Ціна - космос, продавець - негідник!!
Re: Ціна - космос, продавець - негідник!!
купил для проверки доставки,
открыл для проверки компонентов,
сыграл разок для проверки механики - отчитываюсь, всё отлично, игра как новая, и даже лучше - вы знаете что покупаете!)
открыл для проверки компонентов,
сыграл разок для проверки механики - отчитываюсь, всё отлично, игра как новая, и даже лучше - вы знаете что покупаете!)
Есть такая штука - распаковка. Народ видео снимает.Kolobok87 писав:Фраза - игра распакована для проверки комплектации, вызывает гомерический смех и недоумение. Зачем вы проверяете ее комплектацию? Потом вернете изготовителю? Продать то с браком по той цене не получится все равно, а если в пленке, то вы за брак ответственности не несете.
Проверяли для проверки комплектации, звучит как решили поиграть, посмотрели компоненты, но схарило, а теперь пишем - ну я компоненты проверял, я, мать его, эстет.
Блин, такие бывают забавные люди, я аж в переписки полез искать. Оказалось, что были и у меня переписки с коеткем. Раздача чьоткий! Приколы мочит))) Просто интересно из какого он города.
Аж сам полез в лс, чтобы найти с вами переписку.foodex писав:Блин, такие бывают забавные люди, я аж в переписки полез искать. Оказалось, что были и у меня переписки с коеткем. Раздача чьоткий! Приколы мочит))) Просто интересно из какого он города.
Нашел. Для вас стало проблемой скинуть фотки на почту.)
И вас безумно удивило отсутствие вайбера на ПК...
А город указан в профиле.
Ну ок, даже если вот все конкретно вот так и было - в чем проблема?Kessler писав:«как говориться», давайте ваши фантазии вы оставите при себе (ну или при друзьях, как у вас там принято))Razda4a писав:Интересно как вы ведете себя на базаре ?)
- Во сколько оцениваете вот этот кусок мяса?
- 140 грн.
- предлагаю 70, за сколько вы его взяли ... )))
ну еще раз, может уловите:
- купили новую игру за 2100
- открыли её
- посмотрели, оценили в 2500
- готовы уступить за 2400
- ...
- PROFIT
*занавес
Чисто теоретично... а... якщо мені подарували гру, тобто дісталась вона мені безкоштовно... її теж тре на форумі просто так віддати?
Ціна на гру повністю залежить від власника гри. Не має значення за скільки він її купив. Погоджуєтесь з ціною - платите. не погоджуєтесь - не платите)

У такому разi, вважаю, треба брати до уваги вартiсть останнього подарунку тому, хто подарував гру!Finkreg писав:Чисто теоретично... а... якщо мені подарували гру, тобто дісталась вона мені безкоштовно... її теж тре на форумі просто так віддати?![]()
ну це справді «теоретично»)Finkreg писав:Чисто теоретично... а... якщо мені подарували гру, тобто дісталась вона мені безкоштовно... її теж тре на форумі просто так віддати?Ціна на гру повністю залежить від власника гри. Не має значення за скільки він її купив. Погоджуєтесь з ціною - платите. не погоджуєтесь - не платите)
людина ж купила гру тут, і тут же через якийсь час намагається її продати дорожче таким же користувачам - навіть не зігравши, зате відкривши і «перебравши». до того ж надала _вражаючі_ аргументи, чому відкрита гра стала дорожчою))
ми ж не говоримо про офіційні магазини, які заробляють на націнках, ми говоримо про приватних осіб, котрі (в тому числі) обходять ваші ж правила продажу «перевіряючи комплектацію» і продаючи фактично нові ігри)
випадки Razda4a або Reit насправді до смішного не важливі, тут просто зіграло те що вони голосніше за всіх кричали «вовк»)
а поруч з тим деякі користувачі продають вже третій за рік forbidden stars в плівці («ціни - космос») - це ж також суто їх справи?) то мабуть їм теж подарували, чи це типу «бізнес» такий неофіційний?

