Відправка післяплатою
Відправка післяплатою
Вітаю всіх.
Народ, а поясніть мені сакральний сенс післяплати або наложного платежа?
Я не беру всілякі олхи і тд, а мова йде саме за цей форум - чому?
В чому секрет?
Кидок? Так нібито є дата реєстрації, в темі продавця як правило є фідбеки, є чорний список.
Кеш? Ви заробляєте гроші нелегально, все тримаєте в готівці? Так є термінали, це не так важко, не складніше ніж на НП розрахуватись.
За вами слідкують і ведуть всі фінансові операції? Ну, всіляке може бути.
Чи це якось суперзручно?
Я, пакую вдома гарно гру, йду на НП, по дорозі захожу в церкву (ну щоб покупець не передумав і знайшов в собі сили отримати гру), чекаю декілька днів, коли покупець знайде час і натхнення і зайде таки на НП, а потім йду ще раз щоб забрати гроші. Тобто я настільки ненавиджу ігри і люблю гроші, що готовий на все заради оборудки?)))))
В чому проблема кинути гроші на карту і піти забрати гру?
Ну, давайте лошити мене і розкривати життєві таємниці яких я не знаю. Де цей Код да Вінчі?
Народ, а поясніть мені сакральний сенс післяплати або наложного платежа?
Я не беру всілякі олхи і тд, а мова йде саме за цей форум - чому?
В чому секрет?
Кидок? Так нібито є дата реєстрації, в темі продавця як правило є фідбеки, є чорний список.
Кеш? Ви заробляєте гроші нелегально, все тримаєте в готівці? Так є термінали, це не так важко, не складніше ніж на НП розрахуватись.
За вами слідкують і ведуть всі фінансові операції? Ну, всіляке може бути.
Чи це якось суперзручно?
Я, пакую вдома гарно гру, йду на НП, по дорозі захожу в церкву (ну щоб покупець не передумав і знайшов в собі сили отримати гру), чекаю декілька днів, коли покупець знайде час і натхнення і зайде таки на НП, а потім йду ще раз щоб забрати гроші. Тобто я настільки ненавиджу ігри і люблю гроші, що готовий на все заради оборудки?)))))
В чому проблема кинути гроші на карту і піти забрати гру?
Ну, давайте лошити мене і розкривати життєві таємниці яких я не знаю. Де цей Код да Вінчі?
Re: Відправка післяплатою
Я тоже хотел бы узнать ответы на ваши вопросы. Буду внимательно следить за темой.
Были случаи что кто-то не приходил за игрой ?
Не було. Тому що я не відправляю післяплатою)) Але знаю випадок, коли замовили післяплатою Робінзона Крузо і просто витягли кубики з гри й повернули. Правда це на олх таке було.
Ну і зустрічне питання, а були випадки, на форумі, коли оплатив гру, а її не відправили або інший варіант кидка?
Ну і зустрічне питання, а були випадки, на форумі, коли оплатив гру, а її не відправили або інший варіант кидка?
Я нормально отношусь к оплате на карту и проблем никогда не было с доставкой, чаще всего бывают проблемы с доставщиками и плохой упаковкой.
Просто подумал есть негативный опыт с наложенным, поэтому спросил.
Просто подумал есть негативный опыт с наложенным, поэтому спросил.
На форумі довіряю людям, беру з передплатою, особливо якщо продавець вже давно зареєстрований. Але нічого поганого в наложці не бачу, сам нікому не відмовляю у відправці з післяплатою.
На ОЛХ купую тільки наложенним або з ОЛХ-доставкою
На ОЛХ купую тільки наложенним або з ОЛХ-доставкою
Были.z00lus писав:Были случаи что кто-то не приходил за игрой ?
Всегда перевожу деньги на форуме "вперёд". За много лет привык уже. Сотни игр покупал и ни разу проблем не было. Здесь все адекватные. Хотя, когда меня на форуме просят отправить наложкой- особо не парюсь. Мне ,по сути, всё равно как мне придут деньги. Это, скорее, неудобство в переплете за наложку для покупателя. Это касательно форума. А на ОЛХ да- только наложкой покупаю или ОЛХ доставкой. Там кидало на кидале.
