Відправка післяплатою

Обговорення настільних ігор
zawwah
Адепт

Re: Відправка післяплатою

Повідомлення zawwah »

Слидчый, наверное, прозрел, сколько могут стоить картонные игры что-то типа монополии =)
korazan
Новачок

Повідомлення korazan »

Всегде беру только наложкой. Еще ни разу не отказывался от игры, которую так купил, но все игры были в адекватном состоянии. Но может случиться всякое. Поэтому и дальше буду в 99% случаев использовать наложку. Тем более, что продавец ничего от этого не теряет, а все доп расходы несу я.
asqz
Гравець в Монополію

Повідомлення asqz »

korazan писав:Тем более, что продавец ничего от этого не теряет
Продавець дійсно нічого не втрачає, тільки отримує додаткову плюшку у вигляді геморою зі ще одним походом на НП щоб забрати гроші.
Dentir
Амерітрешер

Повідомлення Dentir »

Ну, взагалі то, в Києві відділень НП дуже багато, і я не думаю що десятихвилинна прогулянка до відділення це геморрой. Абсолютно нічого не маю проти Вас особисто, але чому покупці мають вірити комусь на слово? До того ж зараз при перевірці товару присутній представник НП і витягти щось дуже важко. Якщо я знаю людину, щось уже купляв у неї- без проблем переводжу на карту. Якщо бачу й чую перший раз - або наложка, або особиста зустріч. До того ж будь який аккаунт можливо зламати і вся історія продажів нічого не варта. Це теоретизування звісно, але ймовірність же існує?
Maestro86
Єврогеймер

Повідомлення Maestro86 »

asqz писав:
korazan писав:Тем более, что продавец ничего от этого не теряет
Продавець дійсно нічого не втрачає, тільки отримує додаткову плюшку у вигляді геморою зі ще одним походом на НП щоб забрати гроші.
Зараз можна не ходити, вказуєте отримання на карту і все. Це можна зробити скориставшись додатком "Нова пошта" у смартфоні
asqz
Гравець в Монополію

Повідомлення asqz »

Dentir писав:Ну, взагалі то, в Києві відділень НП дуже багато, і я не думаю що десятихвилинна прогулянка до відділення це геморрой. Абсолютно нічого не маю проти Вас особисто, але чому покупці мають вірити комусь на слово? До того ж зараз при перевірці товару присутній представник НП і витягти щось дуже важко. Якщо я знаю людину, щось уже купляв у неї- без проблем переводжу на карту. Якщо бачу й чую перший раз - або наложка, або особиста зустріч. До того ж будь який аккаунт можливо зламати і вся історія продажів нічого не варта. Це теоретизування звісно, але ймовірність же існує?
Я не кажу що я проти післяплати (декільком людям на цьому форумі продавав ігри з післяплатою). Я просто не згоден з тим, що для продавця це так само зручно, як оплата на карту.
І погоджуюсь з вами що покупець має право не довіряти продавцю і просити більш безпечний для себе спосіб оплати.

Maestro86 писав:Зараз можна не ходити, вказуєте отримання на карту і все. Це можна зробити скориставшись додатком "Нова пошта" у смартфоні
Не всі користуються додатком НП (з різних причин), хоча дійсно, це, мабуть, зайзручніший варіант в ситуації з післяплатою.
Dentir
Амерітрешер

Повідомлення Dentir »

asqz писав:Я не кажу що я проти післяплати (декільком людям на цьому форумі продавав ігри з післяплатою). Я просто не згоден з тим, що для продавця це так само зручно, як оплата на карту.
І погоджуюсь з вами що покупець має право не довіряти продавцю і просити більш безпечний для себе спосіб оплати.
Тут я з вами згоден. В цьому питанні необхідно йти на якісь компроміси. Наприклад, перевод на карту 150 гривень, яких має вистачити на пересилку в обидва кінці. Решту суми вже післяплатою. Це вже не та сума, якою жалко ризикнути.
А щодо зручності - продавцю, в більшості випадків є більша необхідність продати, аніж покупцю купити. Тому варто йти на якісь поступки і незручності, як на мене.
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

Dentir писав:
asqz писав:Я не кажу що я проти післяплати (декільком людям на цьому форумі продавав ігри з післяплатою). Я просто не згоден з тим, що для продавця це так само зручно, як оплата на карту.
Тут я з вами згоден. В цьому питанні необхідно йти на якісь компроміси. Наприклад, перевод на карту 150 гривень, яких має вистачити на пересилку в обидва кінці. Решту суми вже післяплатою. Це вже не та сума, якою жалко ризикнути.
А щодо зручності - продавцю, в більшості випадків є більша необхідність продати, аніж покупцю купити. Тому варто йти на якісь поступки і незручності, як на мене.
с неизвестным/непроверенным продавцом на этот вариант бы вообще не согласился)
на олх через такие предоплаты больше всего разводняка)

не люблю наложку, но пользуюсь с непроверенными продавцами, и понимаю людей требующих такую пересылку) по хорошему, для меня был бы тревожный звоночек - фраза «я не могу отправить через наложенный платеж, только по предоплате».

один раз отправил посылку и забыл указать платеж назад))
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

никогда не отправляю наложкой, неоднократно читал здесь о случаях когда люди доставали нужные им компоненты прямо в отделении и потом отказывались забирать коробку.
только по предоплате.
Griz_lee
Амерітрешер

Повідомлення Griz_lee »

Практически все указанные здесь проблемы как со стороны продавца, так и со стороны покупателя решаются элементарно через "олх доставку"! Единственная проблема - недостача компонентов - и она бывает как со стороны продавцов, так и со стороны покупателей. Мне приходили игры с недостающими компонентами.
Taran
Єврогеймер

Повідомлення Taran »

Такое возможно даже при передачи игры из рук в руки. Не всегда и не каждый будет готов пол-часа стоять где-нибудь на платформе метро и пересчитывать 1000 компонентов. Я как-то купил race for the galaxy со всеми допами у участника форума, забирал при личной встрече. там просто куча карт, которую я конечно же пересчитывал уже дома, и около 10 штук не хватало.
Griz_lee
Амерітрешер

Повідомлення Griz_lee »

Taran писав:Такое возможно даже при передачи игры из рук в руки. Не всегда и не каждый будет готов пол-часа стоять где-нибудь на платформе метро и пересчитывать 1000 компонентов. Я как-то купил race for the galaxy со всеми допами у участника форума, забирал при личной встрече. там просто куча карт, которую я конечно же пересчитывал уже дома, и около 10 штук не хватало.
Поэтому от такого не застрахован ни продавец, ни покупатель,а значит это не вопрос наложки или предоплаты и на него, на мой взгляд, нет однозначного ответа.
DragonMF
Новачок

Повідомлення DragonMF »

Перші дві гри на форумі брав з післяплатою, а решту за передплатою (декілька десятків) і поки все чудово.
Зараз віддаю перевагу передплаті або особистій зустрічі. (В будь-якому випадку компоненти перевіряю вже вдома).

Одного разу взяв на ОЛХ доповнення (з передплатою), гра прийшла (запакована, як і заявлено), але через місяць виявилося, що гра була крадена.
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум по настільним іграм”