удалено
Re: Lords of Xidit (Лорды Ксидита) новая
Цена снижена.
На всякий випадок, раптом ви губитесь у здогадках, чому ніхто не зваблюється - на минулому тижні купив у магазині нову. З пересилкою. 1500 гр.
Я не хотів чекати )
Не понимаю ваших претензий. Я продаю НОВУЮ ИГРУ В ПЛЕНКЕ ЗА 1400 грн, что с пересылкой, думаю, выйдет дешевле 1500 грн.INOK писав:На всякий випадок, раптом ви губитесь у здогадках, чому ніхто не зваблюється - на минулому тижні купив у магазині нову. З пересилкою. 1500 гр.
Тут немає претензій. Просто здалося, що ви самі себе трохи збили з толку )Owl писав:Не понимаю ваших претензий. Я продаю НОВУЮ ИГРУ В ПЛЕНКЕ ЗА 1400 грн, что с пересылкой, думаю, выйдет дешевле 1500 грн.INOK писав:На всякий випадок, раптом ви губитесь у здогадках, чому ніхто не зваблюється - на минулому тижні купив у магазині нову. З пересилкою. 1500 гр.
Ціна в магазинах - 1500.Owl писав: Цена: 1400 грн. (Цена в магазинах 1800-2000 грн.)
Цена снижена!
Re: Lords of Xidit (Лорды Ксидита) новая. Цена снижена.
А в одном крупном украинском магазине настолок lords of xidit вообще за 1199, с бесплатной доставкой. Ну это я так поделиться инфой. Сама была очень удивлена такой разницей в ценах.