Хочу ПнП каркасона якось зробити, матерілаи карточок є, роздрукувати потім не так важко,а от фігурки вже складніше, тим паче матеріали із декількома допами)
фігурки у доповненнях до Каркасону
фігурки у доповненнях до Каркасону
В кого є доповнення до каркасону,потрібні на пару днів фігурки з них, буквально по одній, щоб зробити заготовки формочки, як ось я робив із основної гри

Хочу ПнП каркасона якось зробити, матерілаи карточок є, роздрукувати потім не так важко,а от фігурки вже складніше, тим паче матеріали із декількома допами)
Re: фігурки у доповненнях до Каркасону
А можно просто купить миплы поштучно)
/хмм, опять не отправилось/
Мой бигбокс вернется через 2 недели.
Можно вообще обвести фигурки ручкой и отсканить для будущих поколений
По-перше, не знаю де такі купити по штучні. і мабуть вони будуть на дешевими(бЫгЫмот писав:А можно просто купить миплы поштучно)
По-друге, як ж без творчого процесу) в цьому ж весь кайф) тим паче в мене вже частина міплов є робив для Стоун Еджа по трафарету із Каркасона))
Обвести то можеш,мо комусь пригодиться,але мені потріюні самі фігурки,щоб зробити трафарет як на картинці із можливість потім ним видавлювати фігурки із пластики)Meerple писав:/хмм, опять не отправилось/