Башня для кубиков.

Пошук, переклад, дошка оголошень
Jack
Єврогеймер

Re: Башня для кубиков.

Повідомлення Jack »

Кожаный стакан - ван лав.
Еще можно из кожзама и кнопок сделать тарелку.
Razda4a
Амерітрешер

Повідомлення Razda4a »

svalse писав:
KinslayeR писав: І так, я вважаю, що кожна людина, що свідомо купує продукцію вищеназваних компаній (і не тільки) є спонсором не просто москалів, а терористів.
Я же уже писал. Другану своему расскажи об этом, у которого в коллекции полно русских коробок. Хватит "лечить" посторонних людей. Начни с ближних :)
Так и у KinslayeR'a есть русские игры в коллекции. И ничего - все нормально)

Играет наверное в них только по ночам, чтобы никто не видел ... :)
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

А ви прям були у мене в гостях і промоніторили всю колекцію? Щось не пям'ятаю, щоб забігали.
Razda4a
Амерітрешер

Повідомлення Razda4a »

KinslayeR писав:А ви прям були у мене в гостях і промоніторили всю колекцію? Щось не пям'ятаю, щоб забігали.
Ваша коллекция есть на Тесере. И для того, чтобы ею полюбоваться, визит к вам домой - необязателен)
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

А звідки така впевненість, що вона актуальна?
Razda4a
Амерітрешер

Повідомлення Razda4a »

KinslayeR писав:А звідки така впевненість, що вона актуальна?
Ну у вас в коллекции есть русские игры, выпущенные после 2015 года. Даже если в принципе у вас этих коробок нет, в коллекцию вы их почему то добавили.
Еще раз повторюсь, ни в коем случае не хочу ссориться.
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Так, було. Купував після 14го по дурі. Тоді у мене ще так не горіло від москалів. Поступово сплавив все, крім пнпшок Таверни від Тохтамиша, які купив до 14 ще. І тому, що фізично ці коробки ща не в мене. І я цим не пишаюсь. А навпаки докоряю іншим, щоб не робили тих же помилок.
svalse
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення svalse »

KinslayeR писав:Так, було. Купував після 14го по дурі. Тоді у мене ще так не горіло від москалів. Поступово сплавив все, крім пнпшок Таверни від Тохтамиша, які купив до 14 ще. І тому, що фізично ці коробки ща не в мене. І я цим не пишаюсь. А навпаки докоряю іншим, щоб не робили тих же помилок.
Подозреваю, что всё распродал, а не сжёг? Тем кому продавал, тоже башню топил при продаже, что аяяяй? :-D
Или за пределы Украины продавал? :)
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Все розпродав москалям в Запоріжжя. Щоб задовільнити їх жагу в черговій дозі рускага міра.
Maestro86
Єврогеймер

Повідомлення Maestro86 »

Романе, я сам патріот України і більшість форумчан думаю що також, і багато в чому наші погляди можуть зійтися, але мені здається, що не можна бути настільки категоричним. Адже і там (в Росії) можуть бути нормальні люди, які розуміють політичні ігри своєї країни, але мовчать, т.я. бояться за своє життя та свободи. На мою думку, більшість настольщиків це освідчені та ерудовані люди, що мають інтеллект як мінімум трохи вище середнього і здатні аналізувати та критично мислити. А гроші, які вони від нас отримують думаю однозначно не йдуть на військову та у політичну сферу їхньої держави, адже масштаби не ті, та й навряд чи хлопці з Гаги, чи Лавки будуть цим займатися, і відверто сумніваюся, що у них в голові "кримнаш". Маю сумнів, на рахунок Проекту Гікмедіа, там дійсно бачив колись коммент з натяком на політику, але по них це видно. А в решті випадків (видавництв) я думаю, що у людей з мозгами все в порядку

ПС Але я люто плюсую за розвиток наших локалізацій, і відверто кажучи брав би ігри тільки на українській мові, якби така можливість була. Наразі, якщо гра мовонезалежна, стараюся брати оригінал.
Востаннє редагувалось 19 липня 2019 22:47 користувачем Maestro86, всього редагувалось 1 раз.
KPEM
Новачок

Повідомлення KPEM »

KinslayeR писав:Так, було. Купував після 14го по дурі. Тоді у мене ще так не горіло від москалів. Поступово сплавив все, крім пнпшок Таверни від Тохтамиша, які купив до 14 ще. І тому, що фізично ці коробки ща не в мене. І я цим не пишаюсь. А навпаки докоряю іншим, щоб не робили тих же помилок.
Все правильно сделал. Я по-началу тоже брал русские версии. Просто потому что зашел в магаз и купил. Но потом перестал. Во-первых, чтоб не поддерживать врага. А во вторых, потому что русские версии всегда паршивее оригинала. Тоже по-немногу заменяю их на оригиналы. Чего только стоят "вежливые человечки" от "Звезды".
KPEM
Новачок

Повідомлення KPEM »

Maestro86 писав:Романе, я сам патріот України і більшість форумчан думаю що також, і багато в чому наші погляди можуть зійтися, але мені здається, що не можна бути настільки категоричним. Адже і там (в Росії) можуть бути нормальні люди, які розуміють політичні ігри своєї країни, але мовчать, т.я. бояться за своє життя та свободи. На мою думку, більшість настольщиків це освідчені та ерудовані люди, що мають інтеллект як мінімум трохи вище середнього і здатні аналізувати та критично мислити. А гроші, які вони від нас отримують думаю однозначно не йдуть на військову та у політичну сферу їхньої держави, адже масштаби не ті, та й навряд чи хлопці з Гаги, чи Лавки будуть цим займатися, і відверто сумніваюся, що у них в голові "кримнаш". Маю сумнів, на рахунок Проекту Гікмедіа, там дійсно бачив колись коммент з натяком на політику, але по них це видно. А в решті випадків (видавництв) я думаю, що у людей з мозгами все в порядку

