Заморочился с ПНП игрой, может есть у кого кубики деревянные разных размеров и цветов ? Купил бы комплект..
Мне нужно:
12+12+12+12+12+12+8=80 маленьких кубиков 7 разных цветов (12 серых, 12 Зеленых, 12 синих, 12 белых, 12 фиолетовых, 12 красных, 8 желтых)
4+8=12 больших кубиков 2 разных цветов(8 Коричнивых и 4 желтых)
9 цилиндров, миплов, таблеток (что-то типа, но не кубиков) 8 разных цветов (серый, зеленый, синий, белый, фиолетовый, 2(два) красных, желтый, коричневый)
Деревяные компоненты для игры
Re: Деревяные компоненты для игры
Який розмір вас цікавить?
Нуу, нехай буде 0.5Х0.5 для маленьких, 1Х1 для великих.
Це не принципово насправді. Головне шоб їх можно було легко відрізнити один від одного.
Це не принципово насправді. Головне шоб їх можно було легко відрізнити один від одного.
А пробували пошукати в онлайн магазинах?
Я точно знаю, що є магазини з заготовками під токени, кубами, міплами з дерева чи пластмаси для геймдизайнерів, геймтюнерів та п-н-п-шників.
Але не можу навіть згадати, як я свого часу на ті магазини виходив.
Я точно знаю, що є магазини з заготовками під токени, кубами, міплами з дерева чи пластмаси для геймдизайнерів, геймтюнерів та п-н-п-шників.
Але не можу навіть згадати, як я свого часу на ті магазини виходив.
Ціни прям вогонь в них..
12 фунтоцентів за один кубик 0.8мм )
За весь оцей мій наборчик вийшло 15 фунтів + доставка ше 5 )
600 грн короче.. Та ну нафіг, піду в біжутерну крамничку накупляю різнокольорових пластикових бус.
Я собі розраховував десь на 150 грн за все, ну нехай 200, а тут прямо огого..
12 фунтоцентів за один кубик 0.8мм )
За весь оцей мій наборчик вийшло 15 фунтів + доставка ше 5 )
600 грн короче.. Та ну нафіг, піду в біжутерну крамничку накупляю різнокольорових пластикових бус.
Китай + детские акриловые краски = до 200 грн
Можна пошукати у дитячих магазинах є дидактичні набори для лічби. Є пластикові, а я колись бачив і дерев'яні з брусочками і кубиками. І пофарбувати їх у потрібний колір.
Зато получите качество. И без необходимости доработки.Domi писав:Ціни прям вогонь в них..
Немецкий сайт, на мой взгляд, - самый лучший/дешевый.