Ціна - космос, продавець - негідник!!

Бесіди на різноманітну тематику
Kessler
Адепт

Re: Ціна - космос, продавець - негідник!!

Повідомлення Kessler »

это надо было прийти в тему для обсуждения цен, чтоб сказать «не обсуждайте цены»?)
maleficmax
Амерітрешер
Контактна інформація:

Повідомлення maleficmax »

Kessler писав:это надо было прийти в тему для обсуждения цен, чтоб сказать «не обсуждайте цены»?)
Ну я ж теж про ціни? Тобто наче не оффтоп )
Metuk
Гік

Повідомлення Metuk »

maleficmax писав:
Kessler писав:это надо было прийти в тему для обсуждения цен, чтоб сказать «не обсуждайте цены»?)
Ну я ж теж про ціни? Тобто наче не оффтоп )

тут навпаки тема для обговорення цін і продавців) Потрібна штука
Чинджер
Єврогеймер

Повідомлення Чинджер »

maleficmax писав: Годі рахувати гроші, які вам не належать. Людина продає за оверпрайс? ОК. Якщо це дійсно оверпрайс, вона її не продасть. Якщо хтось за цю вартість придбає, продавець все зробив правильно. Все, проблему вирішено. Світ у рівновазі. Можна видихати.
Где же я считал деньги других? Или вы таким способом назвали моё мнение о несправедливом ценообразовании настольных игр некоторыми людьми на этом форуме?
Действительно. Если человек ограбил и это сошло ему с рук, значит он все правильно сделал. Мир может выдыхать спокойно. Пока другие считают это правильным, всё путём.
irrlicht
Новачок

Повідомлення irrlicht »

Як у тому анекдоті про єврея з мішком золота і українцем з мішком сала на безлюдному острові, коли вони вирішили "зіграти в базар".
"І па чьом у вас кусок сала?"
"Мішок золота."
"Скока-скока??? Почєму так дорого?"
"Ну, походи базаром, може де дешевше знайдеш."

Є попит і є пропозиція. Якщо за певну ціну готові купувати, то це і є справедлива ціна за товар. Якщо я почну продавати "Зоряний крейсер Галактику" чи "Плаский світ" за "справедливі" 1,5к гривень, які вони коштували колись, то я не "дозволю комусь із хобі спробувати гру". У мене її купить людина, яка знає справжню ціну, щоб перепродати.

Кожна річ має свої якості, які впливають на її ціноформування. Раритетність - одна з них. Називати "пограбуванням" бажання людини отримати за свою річ те, що за неї готові дати... Це ви мабуть із країни рожевих поні.

Продаючи дешевше реального цінника, виходячи із ціни "справедливості", ви віддаєте настолку іншому "баризі". Хочете допомогти хобі - продайте свій раритет за 7к і на "надмірно збарижені" кошти купіть настолок для дитячого будинку.
Finkreg
Амерітрешер

Повідомлення Finkreg »

Чинджер писав:
maleficmax писав: Годі рахувати гроші, які вам не належать. Людина продає за оверпрайс? ОК. Якщо це дійсно оверпрайс, вона її не продасть. Якщо хтось за цю вартість придбає, продавець все зробив правильно. Все, проблему вирішено. Світ у рівновазі. Можна видихати.
Где же я считал деньги других? Или вы таким способом назвали моё мнение о несправедливом ценообразовании настольных игр некоторыми людьми на этом форуме?
Действительно. Если человек ограбил и это сошло ему с рук, значит он все правильно сделал. Мир может выдыхать спокойно. Пока другие считают это правильным, всё путём.
Ви б хоч погуглили, що таке пограбування, перед тим як такі нісенітниці писати...
zawwah
Адепт

Повідомлення zawwah »

- Насилуют, насилуют!
- Женщина, кто и кого насилует?
- Вы! Меня!
- Как я могу вас насиловать, если вы на балконе третьего этажа?
- А я сейчас спущусь.

*просто вспомнилось Джентльмен-шоу 25-летней давности почему-то=)
Чинджер
Єврогеймер

Повідомлення Чинджер »

Ладно, моя аналогия оказалась слишком сложной, поэтому позорно удаляюсь искать свои раритеты, чтобы выставить их на продажу за 999к.
Dentir
Амерітрешер

Повідомлення Dentir »

Ваша аналогия не сложна, она попросту некорректна. Я понимаю что в вас говорит юношеский максимализм, но тут все очень просто - продавец имеет право поставить любую цену. Если у него товар купят - он стоит этой цены, если нет, значит цена завышена и раритет будет лежать у него, припадая пылью, пока он не даст адекватную цену. Никого же не заставляют покупать по завышенной цене?
Kolobok87
Амерітрешер

Повідомлення Kolobok87 »

На Олх какой-то кадр продавал коллекционный Билет на поезд за 7 тыс.
wolke
Адепт

Повідомлення wolke »

