Дарма зелений, бо наступного разу людина знову так упакує, відправить, і на той раз може не пощастити.bonitta писав:Згодна, щодо помаранчевого відгуку. Отримала каркассон з двома допами упаковані лише в два пакетики! Дивні люди, ще б в туалетний папір завернули. Сил нема. Залишила звісно зелений відгук, так як ігри приїхали до мене не ушкоджені. Чудом, звичано
12й коллективный обмен - upd FINISH!!!
Re: 12й коллективный обмен - upd FINISH!!!
Хммм.. А це хороша ідея!bonitta писав:Дивні люди, ще б в туалетний папір завернули.
Лише тому, що до ігор притензій зовсім не було. Просто рука не піднімалась вліпити червону оцінку.Finkreg писав: Дарма зелений, бо наступного разу людина знову так упакує, відправить, і на той раз може не пощастити.
Минулого обміну, доречі, в саботьорі не дорахувалась однієї карти. попередній власник сказав, що не рахував перед відправкою... Повибачався, звісно, але.... От думаю, чому коли я відправляю, то упаковую як кришталь, перераховую всі компоненти, а як мені то як в тому мультику "..и так сойдет.."
як цих людей заставити слідкувати за тим що вони відправляють і в якому стані? А можливо це тільки мені так щастить
Востаннє редагувалось 25 лютого 2019 18:02 користувачем bonitta, всього редагувалось 1 раз.
Domi писав: Хммм.. А це хороша ідея!
Ви що, навіть не думайте. Бо перестануть вибирати Ваші лоти
Востаннє редагувалось 25 лютого 2019 18:03 користувачем bonitta, всього редагувалось 1 раз.
Навпаки, хороший туалетний папір значно мякший за пакет, а отже краще захистить вашу гру.
багатьом, я бачу, моя ідея припала до душі) аби не знайшлось бажаючих протестувати таку упаковку при обміні 12.5)))KinslayeR писав:Навпаки, хороший туалетний папір значно мякший за пакет, а отже краще захистить вашу гру.
Давай оно завтра на тобі затестим ? )KinslayeR писав:Навпаки, хороший туалетний папір значно мякший за пакет, а отже краще захистить вашу гру.
Кохавинка там, всі діла..
Доречі згоден з KinslayeR, туалетний папір прекрасний матеріал! Єдиний нюанс це його кількість, використана для упаковки!Domi писав:Давай оно завтра на тобі затестим ? )KinslayeR писав:Навпаки, хороший туалетний папір значно мякший за пакет, а отже краще захистить вашу гру.
А волновались, что не будет 30 страниц
Давай обклади коробку рулонами туалетного паперу і в пакет-вишиванку то все.Domi писав:Давай оно завтра на тобі затестим ? )KinslayeR писав:Навпаки, хороший туалетний папір значно мякший за пакет, а отже краще захистить вашу гру.
Напевно, це був мій останній обмін. В половині ігор, які до мене приїхали, не вистачало компонентів - десь пару монеток, десь половини жетонів, про що не було ні слова у описі. Тепер лише продаж.
И что, на всё ответ: "ой, а я не пересчитывал"?
Ви це відмітили в профілі користувачів, хто відправив Вам ці лоти?kitalb писав:Напевно, це був мій останній обмін. В половині ігор, які до мене приїхали, не вистачало компонентів - десь пару монеток, десь половини жетонів, про що не було ні слова у описі. Тепер лише продаж.
Звісно. За минулі роки таке було один раз і власник щиро зізнався, що не відкривав коробку з попереднього маттрейду, коли її отримав. А тут 50 на 50, пощастить / не пощастить.
-
Востаннє редагувалось 25 лютого 2019 21:14 користувачем DM, всього редагувалось 1 раз.