Україномовний (ну майже) ютубчик

Відповісти
dez-ire
Гравець в Монополію
Повідомлень: 81
З нами з: 31 липня 2015 10:57
Контактна інформація:

Україномовний (ну майже) ютубчик

Повідомлення dez-ire »

Хочу поділитися з вами інформацією, кого б подивитися на ютубі в перервах між важкими буденними справами. Спробую описати всі українські канали, в яких розповідають про настільні ігри, а ви вже обирайте, які вам до смаку

На каналі «Світ настільних ігор» щотижня виходить новеньке відео від «Свідків кубика». Спочатку передача задумувалась як подкаст, а потім перетворилася на відеошоу. Що ж там відбувається? Файні хлопці, що знаються на настолках, обговорюють нещодавно зіграні ігри (і навіть критикують деякі, за що їм низький уклін), важливі події (на кшталт Ген Кону, Гікосфери, Ігросфери) та інші цікавинки (Де купляти ігри? На які дуельні/кооперативні/дешеві/топові й таке інше настолки варто звернути увагу? Що відбувається на кікстартері?). А ще хлопці запрошують до себе файних гостей. В останньому відео навіть був Олександр Невський (певно найкрутіший з українських авторів настільних ігор. Його слухати одне задоволення. Рекомендую).
Справедливості заради потрібно також зазначити, що на каналі періодично з'являються й огляди настільних ігор від Ростика та Маринки.

Мова: українська.
Новенькі матеріали публікують щотижня.
Тривалість відео до години.
Підписатися можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCojn9- ... fE9qMgOdXg

Багатьом може здатися, що «Beaver Games» це не український канал, тому що там регулярно публікуються огляди новинок від наших найближчих, але не самих любих сусідів, ще й російською мовою. Але, якщо придивитись, то ви знайдете на каналі новини, що стосуються і нас з вами – наприклад, про конкурс на найкращу настільну гру України «Заграва» чи огляди новинок від українських видавництв. Отож, на канал цілком можна підписатися, і хто знає, можливо і бобри колись заговорять солов’їною.

Нові відео з'являються декілька разів на тиждень.
Мова: російська.
Підписатися можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCXLKfM ... w/featured

«Octopus» – канал однойменного клубу-магазину, що регулярно випускає огляди на нові настільні ігри. Одразу хочеться відзначити професійність людей, які роблять контент: тут вам і гарний монтаж, і чудова зйомка, і професійна ведуча з гарно поставленим голосом. Любо-дорого дивитись.

Нові огляди з'являються на каналі 1-2 рази на місяць.
Мова: солов’їна.
Підписатися можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCFfDzT ... A/featured

«Теорія гри» – маленький канал на якому можна віднайти огляди ігор, відео з правилами, балачки на теми що стосуються настолок та розпаковки. Все це публікується не дуже систематично але від щирого серця. До того ж, Теорія гри, не комерційний канал, а площадка для спілкування, тому якщо ви також хочете знімати відео - то сміливо можете опублікувати їх там.

Мова: українська.
Підписатися можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCTCxyh ... oUn05fcYng

«Ігромаг – Світ Настільних Ігор» – публікує на своєму каналі огляди та летсплеї на популярні (і не дуже) ігри та аксесуари. Якщо ви любите спокійні довгі відео і не боїтесь занадто солодких оглядів нових локалізацій від «Ігромагу», то можна сміливо підписуватись. Іноді там можна навіть почути про плани магазину/видавництва на майбутнє та спланувати власні покупки.

Мова: українська (старі відео на каналі – російською мовою).
Підписатися можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCWgSFZ ... w/featured
Зазвичай нові матеріали публікують декілька раз на місяць, тривалість відео коливається від декількох хвилин до години.

«Натисни старт» - один з найстаріших україномовних каналів про настільні ігри, який вже нажаль майже не оновлюється. Але якщо хочеться поностальгувати, то можна передивитись старенькі відео. В наявності: огляди, летсплеї, інтерв’ю та перший сезон «Свідків кубика».

Мова: українська.
Підписатися можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCW-RoQ ... 2bKRP6BqBQ

І на останок.
Це не український канал, але я так тащусь від контенту, що не змогла не поділитись. Знайомтесь, це Пола Демін і вона весела, харизматична і дуже крута. Знімає смішнючі відео на настільну тематику - https://www.youtube.com/channel/UCbTN4U ... RJsu6emIhw (для того щоб оцінити гумор бажано розуміння англійської на слух).

Приємного перегляду!


А кого на ютубі дивитесь ви?
Аватар користувача
Guns87
Єврогеймер
Повідомлень: 405
З нами з: 16 квітня 2016 20:12
Звідки: Киев

Re: Україномовний (ну майже) ютубчик

Повідомлення Guns87 »

Дякую за информацiю
aldolgiy
Новачок
Повідомлень: 49
З нами з: 13 вересня 2013 00:27
Звідки: Киев

Re: Україномовний (ну майже) ютубчик

Повідомлення aldolgiy »

Ready Steady Play
Весело
Game the Game
Серия Betrayal Legacy(спойлеры!) очень хороша, смотрится как сериал, да и остальное на уровне.
rahdo
Лучшие объяснения правил
Відповісти

Повернутись до “Все, що відбувається навколо настільних ігор”