Доброго ранку/дня/вечора,
допоможіть знайти гру за її описом (не точним, бо пам'ятаю тільки летсплей з youtube).
Тож, наскільки можу судити, то була: настільна євро гра, в якій треба будувати щось схоже на маршрути (за допомогою дерев'яних кубиків свого кольору) на своєму планшеті. Планшет містить сітку (квадитики чи гекси) з різними типами місцевості. І коли виходить картка завдання (не пам'ятаю як її витягають, але, здається, спільна для всіх учасників гри), то кожний гравець кладе кубики на відповідні клітини свого планшету, якщо може (наприклад пряма лінія з трьох лісів і таке інше). Після цього (знову ж таки за якихось умов), кожний учасник може створити щось типу поселення. Фішка у тому, що в кінці раунду всі прокладені таким чином маршрути (кубики) зкидаються з планшетів гравців, а поселення - залишаються. В наступних раундах свої маршрути можна починати прокладати від створених поселень.
Як на мене, ця гра схожа по механіці викладання своїх кубиків на гру Kingdom Builder (2011)
Дякую за допомогу
Шукаю гру за описом
Re: Шукаю гру за описом
Мені за вашим описом нагадує tiny towns, але там без маршрутів і місцевості...
це гра чимось схожа на ескейп руми, де ти виконуєш безліч завдань, щоб розгадати загадку. тут є три ворони чи то крука, які повинні перетворитися на голубів і тоді гру буде пройдено. гра починається у маєтку, де ніхто не живе. наскільки я памятаю, то там раніше була дівчинка яка захворіла. далі ми переходимо навулицю, в сад, перепливаємо через річку, лікарня і інші локаціі. це доволі стара гра, грала іі в році 2014-2015.
Дякую за відповідь, але я вже знайшов гру, яку намагався описати. Ця гра The Guild of Merchant Explorers (2022)tree писав: ↑01 лютого 2025 15:20 це гра чимось схожа на ескейп руми, де ти виконуєш безліч завдань, щоб розгадати загадку. тут є три ворони чи то крука, які повинні перетворитися на голубів і тоді гру буде пройдено. гра починається у маєтку, де ніхто не живе. наскільки я памятаю, то там раніше була дівчинка яка захворіла. далі ми переходимо навулицю, в сад, перепливаємо через річку, лікарня і інші локаціі. це доволі стара гра, грала іі в році 2014-2015.
Так, згоден, що з мого опису не дуже схоже, але як запам'ятав...
-
- Новачок
- Контактна інформація:
якщо знайшли то поділіться лінком, буду вдячним
Доброго дня, я ж додав посилання на гру, яку шукав, у попередньому повідомленні