Делимся информацией о будущих украинских локализациях
Re: Делимся информацией о будущих украинских локализациях
1)на сайті Kilogames розпочалось предзамовлення Тераформування Марса. Експедиція Арес
2) у фейсбуці на сторінці Життя на столі з'явилась новина що кікстартер Hidden Leaders вийде на українській мові
2) у фейсбуці на сторінці Життя на столі з'явилась новина що кікстартер Hidden Leaders вийде на українській мові
LoardOfBoards відкрили передзамовлення на Ініш та доповнення до нього
а вот это круто! ^_^
Да, Иниш классный, поздравляю, кто еще не купил
на каналі Світ Настільних Ігор відкрили новий інсайд, наче б то хтось взявся за локалізацію Nanty Narking
Games7Days локалізує Dale of Merchants (всі три частини) - з фейсбуку сторінка Життя на Столі
Краще б Merchants and Maradeurs ....((
абсолютно друг друга не заменяют. Если б локализовывали M&M, то пришлось бы думать о продаже англ версии.Краще б Merchants and Maradeurs ....((
Geekach локалізує The Witcher: Old World (запуск кікстартера 25 травня) Інформація з каналу Світ Настільних Ігор
Востаннє редагувалось 10 травня 2021 09:32 користувачем Guns87, всього редагувалось 1 раз.
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
Якраз хотів про це написати, та Guns86 випередив)). Свого часу багато фанових годин награв в цифрову версію 1, 2 і 3-го Відьмака. 3-тій Witcher з усіма аддонами-то шедевр однозначно. У кого які думки щодо попередньої інформації на рахунок української локалізації? На мій погляд все досить смачно виглядає.
Я фанат Ведьмака, но про игру не слышал, прикольная?
-
- Єврогеймер
- Контактна інформація:
За тою інфою, що я бачив,- декбілдінг+РПГ. Якщо порівнювати з уже відомими іграми-щось між Маголицарем і Граалем.
Бій на картах цікаво віглядає. Карта трохи темна та одноманітна. Всі інші механіки виглядають як в Eldrich Horror. Я більше хотів би щоб в усьому крім бою та переміщення по карті гра була схожа на Runebound 3. Хотілось би більш сторінгтелінгової гри.Якраз хотів про це написати, та Guns86 випередив)). Свого часу багато фанових годин награв в цифрову версію 1, 2 і 3-го Відьмака. 3-тій Witcher з усіма аддонами-то шедевр однозначно. У кого які думки щодо попередньої інформації на рахунок української локалізації? На мій погляд все досить смачно виглядає.
що зрозумів з ігрового відео:
1. Кожен хід гравець бере з ряду карт бойову карту собі в руку. Таким чином відбувається прокачка вона ж і заміна пркдметів в ігрі. Тобто ніякого ринку в грі не має. (предметів не має теж)
2. В грі є дві колоди івентів. Сам гравець у місті ( інших локацій не має, тільки місто) вібирає з якої колоди тянути карту ( з колоди міста чи прилегаючих земель до міста). Ці карти можуть посилатись на карту з колоди квестів (всі карти в колоді квестів пронумеровані і мають вибір типу А чи Б). Думаю що такі карти запам'ятовуються швидко.
3. Не дивлячись на велику кількість міст, особливість кожного з них зводиться до: взяти карту зілля, зіграти в покер на кістках чи прокачати якусь здібність.
4. Оскільки кожний раунд гравця складається з 3 етапів. Кожен гравець може розпочати свій перший етап після того як попередній закінчив перший етап і розпочав другий. Таким чином часу очікавання майже немає.
5. Раунд складається з 3х етапів:
і - переміщення по карті. Скидуються карти з руки з тими ж символами що і на локаціях. Переміщуватись можна стільки скільки є карт на руці.
іі - можна розпочати битву з монстром чи іншим гравцем. Медетувати ( якщо прокачались до 5го рівня одного з вмінь)
Дослідження - берете карту з колоди івентів.
ііі- Берете бойову карту з ряду карт і готуєтесь до наступного раунду.
Поки крім цікавої бойової системи та сетингу мені здається нічого особливого в цій грі не має. Можливо саме через свою лайтовість гра і стане більш популярною ніж Runebound чи Xia. Звичайно висновки робити рано.
1. Кожен хід гравець бере з ряду карт бойову карту собі в руку. Таким чином відбувається прокачка вона ж і заміна пркдметів в ігрі. Тобто ніякого ринку в грі не має. (предметів не має теж)
2. В грі є дві колоди івентів. Сам гравець у місті ( інших локацій не має, тільки місто) вібирає з якої колоди тянути карту ( з колоди міста чи прилегаючих земель до міста). Ці карти можуть посилатись на карту з колоди квестів (всі карти в колоді квестів пронумеровані і мають вибір типу А чи Б). Думаю що такі карти запам'ятовуються швидко.
3. Не дивлячись на велику кількість міст, особливість кожного з них зводиться до: взяти карту зілля, зіграти в покер на кістках чи прокачати якусь здібність.
4. Оскільки кожний раунд гравця складається з 3 етапів. Кожен гравець може розпочати свій перший етап після того як попередній закінчив перший етап і розпочав другий. Таким чином часу очікавання майже немає.
5. Раунд складається з 3х етапів:
і - переміщення по карті. Скидуються карти з руки з тими ж символами що і на локаціях. Переміщуватись можна стільки скільки є карт на руці.
іі - можна розпочати битву з монстром чи іншим гравцем. Медетувати ( якщо прокачались до 5го рівня одного з вмінь)
Дослідження - берете карту з колоди івентів.
ііі- Берете бойову карту з ряду карт і готуєтесь до наступного раунду.
Поки крім цікавої бойової системи та сетингу мені здається нічого особливого в цій грі не має. Можливо саме через свою лайтовість гра і стане більш популярною ніж Runebound чи Xia. Звичайно висновки робити рано.
Можливо комусь буде цікаво зробити замовлення з кікстартера у складчину на 4 коробоки Hidden Leaders. Ціна 72€ за 4 примірника з доставкою, наскільки я зрозумів, то за 1 примірник виходить 18€. Я б 1 взяв. До 15 травня.
Приховані лідери на кікстартері