Репутація, інформація, роздуми...
Re: Репутація, інформація, роздуми...
Якщо вже зайшла мова про маттрейд, то мене смішить оптимізм людей які виставляють на обмін щось на кшталт Уно, і щиро сподіваються що ланцюжок складеться так, що їм за це пришлють Зомбіцид чи Блад Рейдж чи ще щось того типу. Це я по мотивам огляду пропозицій прямого обміну
. В маттрейді і справді більша частина настолок то сміття, але є і багато гідних і цікавих ігор.

Re: Репутація, інформація, роздуми...
Так речь идет не о игровой ценности выставляемых на обмен игр. А о том что, выставляемые игры не соответствуют описанию, сделанному продавцом. Т.е происходит банальный обман. А то, что кто то думает, что сможет обменять Уно на Зомбицид, то это личная проблема мечтателя. Но не смотря на это происходит обмен и достойных игр. Можно конечно меняться на прямую, но маттрейд резко увеличивает шансы на обмен игры. Так что не вина маттрейда в том, что есть недобросовестные участники.Finkreg писав:Якщо вже зайшла мова про маттрейд, то мене смішить оптимізм людей які виставляють на обмін щось на кшталт Уно, і щиро сподіваються що ланцюжок складеться так, що їм за це пришлють Зомбіцид чи Блад Рейдж чи ще щось того типу. Це я по мотивам огляду пропозицій прямого обміну. В маттрейді і справді більша частина настолок то сміття, але є і багато гідних і цікавих ігор.