Великая Стена
Великая Стена
Что думаем, господа? Вроде симпатичненько так всё.
Re: Великая Стена
Типовий Кікстартер для поціновувачів пластику, наводжу ворожбу та передбачаю, що буде нічим не краще ніж Еллади.
Ну, багатьом Еллада подобається, як я читав, сам не скажу, не грав. А Велика Стіна... да, виглядає як гора пластику... але от, для прикладу, Блад Рейдж також гора пластику, однак шикарна як на нашу компанію. От і думаю, ще трохи часу є..... Але ж 2600 треба відвалити, і то це тільки 50%...)) І хочеться, і колеться)
Посмотрите летсплей :-)
Изучите правила.
Потом полностью абстрагируйтесь и посмотрите лестплей. Мне этого хватило, что принять решение и дальше не мучаться терзаниями совести.
Изучите правила.
Потом полностью абстрагируйтесь и посмотрите лестплей. Мне этого хватило, что принять решение и дальше не мучаться терзаниями совести.
То Вы взяли таки, или мимо?)
Прошел мимо. И при этом спокоен как удав. В моих хотелках она была бы одна из. А я если покупаю, то она должна быть в хотелках как лучшая среди лучших.
То є ті, хто таки купив?
Нема таких. Бо її ще не існує.
Я тож не взял в итоге. Правду говоря, свободных денег не было)) Но и отзывы Ваши помогли)
А я таки вписався. Тож очікую , що гра себе виправдає. Все ж маю надію на Awaken Realms.
Не забудьте поделиться впечатлением. А то есть чувство, что прийдется таки брать.... Вот с Эклипсом так было.... Думал, телился, в итоге взял уже в ритейле) правда так и не играли пока что.... Но не жалею, он красивейший...
Обов'язково. Взяв одразу з допом. Теж не дуже хотілось потім шкодувати. Гра ніби має бути непогана + шикарне оформлення. Будем чекати)