Math Trade 18 (квітень 2021)
Re: Math Trade 18 (квітень 2021)
Дякую за спостережливість. Учасник попереджений на тему редагування лотів реальними фотографіями.
Когда выбираешь в фильтре неполную комплектацию (2 звезды) в "Гарячі" лоти отображаются лоты с полной комплектацией, нелогично, какая-то антиреклама получается, к тому же сбивает с толку. То же с 3-звездным состоянием.
Или вот например я не хочу игры на французском, я его не понимаю. Выбрал в фильтре, все поскрывал. Под раздачу попали горячие лоты на украинском и английском ни за что ни про что.
Логичнее чтобы "Гарячі" лоти показывались только те, что соответствуют выбранному фильтру иначе получается каша.
Или вот например я не хочу игры на французском, я его не понимаю. Выбрал в фильтре, все поскрывал. Под раздачу попали горячие лоты на украинском и английском ни за что ни про что.
Логичнее чтобы "Гарячі" лоти показывались только те, что соответствуют выбранному фильтру иначе получается каша.
Драсте, друзья. Туплю, наверное, но как выбрать целями лоты из своего списка желаний быстренько? Перехожу в выбор целей и там нигде нет возможности "обрати з списку бажань" или что-то в этом роде. Подскажите?
Внизу страницы есть фильтр
Розпочато фазу обрання цілей колективного обміну.
Даний етап триває до неділі 25 квітня 23:59.
Нагадуємо про важливі рункти діючого регламенту:
5.2.3. Учасники зобов'язуються не відмовлятися від опублікованого результату обміну, в тому числі при допущенні помилки Учасником під час вибору цілей обміну.
5.2.9. З моменту початку фази обрання цілей обміну, Учасник зобов'язується не відчужувати свої лоти будь-яким чином (продавати або обмінювати поза межами заходу) та не пошкоджувати їх до закінчення заходу. Закінчення заходу – публікація новини, про вдале завершення сесії обміну разом з інформацією про партнерів по обміну.
5.2.10. У випадку форс-мажорних обставин, пов'язаних з пошкодженням або втратою предмету обміну Учасник зобов'язується одразу повідомити про це Організатора.
Тому ще раз нагадуємо - дуже уважно та ретельно обирайте цілі для обміну. Перевіряйте чи це саме та версія гри, яка вас цікавить. Перевіряйте мову видання та наявні фото і коментарі до лота.
Пам'ятайте - кожний обраний вами лот - це згода отримати саме його! Нема ніяких "мені хотілося отримати іншу гру".
Якщо за якихось обставин ви передумали міняти якийсь свій лот - залиште його БЕЗ обраних цілей - тоді він не братиме участі у генеруванні ланцюгів обміну.
Даний етап триває до неділі 25 квітня 23:59.
Нагадуємо про важливі рункти діючого регламенту:
5.2.3. Учасники зобов'язуються не відмовлятися від опублікованого результату обміну, в тому числі при допущенні помилки Учасником під час вибору цілей обміну.
5.2.9. З моменту початку фази обрання цілей обміну, Учасник зобов'язується не відчужувати свої лоти будь-яким чином (продавати або обмінювати поза межами заходу) та не пошкоджувати їх до закінчення заходу. Закінчення заходу – публікація новини, про вдале завершення сесії обміну разом з інформацією про партнерів по обміну.
5.2.10. У випадку форс-мажорних обставин, пов'язаних з пошкодженням або втратою предмету обміну Учасник зобов'язується одразу повідомити про це Організатора.
Тому ще раз нагадуємо - дуже уважно та ретельно обирайте цілі для обміну. Перевіряйте чи це саме та версія гри, яка вас цікавить. Перевіряйте мову видання та наявні фото і коментарі до лота.
Пам'ятайте - кожний обраний вами лот - це згода отримати саме його! Нема ніяких "мені хотілося отримати іншу гру".
Якщо за якихось обставин ви передумали міняти якийсь свій лот - залиште його БЕЗ обраних цілей - тоді він не братиме участі у генеруванні ланцюгів обміну.
А чого я не можу обирати цілі? Лоти заблоковано чи як?
Копирование целей: добавление целей работает, а замена целей стирает цели на лоте получателе и на этом останавливается.
Функціонал копіювання цілей обміну через заміну пофікшено!
Спасибо! И спасибо что добавили эту функцию.
Проверить не cмогу, т.к. уже все повыбирал
Проверить не cмогу, т.к. уже все повыбирал
А почему больше нет параметра "Мова" - "Мовнонезалежна"?
Согласен, что иногда вопрос спорный. но в целом было удобно.
Согласен, что иногда вопрос спорный. но в целом было удобно.
Я про то, что сейчас крутишь общий список, видишь игру, которая интересна, но плохо помнишь, что там с языконезависимостью и надо открывать лот отдельно, если язык не укр/рус. А раньше сразу было видно.
А поиска по названию игры в списке лотов нет или где его найти?