на ОЛХ ни разу не покупал, а вот тут как удобно продавцу и мне так и покупаю. Также и продаю. Ни вижу проблем ни в наложке, ни в предоплате на карту.
Післясплата (наложка) - захист покупця від кидалова з боку продавця.
Були випадки (звісно, не зі мною, а з сусідом дружини брата), коли приїжджав комплект П-н-П замість оригінальної гри.
Або для одного стан гри на 4+, а іншому в руки брати не хочеться. І т.д., і т.п.
Збалансованим варіантом вважаю післясплату з авансом, який покриває доставку в обидві сторони у разі відмови від покупки.
А з приводу кубіків до Робінзона - вперше чую, але не здивований.
Були випадки (звісно, не зі мною, а з сусідом дружини брата), коли приїжджав комплект П-н-П замість оригінальної гри.
Або для одного стан гри на 4+, а іншому в руки брати не хочеться. І т.д., і т.п.
Збалансованим варіантом вважаю післясплату з авансом, який покриває доставку в обидві сторони у разі відмови від покупки.
А з приводу кубіків до Робінзона - вперше чую, але не здивований.
Интересно что в основном требования к покупателю о предоплате и обиды что покупатель не доверяет продавцу когда не хочет платить наперед. А как насчёт того что продавец не доверяет покупателю раз не хочет сначала игру отправить, а потом деньги получить? Тут палка двух концов. Если продавец и покупатель знакомы, то таких проблем не возникнет, а если не знакомы, то считаю нет ничего предрассудительного и обидного чтобы, невзирая на давности регистрации и тому подобное, договорившись о сделке на форуме осуществить её через олх доставку. И все счастливы 

Не знаю на счёт таких случаев, но точно знаю о случаях торговли на форуме вороваными играми. А значит, что здесь попадаются люди не чистые на рукуfoodex писав:Не було. Тому що я не відправляю післяплатою)) Але знаю випадок, коли замовили післяплатою Робінзона Крузо і просто витягли кубики з гри й повернули. Правда це на олх таке було.

А вот с этого момента поподробнее пожалуйста. Озвучьте (можно в ЛС) кто и что ворованное продавал?Ну чтобы в будущем не пожалеть.Griz_lee писав:Не знаю на счёт таких случаев, но точно знаю о случаях торговли на форуме вороваными играми. А значит, что здесь попадаются люди не чистые на рукуfoodex писав:Не було. Тому що я не відправляю післяплатою)) Але знаю випадок, коли замовили післяплатою Робінзона Крузо і просто витягли кубики з гри й повернули. Правда це на олх таке було.
да ну, зачем в ЛС если инфа соточка)
драмы драмы...
драмы драмы...
С полгода назад, когда в Киеве клуб бомбанули, а спустя некоторое время на форуме всплыли пропавшие игры за хорошую цену "только плёнка снята". Серп и ещё какие-то дорогие настолки. Ников не помню. Помойму один был Илья. Их вычислили и помойму дело на уровне суда, но подробнее не в курсе. Навряд ли они сейчас на форуме, но сам факт того что такое произошло говорит о том, что среди здешних продавцев могут попасться не чистые на рукуmorbo писав:А вот с этого момента поподробнее пожалуйста. Озвучьте (можно в ЛС) кто и что ворованное продавал?Ну чтобы в будущем не пожалеть.Griz_lee писав:Не знаю на счёт таких случаев, но точно знаю о случаях торговли на форуме вороваными играми. А значит, что здесь попадаются люди не чистые на рукуfoodex писав:Не було. Тому що я не відправляю післяплатою)) Але знаю випадок, коли замовили післяплатою Робінзона Крузо і просто витягли кубики з гри й повернули. Правда це на олх таке було.