Делимся информацией о будущих украинских локализациях

Guns87
Єврогеймер

Re: Делимся информацией о будущих украинских локализациях

Повідомлення Guns87 »

1)на сайті Kilogames розпочалось предзамовлення Тераформування Марса. Експедиція Арес
2) у фейсбуці на сторінці Життя на столі з'явилась новина що кікстартер Hidden Leaders вийде на українській мові
x-fan
Новачок

Повідомлення x-fan »

LoardOfBoards відкрили передзамовлення на Ініш та доповнення до нього
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

а вот это круто! ^_^
олегos
Єврогеймер

Повідомлення олегos »

Да, Иниш классный, поздравляю, кто еще не купил
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

на каналі Світ Настільних Ігор відкрили новий інсайд, наче б то хтось взявся за локалізацію Nanty Narking
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Games7Days локалізує Dale of Merchants (всі три частини) - з фейсбуку сторінка Життя на Столі
олегos
Єврогеймер

Повідомлення олегos »

Краще б Merchants and Maradeurs ....((
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Краще б Merchants and Maradeurs ....((
абсолютно друг друга не заменяют. Если б локализовывали M&M, то пришлось бы думать о продаже англ версии.
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Geekach локалізує The Witcher: Old World (запуск кікстартера 25 травня) Інформація з каналу Світ Настільних Ігор
Востаннє редагувалось 10 травня 2021 09:32 користувачем Guns87, всього редагувалось 1 раз.
RomaBlutus
Єврогеймер
Контактна інформація:

Повідомлення RomaBlutus »

Guns87 писав: 10 травня 2021 09:13 Geekach локалізує The Witcher: Old World (запуск кікстартера 25 травня) Інформація з каналу Світ Настільних Ігор
Якраз хотів про це написати, та Guns86 випередив)). Свого часу багато фанових годин награв в цифрову версію 1, 2 і 3-го Відьмака. 3-тій Witcher з усіма аддонами-то шедевр однозначно. У кого які думки щодо попередньої інформації на рахунок української локалізації? На мій погляд все досить смачно виглядає.
олегos
Єврогеймер

Повідомлення олегos »

Я фанат Ведьмака, но про игру не слышал, прикольная?
RomaBlutus
Єврогеймер
Контактна інформація:

Повідомлення RomaBlutus »

За тою інфою, що я бачив,- декбілдінг+РПГ. Якщо порівнювати з уже відомими іграми-щось між Маголицарем і Граалем.
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Якраз хотів про це написати, та Guns86 випередив)). Свого часу багато фанових годин награв в цифрову версію 1, 2 і 3-го Відьмака. 3-тій Witcher з усіма аддонами-то шедевр однозначно. У кого які думки щодо попередньої інформації на рахунок української локалізації? На мій погляд все досить смачно виглядає.
Бій на картах цікаво віглядає. Карта трохи темна та одноманітна. Всі інші механіки виглядають як в Eldrich Horror. Я більше хотів би щоб в усьому крім бою та переміщення по карті гра була схожа на Runebound 3. Хотілось би більш сторінгтелінгової гри.
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

що зрозумів з ігрового відео:
1. Кожен хід гравець бере з ряду карт бойову карту собі в руку. Таким чином відбувається прокачка вона ж і заміна пркдметів в ігрі. Тобто ніякого ринку в грі не має. (предметів не має теж)
2. В грі є дві колоди івентів. Сам гравець у місті ( інших локацій не має, тільки місто) вібирає з якої колоди тянути карту ( з колоди міста чи прилегаючих земель до міста). Ці карти можуть посилатись на карту з колоди квестів (всі карти в колоді квестів пронумеровані і мають вибір типу А чи Б). Думаю що такі карти запам'ятовуються швидко.
3. Не дивлячись на велику кількість міст, особливість кожного з них зводиться до: взяти карту зілля, зіграти в покер на кістках чи прокачати якусь здібність.
4. Оскільки кожний раунд гравця складається з 3 етапів. Кожен гравець може розпочати свій перший етап після того як попередній закінчив перший етап і розпочав другий. Таким чином часу очікавання майже немає.
5. Раунд складається з 3х етапів:
і - переміщення по карті. Скидуються карти з руки з тими ж символами що і на локаціях. Переміщуватись можна стільки скільки є карт на руці.
іі - можна розпочати битву з монстром чи іншим гравцем. Медетувати ( якщо прокачались до 5го рівня одного з вмінь)
Дослідження - берете карту з колоди івентів.
ііі- Берете бойову карту з ряду карт і готуєтесь до наступного раунду.
Поки крім цікавої бойової системи та сетингу мені здається нічого особливого в цій грі не має. Можливо саме через свою лайтовість гра і стане більш популярною ніж Runebound чи Xia. Звичайно висновки робити рано.
bischof
Гравець в Монополію

Повідомлення bischof »

Guns87 писав: 28 квітня 2021 15:38 у фейсбуці на сторінці Життя на столі з'явилась новина що кікстартер Hidden Leaders вийде на українській мові
Можливо комусь буде цікаво зробити замовлення з кікстартера у складчину на 4 коробоки Hidden Leaders. Ціна 72€ за 4 примірника з доставкою, наскільки я зрозумів, то за 1 примірник виходить 18€. Я б 1 взяв. До 15 травня.
Приховані лідери на кікстартері
Вкладення
Снимок.JPG
Відповісти

Повернутись до “Все, що відбувається навколо настільних ігор”