The Godfather(eng)/Viticulture/Way of the Panda
Re: Krosmaster Arena 2.0(1600грн)/Catan(китай)
каменный век ушел
Re: Плоский мир/АЗУЛ/Catan(китай)
Ну что, погнали?))
Виставляйте на маттрейд, БІЛЬШЕ ХАЙПУ!foodex писав:Ну что, погнали?))

Якщо не продам - по любому))
B. Ограничения
5. Запрещен ежедневный подъем темы о продаже.
Бан на 3 дні!
B. Ограничения
5. Запрещен ежедневный подъем темы о продаже.
Бан на 3 дні!
Серьёзно? Бан 3 дня за общение на форуме? Зачем превращать живой форум в безликую торговую площадку приправленную тотальным контролем всего и вся?
По моему нужно больше объяснений, что такое "поднятие", потому как написать"ап" или что-то бессмысленное ради поднятия, совсем не то же самое, что и общение\ответы покупателям.
Может я конечно не прав, но запрет общения, обычно, ни к чему хорошему не приводит.
По моему нужно больше объяснений, что такое "поднятие", потому как написать"ап" или что-то бессмысленное ради поднятия, совсем не то же самое, что и общение\ответы покупателям.
Может я конечно не прав, но запрет общения, обычно, ни к чему хорошему не приводит.
Мені теж винесли "предупреждение" за те що я написав, що 1 гра уже продана, та додав доп до іншої. Це виходить як "поднятие темы")) Буду знати)
до речі, тема на той момент і так була топ1. Тому фізично вона не була піднята вище
Модератори модерують форум на основі правил і внутрішнього переконання. Якщо комусь щось не подобається, є якісь пропозиції або щось незрозуміло з правил - ласкаво прошу в лс, вам все пояснять. Також можна створити окрему тему у відповідному розділі і там висловити свої думки або поспілкуватись про ігри чи ще щось. У розділі Продаж - виключно купуємо і продаємо! Спілкуватись, апати тему стопятсот раз чи флеймити можна у інших розділах!
Користувач foodex неодноразово порушував правила, про що його попереджували, звісно що за один раз ніхто банити не буде.
Модератори не зобов'язані пояснювати чому вони вчиняють так чи інакше. Особисто я намагаюсь пояснити користувачу свої дії, якщо людина запитує і поводить себе адекватно. Але це виключно моє право і бажання.
Подальші обговорення дій модераторів чи інших питань, не пов'язаних із купівлею, в цій темі заборонені.
Всім дякую.
Користувач foodex неодноразово порушував правила, про що його попереджували, звісно що за один раз ніхто банити не буде.
Модератори не зобов'язані пояснювати чому вони вчиняють так чи інакше. Особисто я намагаюсь пояснити користувачу свої дії, якщо людина запитує і поводить себе адекватно. Але це виключно моє право і бажання.
Подальші обговорення дій модераторів чи інших питань, не пов'язаних із купівлею, в цій темі заборонені.
Всім дякую.
Для спілкування є цілий форум. В гілці продажу продажу відповідно продаємо бу ігри. Є потреба додати нову гру - додавайте редагуючи головний допис теми. А то ж можна щодня додавати і знімати гру з продажу, щоразу про це писати і тим самим тримати тему в топі. Поважайте інших продавців також. Якщо потрібно щось з'ясувати по грі - стан, ціна, тощо - велкам в ЛС.
В наличии. Цены обсуждаемы в личке