Нещодавно я віпидково натрапив на программу, яка по фотографії мінькі генерує як її розмальювати. Це було неймовірно. Ти просто береш міньку в руку, фоткаєш її та програма сама все робить. Також є можливість почитати опис покроково як це зробити. Тіні, хайлайт- там є все. Для мене, як для початковця це просто діаманд, тому що я поки що не розумію в цих всіх "комплементарний колір",цветове коло, та іншому. Завантажую пару фоточек та программа генерує колір. Програма дає 10 бескоштовних генераій- можна потестити безкоштовно. Підписка 13 євро, можна придбати 50 генерацій за 10 євро (що я вважаю оптимальним планом для себе, так як не займаюсь покраскою цілодобово- 10 мінєк в місяц, якось так).
Ви заводете програму якими красками ви малюєте, що дає программі видавати назву кольору. Наприклад я юзаю Армі Пейнтер- програма описує які назви красокмені потрібні для покраса данної міні. Це дуже круто!
Я закину пару своїх фото, та то, як програма генерує кольори і як вона робить опис- щр прбити з цім всим.
Всім гарних покрасок, та нехай краска не засихає в баночках, та не капає з пензлів
Назва програми- GreyForge