в людях которые будут продолжать сидеть на форуме, выкупать игры которые продаются дешевле, чтобы потом продать тебе же дороже)korazan писав:Ну ок, даже если вот все конкретно вот так и было - в чем проблема?
Ну купив дешевше - ну продав дорожче. І що?Kessler писав:ну це справді «теоретично»)Finkreg писав:Чисто теоретично... а... якщо мені подарували гру, тобто дісталась вона мені безкоштовно... її теж тре на форумі просто так віддати?Ціна на гру повністю залежить від власника гри. Не має значення за скільки він її купив. Погоджуєтесь з ціною - платите. не погоджуєтесь - не платите)
людина ж купила гру тут, і тут же через якийсь час намагається її продати дорожче таким же користувачам - навіть не зігравши, зате відкривши і «перебравши».
ми ж не говоримо про офіційні магазини, які заробляють на націнках, ми говоримо про приватних осіб, котрі (в тому числі) обходять ваші ж правила продажу «перевіряючи комплектацію» і продаючи фактично нові ігри)
випадки Razda4a або Reit насправді до смішного не важливі, тут просто зіграло те що вони голосніше за всіх кричали «вовк»)
а поруч з тим деякі користувачі продають вже третій за рік forbidden stars в плівці («ціни - космос») - це ж також неважливо, і це їх справи?) то мабуть їм теж подарували, чи це типу «бізнес» такий неофіційний?
в людях которые будут продолжать сидеть на форуме, выкупать игры которые продаются дешевле, чтобы потом продать тебе же дороже)korazan писав:Ну ок, даже если вот все конкретно вот так и было - в чем проблема?

2 Kessler
Да когда ж ты уже успокоишься?
Кто мне может объяснить чего он такой злой?
Ну не захотел человек продавать игру дешевле, чем она ему обошлась, в чем тут проблема?!
Да когда ж ты уже успокоишься?
Кто мне может объяснить чего он такой злой?
Ну не захотел человек продавать игру дешевле, чем она ему обошлась, в чем тут проблема?!
я вообще с тобой разговариваю?) нееет, потому что с тобой я уже поговорил.
а теперь дай поговорить с другими людьми в теме «для поговорить».
проблема не в игре, если до тебя еще не дошло, игра уже давно куплена)
Ну как это? Спросите у человека под ником Vuk, брал я эту игру через наложку или по полной предоплате...Finkreg писав:Ну купив дешевше - ну продав дорожче. І що?Kessler писав:ну це справді «теоретично»)Finkreg писав:Чисто теоретично... а... якщо мені подарували гру, тобто дісталась вона мені безкоштовно... її теж тре на форумі просто так віддати?Ціна на гру повністю залежить від власника гри. Не має значення за скільки він її купив. Погоджуєтесь з ціною - платите. не погоджуєтесь - не платите)
людина ж купила гру тут, і тут же через якийсь час намагається її продати дорожче таким же користувачам - навіть не зігравши, зате відкривши і «перебравши».
а поруч з тим деякі користувачі продають вже третій за рік forbidden stars в плівці («ціни - космос») - це ж також неважливо, і це їх справи?) то мабуть їм теж подарували, чи це типу «бізнес» такий неофіційний?
в людях которые будут продолжать сидеть на форуме, выкупать игры которые продаются дешевле, чтобы потом продать тебе же дороже)korazan писав:Ну ок, даже если вот все конкретно вот так и было - в чем проблема?Користувачів ніхто не змушує в нього купувати. І продаватиме він ту гру місяцями. Звісно, неприємно що серед настольщиків є люди які бачать наше хобі як спосіб заробітку, а не розваги, але such is life
Или еще скажите вас удивляет что люди пользуются кредитками в нынешнее время?
Игра мне обошлась 2350
Kessler первый сказал, я хочу ее у тебя купить, за 2100.
В итоге я сказал ему что потратил на нее 2350, и готов без проблем отдать ему ее за те же 2350.
Где профит ?!
«за 2400», в худшем состоянии чем взял. не забывайся.
и не приплетай других пользователей, разговор не о них.
до тебя не доходит, что твои затраты «на доставку» и другие жизненные трудности на стоимость игры не влияют. ты не магазин, чтобы учитывать при покупке у тебя доставки, аренду и налоги.
я должен оплачивать доставку тебе, а потом себе? не должен.
и не приплетай других пользователей, разговор не о них.
до тебя не доходит, что твои затраты «на доставку» и другие жизненные трудности на стоимость игры не влияют. ты не магазин, чтобы учитывать при покупке у тебя доставки, аренду и налоги.
я должен оплачивать доставку тебе, а потом себе? не должен.
Востаннє редагувалось 17 вересня 2019 09:56 користувачем Kessler, всього редагувалось 2 разів.
Та не парень, ты тут клевещешь и считаешь это нормой. Так не пойдет...Kessler писав:я вообще с тобой разговариваю?) нееет, потому что с тобой я уже поговорил.
бедный Razda4a... все на него «клевещут»)