Настолкемп - миф или реальность?
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Re: Настолкемп - миф или реальность?
А коли наступна?
А ось і наступна з 13 по 16 жовтня. Хто їде?
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Хтось буде мати бажання зіграти в Runеwаrs?
Ого, це ж на пів дня.
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Люблю епічність)). А там в розпорядженні аж 4 дні і 3 ночі !!! ))). На фотках з першої гікосфери я бачив як народ за грою престолів сидів, а то теж не спрінтерський формат... З того, що в мене є, найкоротший і найбільш доброзичливий щодо опановування правил хіба що форбіден старс, але тоді спальник в рюкзак не залізеKinslayeR писав:Ого, це ж на пів дня.

Востаннє редагувалось 03 жовтня 2017 13:17 користувачем RomaBlutus, всього редагувалось 1 раз.
Якщо свідомо підходити до опановування грою, то будь-якого монстра можна грати у прийнятних межах часу.RomaBlutus писав:Люблю епічність)). А там в розпорядженні аж 4 дні і 3 ночі !!! ))). На фотках з першої гікорфери я бачив як народ за грою престолів сидів, а то теж не спрінтерський формат... З того, що в мене є, найкоротший і найбільш доброзичливий щодо опановування правил хіба що форбіден старс, але тоді спальник в рюкзак не залізеKinslayeR писав:Ого, це ж на пів дня..
(навіть Сутінки Імперії можна зіграти за 6-8 годин вкючно з перервою на прийом їжі, якщо усі знають правила та не туплять)
Тільки за такої умови крім епічності можна відчути динаміку гри, в сенсі як початкові ходи впливають на кінцеву диспозицію та інше.
Я б не сів грати у таку гру з незнайомою мені компанією.
Вони її розклали, почали розбирати правила... і зібрали назад в коробку.RomaBlutus писав:На фотках з першої гікорфери я бачив як народ за грою престолів сидів, а то теж не спрінтерський формат...

КазуалиKinslayeR писав:Вони її розклали, почали розбирати правила... і зібрали назад в коробку.RomaBlutus писав:На фотках з першої гікорфери я бачив як народ за грою престолів сидів, а то теж не спрінтерський формат...
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Народ, ви мене так не лякайте. Я вже білети купив, на роботі все утряс і з сім'єю перетер...ДюДя писав:КазуалиKinslayeR писав:Вони її розклали, почали розбирати правила... і зібрали назад в коробку.RomaBlutus писав:На фотках з першої гікорфери я бачив як народ за грою престолів сидів, а то теж не спрінтерський формат...
Там новачки рішили спробувати і неосилили.ДюДя писав:КазуалиKinslayeR писав:Вони її розклали, почали розбирати правила... і зібрали назад в коробку.RomaBlutus писав:На фотках з першої гікорфери я бачив як народ за грою престолів сидів, а то теж не спрінтерський формат...
Всі прошарені рубались в Катан і інші Манчкіни, відпочивали, кароч.

-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Епічність і затягнутість ігрового процесу-речі нетотожні.ДюДя писав:
Тільки за такої умови крім епічності можна відчути динаміку гри, в сенсі як початкові ходи впливають на кінцеву диспозицію та інше.
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2017 01:14 користувачем RomaBlutus, всього редагувалось 1 раз.
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
В масштабах Києва так. Я ж радію любій можливості зіграти.ДюДя писав: Я б не сів грати у таку гру з незнайомою мені компанією.
-
- Новачок
Є давно ідея організувати такий кемп, але скажіть побажання:
скільки днів, наскільки далеко готові їхати максимум, чи це має бути суто ігротека чи з прогармою активнішою і т/д/
скільки днів, наскільки далеко готові їхати максимум, чи це має бути суто ігротека чи з прогармою активнішою і т/д/

Десь на 3 дні, хатинка на природі поруч з ключовими залізнодорожними містами(десь Львів-Київ або все що по дорозі), суто ігротека, з шашличками, загальним столом. На чоловік 20-30.
По запису - хто не вспів той запізнився.
По запису - хто не вспів той запізнився.
Було б круто! )