ПС Але я люто плюсую за розвиток наших локалізацій, і відверто кажучи брав би ігри тільки на українській мові, якби така можливість була. Наразі, якщо гра мовонезалежна, стараюся брати оригінал.
Если вы думаете, что настолочек политота не касается, то я вас разочарую. Однажды я зашел в хобби-магазин и увидел, что продается большая коллекция ДнД книг и небольшая армия эльдар. Я спросил цену и она была довольно низкой. Тогда я спросил почему и мне сказали, что продают вещи погибшего в АТО. Чтоб помочь родителям похоронить сына.
Этот парень бывал в нашем ваха-клубе, был реконструктором, водил ролевки. А потом его убили. Убили навсегда. Убили те, кто не противился злу, не бунтовал против ненужной войны с теми, кто им не враг, для кого настолки тоже вне политики. Вспоминайте эту историю, когда будете покупать у Мира хобби, Гаги или Звезды.
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Maestro86 писав:Романе, я сам патріот України і більшість форумчан думаю що також, і багато в чому наші погляди можуть зійтися, але мені здається, що не можна бути настільки категоричним. Адже і там (в Росії) можуть бути нормальні люди, які розуміють політичні ігри своєї країни, але мовчать, т.я. бояться за своє життя та свободи. На мою думку, більшість настольщиків це освідчені та ерудовані люди, що мають інтеллект як мінімум трохи вище середнього і здатні аналізувати та критично мислити. А гроші, які вони від нас отримують думаю однозначно не йдуть на військову та у політичну сферу їхньої держави, адже масштаби не ті, та й навряд чи хлопці з Гаги, чи Лавки будуть цим займатися, і відверто сумніваюся, що у них в голові "кримнаш". Маю сумнів, на рахунок Проекту Гікмедіа, там дійсно бачив колись коммент з натяком на політику, але по них це видно. А в решті випадків (видавництв) я думаю, що у людей з мозгами все в порядку

Я чудово розумію, що там є не лише москалі, а й росіяни. Нормальні. Як Макаревич, для прикладу. Я донедавна не був таким аж категоричним, як і писав раніше. Просто останнім часом реально дістало, що на ринок України все більше "пролізають" російські локалізації, і не дають жодного шансу розвиватись українським. Банально тому, що
1. Піпл і так хаває, тому толку робити українську нема (і це найбільше бісить);
2. Той же Хоббі Ворлд купуючи права на локалізацію, викупає їх і на територію України, не даючи шансу іншим випустити тут локалізацію українською і самі ніфіга не роблять, бо... див, пункт 1 (інфа з особистого спілкування з хлопцями з iGames).

Я хочу в Україні бачити українські версії нормальних настолок, а не лише Короля Токіо раз в 10 років. Але, якщо люди радо купуватимуть, а магазини залюбки завозитимуть російські продукти, то своїх нам не бачити ніколи.
KPEM
Новачок

Повідомлення KPEM »

KinslayeR писав:Я хочу в Україні бачити українські версії нормальних настолок, а не лише Короля Токіо раз в 10 років. Але, якщо люди радо купуватимуть, а магазини залюбки завозитимуть російські продукти, то своїх нам не бачити ніколи.
Зайди в тренды и посмотри запрос "настольные игры" и "настільні ігри". И сравни статистику по количеству и географии. Все очень плохо. Это не только традиционных настолок касается. Нет ни одного варгейма на украинском. Ни ваха, ни вармашина, ни финити, ни сага - ничего не локализировано. Как бы, принято играть на оригинале, но, очень часто, вход в варгейм происходит с родного языка. Хотя бы бэк почитать, проникнуться.
Нужно какое-то лобби, чтоб тот же ХВ обязан был делать тираж на локальном языке в принудительном порядке. Как это с радио и кино сделали. Но, видимо, слишком нишево. Слишком малые обороты.
svalse
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення svalse »

KinslayeR, я вот одного не пойму. Чего же ты такой офигенный патриот дома сидишь, а не в АТО добровольцем? :)

И про локализации наши тоже хрень пишешь и в видосе тоже говорили хрень. Вы бы хоть на тиражи москальские глянули. Подавляющее большинство игр - это 1000 коробок. Это на всё население бывшего совка - Россия, Украина, Белоруссия, Казахстан и т.д. И на второй тираж идут единичные проекты. Внимание вопрос. Какой тираж нужно печатать на украинском(эти игры купят только в Украине), чтобы его продать? 100 коробок? Это нерентабельно, потому что чем меньше тираж - тем выше себестоимость каждой коробки. А значит и её цена в ретейле. А когда цена украинской коробки будет в два раза выше русской, большинство патриотов переобуется.

Офк я не говорю про всякие Манчкины, Дикситы, Кодовые Имена и прочий масс-маркет. Ну так эти игры и печатают на украинском потихоньку.

Пи***ть не мешки ворочать. Винить всех вокруг, что вам не делают красиво - бессмысленное занятие. Раз такие умные - возьмите и сделайте. Вот тогда будете рассказывать какие вы молодцы, и какие вокруг все плохие
Закрито

Повернутись до “Настільна взаємодопомога”