Runewars и есть ли настольщики в Николаеве
Runewars и есть ли настольщики в Николаеве
Ребят, подскажите, за сколько сейчас можно примерно продать Rune Wars rewaside edition + banner of war, руссифицирована, плюс 8 минек доп скелетов вместо жетонов. Нужны деньги, хочу понять за что можно продать, родная коробка уничтожена, лежит в коробке с Серпа с наклейками сделанными с коробки оригинала:)
И второй вопрос есть люди в Николаев играющие в более менее серьезные настолки? Если да то где собираетесь, а то игры есть а вот людей с кем поиграть маловато
И второй вопрос есть люди в Николаев играющие в более менее серьезные настолки? Если да то где собираетесь, а то игры есть а вот людей с кем поиграть маловато
Re: Runewars и есть ли настольщики в Николаеве
Я, готов. Сам думал задать этот вопрос на форуме, напишу в лс
В прошлом году Runewars + Banners of war продали за 2400 грн, в коробке базы. Я тогда прошляпил) Такую цену лично я и считаю адекватной. Игра типа раритетная, поэтому и дорого продают. Я каждый раз думаю, покупать её себе или нет))) Игра красивая, много возможностей, но долгая. Цену можно сделать какую угодно. Все зависит от цели. Если хочется поднять бабла, то делайте как местные бизнесмены, напишите 10к и ждите. Может кто купит))
-
RomaBlutus
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Я два роки тому за 2200 продав базу ревайзет в ідеальному стані в протекторах бо прикупив перше видання. Та, чесно кажучи, тепер інколи шкодую. Най би собі лежала на полиці. Їсти не просила)).
За ответы спасибо, но только база плюс доп обошлась мне 3500, плюс русификация всей игры ещё почти 1000грн плюс протекторы, тогда лучше пусть лучше лежит, я знаю что игра раритет уже а доп к ней в 5 раз раритетнее, думал правда около 8-10к, а раз такое пусть лежит, всем спасибо, что сказали свое мнение
Вы забыли написать, что купили первую редакцию за 1500 грн, тоже в идеальном состоянии. Не благодарите))RomaBlutus писав: ↑20 листопада 2020 20:22 Я два роки тому за 2200 продав базу ревайзет в ідеальному стані в протекторах бо прикупив перше видання. Та, чесно кажучи, тепер інколи шкодую. Най би собі лежала на полиці. Їсти не просила)).
Можно после смерти ещё с собой в гроб положить. Чтобы другим не досталось.
-
RomaBlutus
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Так, а десь 2 тижні перед тим купив ще й іншу таку ж саму за 1700 і подарував її свому другу також настольщику. І, до речі, справедливості ради, стан коробок ідеальним не бувЧинджер писав: ↑21 листопада 2020 16:58Вы забыли написать, что купили первую редакцию за 1500 грн, тоже в идеальном состоянии. Не благодарите))RomaBlutus писав: ↑20 листопада 2020 20:22 Я два роки тому за 2200 продав базу ревайзет в ідеальному стані в протекторах бо прикупив перше видання. Та, чесно кажучи, тепер інколи шкодую. Най би собі лежала на полиці. Їсти не просила)).
Можно после смерти ещё с собой в гроб положить. Чтобы другим не досталось.
Востаннє редагувалось 21 листопада 2020 17:51 користувачем RomaBlutus, всього редагувалось 1 раз.
Это ж её на Филиберте годами продавали?
-
RomaBlutus
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
-
RomaBlutus
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Вибачте з а флуд, але на цей раз зачепило. Тому ще декілька речень напишу.
Я-фанат Рунворс. Зі своїм другом, котрий мене і познайомив з цією чудовою грою, ми провели багато незабутніх фанових годин. Ми обоє мали ревайзет видання з допом (тоді його ще можна було купити в магазині Ігромагу). Хотіли мати першу редакцію з відомих причин (для ти, хто в темі). Та зупняла неадекватно висока ціна за таке задоволення. Тому коли виставили лот з першою редакцією Рунворс за 1700, я її купив і одразу ж подарував своєму другу, бо знав, що він дуже зрадіє такому подарунку. А буквально протягом двох тижнів з'явився ще один лот такого ж сабжу за 1500. І я не роздумуючи купив і цю коробку вже для себе. Ні в першому, ні в другому випадку я не торгувався, бо ціна була більш ніж демократичною за таку гру в такому стані. Своє ревайзет видання прийшлося продати, бо жінка вже почала коситися в мій бік за нераціональне використання сімейного бюджету)). Замітьте, першу коробку я подарував, не знючи чи взагалі зможу собі ще колись таку купити, але закон парних випадків дозволив і мені стати власником цієї чудової гри... І от я не розумію в чому полягає претензія, випорснута у вищезгаданій вашій цитаті? Я ж не виставив її на продаж через пару днів за космічну ціну аби нажитися на чиїхось матеріальних труднощах (саме такі причини спонукали попередніх власників розстатися з цими корбками). І не ставлюся до неї назразок Смеагола. Та якби навіть і так, що особисто вам до цього, шановний Чинджер? Що у вас за дурна звичка рахувати чужі гроші? Або на якій підставі саме ви маєте вказувати якими еталонами поведінки мають керуватися власники ігрових колекцій? Що за нездорове жлобство, вибачте на слові?
Это личное дело каждого: за сколько покупать игры и за сколько продавать и незачем оправдываться.
Всегда стараюсь продать игру дороже, чем купил, жаль, не всегда получается =)
На форуме на самом деле единицы людей, которые поиграв в игру, скидывают её значительно ниже её реальной стоимости (не путать с РРЦ). Подавляющее большинство держит определенный уровень цен. И каждый решает для себя сам: продавать коробку годами или скинуть её за 15 минут.
Всегда стараюсь продать игру дороже, чем купил, жаль, не всегда получается =)
На форуме на самом деле единицы людей, которые поиграв в игру, скидывают её значительно ниже её реальной стоимости (не путать с РРЦ). Подавляющее большинство держит определенный уровень цен. И каждый решает для себя сам: продавать коробку годами или скинуть её за 15 минут.
RomaBlutus, у меня как раз, никакой жадности нет и в помине. Хочется играть - покупаю. Перехотелось играть - продал. Просто хочется иметь возможность поиграть в игры. Но, игры которые меня привлекают, почему-то постоянно отсутствуют в магазинах. А на форуме купить тот же Рунварс с дополнением за 8-10к я не могу себе позволить (или тот же Плоский Мир, Восходящее солнце и другие игры, которые редко выставляют на продажу). И цена такая на такие игры становится завышенной, потому что одна треть игроков на этом наживается а вторая треть просто держит на полке, ведь "она есть не просит". Что мне ещё остаётся делать? Только жаловаться на перепродаванов и "держателей" коробок с играми.
-
RomaBlutus
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
То було не оправдання, а висвітлення ситуації. І так, то особиста справа кожного яку ціну просити за свою коробку. Можна Хаос продавати за 10 кіло грошей і апкати місяцями, а можна Рунворс виставити за 1500 і продати за 15 хв (виходить по 100 грн за хвилину)). Кожен для себе вирішує сам. Просто дивуюся з деяких форумчан, у котрих сформована чітка тенденція постійно нити з цього приводу.
ммм... я думал личные дела делаются в личном а не публичном пространстве)
-
RomaBlutus
- Єврогеймер
- Контактна інформація: