова, Antarctica, Колонізатори 3в1, Men-Nefer
1) Вижити! Втеча з острова (ідеальний стан, верх в плівці, UA). Ціна 1050 грн.
2) Antarctica (ідеальний стан, верх в плівці, EN). Ціна 1050 грн.
Разом 2000 грн. + Подарунок Книга Гра!
3) Catan / Колонізатори + Князья Катана + Колонізатори на кубіках - 3 гри (стан 4 з 5, тільки разом). Ціна 1650 грн. + Подарунок Книга Гра!
4) Men-Nefer (ідеальний стан, верх в плівці, мовонезалежна, хіт Essen 2025). Ціна 3250 грн. + Подарунок Книга Гра!
Якщо потрібні додаткого фото-відео то пишіть.
Відправка тільки НП, оплата на карту або олх доставка.
Продано - Манчкін Легенди, Great Western Trail (2ndEd), Caverna, Крила, Игра Престолов, Memory Wall-E Disney, Моя весела ферма, Boonlake, Племена вітру, Cynowy szlak (Tinners' Trail: Expanded Edition), Super Dungeon Explore, Reykholt, Лісова метушня + доп. Альпи
2) Antarctica (ідеальний стан, верх в плівці, EN). Ціна 1050 грн.
Разом 2000 грн. + Подарунок Книга Гра!
3) Catan / Колонізатори + Князья Катана + Колонізатори на кубіках - 3 гри (стан 4 з 5, тільки разом). Ціна 1650 грн. + Подарунок Книга Гра!
4) Men-Nefer (ідеальний стан, верх в плівці, мовонезалежна, хіт Essen 2025). Ціна 3250 грн. + Подарунок Книга Гра!
Якщо потрібні додаткого фото-відео то пишіть.
Відправка тільки НП, оплата на карту або олх доставка.
Продано - Манчкін Легенди, Great Western Trail (2ndEd), Caverna, Крила, Игра Престолов, Memory Wall-E Disney, Моя весела ферма, Boonlake, Племена вітру, Cynowy szlak (Tinners' Trail: Expanded Edition), Super Dungeon Explore, Reykholt, Лісова метушня + доп. Альпи
Востаннє редагувалось 05 грудня 2025 08:25 користувачем amifone, всього редагувалось 103 разів.
Re: Caverna (нове вид. PL) / GreatWesternTrail (2ndEd) / Манчкін Легенди (Укр.) / Моя весела ферма (Укр.) / Memory (Wall
Доброго дня, я хочу придбати у вас Манчкін легенди. Я можу придбати її у вас на Олх якщо ви створите об’яву.