В общем покрасила )

Сейчас докрашиваю расширение к Мышам, осталось 4 фигуры, докрашу, нормально отофотографирую и выложу )z00lus писав:Очень интересная тема, что-то еще пробовали красить с того времени ?
Я пока только задумываюсь насчет этого. Ищу туториалы и материалы.
Если вы только начинаете, будем откровенны вам не нужны краски Citadel, вам(как и мнеholubchyk писав:Очень хочу перестать бояться и начать красить ...
Для Вас підійде один з варіантів:holubchyk писав:Спасибо, но я не спрашивал, какая фирма мне нужна =)
Для цього вам спочатку треба оприділитись, що ви збираєтесь фарбувати. Наприклад, для армії нежиті чи орків, вам навряд чи знадобляться тілесні кольори. Плюс, якщо ви добре володієте теорією кольорів та їх змішування, то вам знадобиться в рази менший спектр фарб, оскільки потрібні відтінки ви зможете намішати з базових.holubchyk писав:Спасибо, но я не спрашивал, какая фирма мне нужна =)
Фарби серій Game Color від Model Color відрізняються не тільки насиченістю кольорів.KinslayeR писав:Для цього вам спочатку треба оприділитись, що ви збираєтесь фарбувати. Наприклад, для армії нежиті чи орків, вам навряд чи знадобляться тілесні кольори. Плюс, якщо ви добре володієте теорією кольорів та їх змішування, то вам знадобиться в рази менший спектр фарб, оскільки потрібні відтінки ви зможете намішати з базових.holubchyk писав:Спасибо, но я не спрашивал, какая фирма мне нужна =)
Якщо збираєтесь фарбувати фентезі і т.п., то рекомендую серію Game Color від Vallejo, у них яскравіші кольори і зручні баночки з носиком. Якщо більше в реалізм, то - Model Color від них же.
В більшості випадків вам точно знадобиться чорний, білий (ага, банально), червоний, синій, зелений, жовтий, коричневий. А далі уже залежно від цілей: щось тілесне, металіки, якщо хочете фарбувати зброю чи лати під метал, і т.д.
Також варто взяти проливки, на старті дуже згодяться. Валехівські мені не сильно сподобались, а от ГВшні точно варто взяти Nuln Oil, Reikland Fleshshade i Seraphim Sepia.