Куплено
Куплено
Куплю Rising Sun KS Daimyo pledge + Dynasty Invasion addon.
Готовий віддати за нього еквівалент 200-230 американських доларів наприкінці березня - на початку квітня.
Пропозиції чекаю на пошту: didyk.sa(a)gmail.com або у приват.
Готовий віддати за нього еквівалент 200-230 американських доларів наприкінці березня - на початку квітня.
Пропозиції чекаю на пошту: didyk.sa(a)gmail.com або у приват.
Востаннє редагувалось 23 лютого 2018 12:51 користувачем ДюДя, всього редагувалось 1 раз.
Re: Rising Sun KS Daimyo pledge + Dynasty Invasion addon
Ну приїде мій, пограюсь, якшо не дуже зайде то віддам )
Якраз до квітня і буде ясно чи норм воно чи не дуже..
Якраз до квітня і буде ясно чи норм воно чи не дуже..
Как бэ, стоимость 150$ на кикстартере была, а там еще доставка до.... (тут кто куда). CMON в Украину не отправляет(((
200-230$, не мало будет???
На новый в пленке я не претендую, а арианты доставки бывают разные.newhornet писав:Как бэ, стоимость 150$ на кикстартере была, а там еще доставка до.... (тут кто куда). CMON в Украину не отправляет(((
Если у Вас есть что предложить - вэлкам в ЛС.
Если у кого другого найдется что предложить - то мы договоримся.
Спасибо за интерес к теме

Предложил бы, но пока не приехала, хз знает где ее шатает)))
на кулстафе появился преордер за 85 баксов. но там комплект победнее чем на кикстартере
Шо ж там такое Лэнг наваял, на 200 баксов-то? Сотню минек? Аж интересно стало 

уже 100500 видео распаковок выложели на youtube
https://www.youtube.com/watch?v=YdOZERpcPYA
https://www.youtube.com/watch?v=YdOZERpcPYA
Имхо Blood Rage +, а так да, минек будет достаточно, ну и качество соответственное у них...zawwah писав:Шо ж там такое Лэнг наваял, на 200 баксов-то? Сотню минек? Аж интересно стало
Міньки там бомбові (свої отримав минулого тижня), особливо для фаната всякої японщини.
Якщо вирвусь на Гікосферу, буду ходити за тобою, поки не зіграємоKinslayeR писав:Міньки там бомбові (свої отримав минулого тижня), особливо для фаната всякої японщини.
Тоже будем, процентов 90, сыграть дело такое, а вот в живую увидеть очень хочется....ДюДя писав:Якщо вирвусь на Гікосферу, буду ходити за тобою, поки не зіграємоKinslayeR писав:Міньки там бомбові (свої отримав минулого тижня), особливо для фаната всякої японщини.
Так так, давайте будем всі ходити за Ромком і канючити шоб він приніс райзінг сан )
Думаю, до Гікосфери і мій мав би бути, але то таке, ще не точно, тай везти його до Львова не дуже хочеться..
Думаю, до Гікосфери і мій мав би бути, але то таке, ще не точно, тай везти його до Львова не дуже хочеться..
Бо мені приїде 2 бази з плюшками і доп. Базу+доп лишаю собі , а іншу базу з плюшками мінятиму на Масів Даркнес Кікстартерне видання. або щось цікаве)
Якраз на Ігросферу цілком імовірно можу її взяти на якусь вечірню відсидку. Головне, щоб правила всі читнули, а то прокляття власника коробки уже підбішує. У нас уже локальний мем ходить: зібрались на настолку, але ніхто не знає правил, фігня, самонимо Кінса...ДюДя писав:Якщо вирвусь на Гікосферу, буду ходити за тобою, поки не зіграємоKinslayeR писав:Міньки там бомбові (свої отримав минулого тижня), особливо для фаната всякої японщини.