Помогите выбрать между двух игр
Помогите выбрать между двух игр
Кто подскажет что лучше купить: Descent: Странствия во Тьме (Descent: Journeys in the Dark) Рус. или Зомбицид: Токсичный Центр (Zombicide: Toxic City Mall) ?
Кстати ни в одну из игр я не играл! Заранее спасибо.
Кстати ни в одну из игр я не играл! Заранее спасибо.
Re: Помогите выбрать между двух игр
лучше купить Terra Mystica (:
Навіщо таке писати, всім же прекрасно зрозуміло, що Тера Містика швидко набридне, примітив, крім того там деревяні компоненти, а не пластикові ...monkey писав:лучше купить Terra Mystica (:
Людина ж чітко запитала, Спуск чи Зомбіцид. Звісно, що краще купити Twilight Struggle! Вона більш різнопланова, там більше карта і вона займає 1 місце серед всіх-всіх ігр світу, в той час як Тера Містика лише на другому...
А, і я також не грав ні в одну з ігр ...
П.С. Авторе, Вам обидві підійдуть, беріть де малюнки більше подобаються, серйозно!
а я вам писав? і навіщо за всіх розписуватись? з почуттям гумора, я зрозумів, все погано, .Serhious писав: Навіщо таке писати, всім же прекрасно зрозуміло
Всем советчикам-интелектуалам рекомендую шахматы, а то вижу вы любите шутить над людьми выбирающих "неинтелектуальные" игры.
- Dante
- Гравець в Монополію
- Контактна інформація:
Ніколи не грав в Зомбіцид, але Десцент - чудова кооперативка в стилі RPG.
Єдиний мінус: наркоманія
Після зіграних сценаріїв бази, хочеться купувати все нові і нові допи, яких вже випущего дофіга ...
Так що, якщо у вас є багато "вільних" грошей, ви готові витрачати купу часу - виконуючи місії і прокачуючи своїх героїв, маєте хорошого Майстра, який буде "рвати" вас в ролі "Тьомного Властєліна" (у нас був такий чорт), а також маєте вільну кімнату для коробок з допами)) - це ваша гра.
P.S. Я свою продав після перших 10 ігор.. Дуже затягує і забирає забагато нервів та часу ) ну його на..
Єдиний мінус: наркоманія

Після зіграних сценаріїв бази, хочеться купувати все нові і нові допи, яких вже випущего дофіга ...
Так що, якщо у вас є багато "вільних" грошей, ви готові витрачати купу часу - виконуючи місії і прокачуючи своїх героїв, маєте хорошого Майстра, який буде "рвати" вас в ролі "Тьомного Властєліна" (у нас був такий чорт), а також маєте вільну кімнату для коробок з допами)) - це ваша гра.
P.S. Я свою продав після перших 10 ігор.. Дуже затягує і забирає забагато нервів та часу ) ну його на..
Та я так зрозумів, що всім писали... Ви просто смайлик в іншу сторону поставили, от я все і переплутав.monkey писав:а я вам писав? і навіщо за всіх розписуватись? з почуттям гумора, я зрозумів, все погано, .Serhious писав: Навіщо таке писати, всім же прекрасно зрозуміло
А з почуттям гумору біда, грубий сарказм хоч іноді помічаю, а от якщо вже якась там іронія, то марно.

бери десцент, но играй только в режиме компании
любить не запретишьmorbo писав:а то вижу вы любите
Бери «Спуск», не прогадаешь. По крайней мере из двух этих игр- «Спуск» однозначно...
Большое спасибо!
Я тоже за Десцент. Зомбицид продал после первой партии.
А мы вдвоем с 11 летним сыном весело отдыхаем за игрой в Зомбицид. Жена, правда, с нами не захотела.Так что фломастеры по прежнему разного цвета.
- comooneast
- Новачок
И Десцент и Зомбицид - отличные игры. Но Зомбицид: Токсичный Центр - это дополнение, в которое играть невозможно без «Зомбицид» или «Зомбицид. Штурм тюрьмы».
Однозначно Десцент. Это интересная, глубокая и красивая игра. Классика индустрии.
Но в ней все зависит от Мастера. Именно он - ключевой элемент игры.
Зрмбицид - просто трэш. Бессмысленный и беспощадный. Очень на любителя.
Но в ней все зависит от Мастера. Именно он - ключевой элемент игры.
Зрмбицид - просто трэш. Бессмысленный и беспощадный. Очень на любителя.