Что ж вы не возмущаетесь ценой на раритетные автомобили? В 60-70ые они стоили недорого, а сейчас космос. Машина и машина себе, может она мне не как коллекционеру надо, а в магазин за картошкой ездить. Цена космос. Фу. А картины? Ван Гог при жизни мало чего продать смог, а нынче аукционы-миллионы. Хотя казалось бы холст да краска. Вон дырку бы в стене хорошо прикрыла.
Старые настолки снятые с производства стоят денег. Есть коллекционеры готовые платить эти деньги. Спрос сформировал рынок, нравится вам это или нет. Нет денег, покупайте игры дешевле. Я вон тоже КДМ хотела, но не зная зайдет ли игра платить столько не готова. Продавец козел? Не думаю. Либо придумать как заоабатывать больше что б цена не грызла, либо отпустить и купить что-то другое.
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

КДМ стоит столько не потому что страшный раритет, а потому что там контента вагон и коробка величиной в два глумхевена (приблизительно), а не 200 карточек как было в примере выше)

Меня пожалуй больше всего поражает моралечитание «зарабатывайте больше, если не можете купить»)) а если я вот просто не хочу покупать в наценкой в 150-200% б/у «в элитных протекторах» по 2$ пачка то что спокойно продается в магазинах за пределами страны?) вопрос не в «бомбежке» «ой мне дорого» - вопрос (для меня) в том что в игровой барахолке где все такие идейные и обсуждают в топиках «адекватные размеры коллекции, мы ж для поиграть» и при этом выставляют обычные игры дороже чем купили здесь же, «патамушта раритет в украину три года как нивозят». коллекционной ценности 95% таких «раритетов» здесь не несут и никогда не несло)

правильно сказал вышеотписавшийся - давайте все винтить цены, чтоб «барыгам» не досталось. с такой логикой - вполне здравое предложение)
Serhious
Єврогеймер

Повідомлення Serhious »

Kessler писав: Меня пожалуй больше всего поражает моралечитание «зарабатывайте больше, если не можете купить»))
Будьте уважнішим, ніхто нікому мораль не читає, wolke написала : "Продавец козел? Не думаю. Либо придумать как заоабатывать больше что б цена не грызла, либо отпустить и купить что-то другое."
Як на мене, то правильний підхід. Ти або міняєш, що тебе не влаштовує (розмір колекції, розмір заробітків, тощо), або, якщо не хочеш\не можеш змінити - то видихаєш і живеш далі.
Kessler писав: а если я вот просто не хочу покупать в наценкой в 150-200% б/у «в элитных протекторах» по 2$ пачка то что спокойно продается в магазинах за пределами страны?)
Не хочете - не купуєте. Вас ніхто не заставляє купувати. Що тут складного?

Он висять практично роками пару пропозицій раритетів з цінниками завищеними, і що? Нікому вони не треба, не хочуть і не купують.
Nortiz
Амерітрешер

Повідомлення Nortiz »

wolke писав:Что ж вы не возмущаетесь ценой на раритетные автомобили? В 60-70ые они стоили недорого, а сейчас космос. Машина и машина себе, может она мне не как коллекционеру надо, а в магазин за картошкой ездить. Цена космос. Фу. А картины? Ван Гог при жизни мало чего продать смог, а нынче аукционы-миллионы. Хотя казалось бы холст да краска. Вон дырку бы в стене хорошо прикрыла.
Старые настолки снятые с производства стоят денег. Есть коллекционеры готовые платить эти деньги. Спрос сформировал рынок, нравится вам это или нет. Нет денег, покупайте игры дешевле. Я вон тоже КДМ хотела, но не зная зайдет ли игра платить столько не готова. Продавец козел? Не думаю. Либо придумать как заоабатывать больше что б цена не грызла, либо отпустить и купить что-то другое.
Ну сравнивать с раритетными авто и картинами некорректно. Настольные игры постоянно перевыпускаются и вы сегодня можете купить игру грубо говоря за 3000 грн, а завтра анонсируют ее переиздание и красная цена ей будет не больше 1000грн, что не сказать о раритетных картинах, авто и прочего антиквариата. ))
foodex
Адепт

Повідомлення foodex »

Ух ти, а тема то жива))
Як досвідчений колекціонер відпишу і свою думку:
Кладіть яйця в різні кошики. Якщо хочете пограти то не варто купувати гру за "дурні" гроші: все можна вирішити принтером чи ручкою і олівцем або дочекатись перевидання, чи ще щось. Колекція то трохи інше. Це коли людина збирає всю серію Квитків на потяг або ігри зі всіма допами і тп. Тоді варто говорити не про ігрову цінність, а про колекційну, яка в принципі трохи іншу має ціну.
От той же Квиток на потяг за 7 тис грн.
Це Лімітед едішн, обмежений тираж, не буде перевидаватись. Ціна на ебеях від 300 Євро. Чудовий і крутий подарунок якомусь фанату або колекціонеру.
Є звичайний Квиток на потяг. За 1500. Бери і грай, майже те саме. Або покопайся і знайди б/в за 900, теж норм варінат. Або покопайся в китайських магазинах і знайди за 600-700. Ну бліднувато трішки, ну щосб зламане чи не комплект. Але ж пограти саме воно. Це ж основна задача?
Людська психологія не має меж. Хтось краде електронну версію книги, щоб почитати, хтось купує електронну, хтось паперову, хтось б/в, а хтось за дурні гроші купує першовидання. На фіга? Текст же скрізь однаковий, майже завжди.
Відповісти

Повернутись до “Все про все”