Погікосферимо? Тусовка 17.08 в Житомирі

Відповісти
dez-ire
Гравець в Монополію
Повідомлень: 81
З нами з: 31 липня 2015 10:57
Контактна інформація:

Погікосферимо? Тусовка 17.08 в Житомирі

Повідомлення dez-ire »

Настільно-ігрова тусовка України збирається знову на один день заповнений різноманітними іграми, турнірами, тестуваннями прототипів, цікавими зустрічами і спілкуванням…
Долучайтесь до заходу!

Гікосфера - це конвент для любителів настільних ігор, поціновувачів інтелектуальних розваг, фестиваль гіків і фанатів. Ця подія особлива тим, що творять її разом всі учасники: бібліотека ігор складається з приватних ігор кожного учасника фестивалю; програма, пропозиції, клімат, настрій та й загалом - реалізацією і організацією займаються самі учасники. Це спроба зорганізувати конвент з основним правилом «від себе для себе», місце де ми залишаємо щоденну рутину щоб поринути цілком і повністю в наше хобі.

Формат: ігротеки, турніри, обговорення та презентації.
Дати проведення: 17 серпня 2018 року

Місце проведення: Драмтеатр імені Івана Кочерги (Соборна площа, 6, м. Житомир)

Вам потрібно придбати квиток на AkariFest2019, участь у ГІКосфері безкоштовна. Вартість квитка на AkariFest2019 становить 150 грн.

Ігротека буде складатися з ігор, які привезуть учасники, а також партнери-видавці, магазини чи ігрові клуби. Таким чином нам вдасться створити широку пропозицію для наших ігротек і учасників.

На заході буде проводитись традиційна лотерея призів серед учасників, а також окрема лотерея серед тих, хто привіз свої настільні ігри в бібліотеку ГІКосфери. Серед призів будуть настільні ігри, аксесуари та коміски від партнерів Гікосфери.

Записатись можна тут - https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
hekt0r
Новачок
Повідомлень: 39
З нами з: 18 червня 2019 23:00
Звідки: Kyiv

Re: Погікосферимо? Тусовка 17.08 в Житомирі

Повідомлення hekt0r »

Дати проведення: 17 серпня 2018 року -- виправте помилку.
Аватар користувача
tovit
Гравець в Монополію
Повідомлень: 79
З нами з: 25 грудня 2018 14:17

Re: Погікосферимо? Тусовка 17.08 в Житомирі

Повідомлення tovit »

В якому часі закінчується захід? Міркую... на цей день брати зворотні квитки чи на наступний...
Аватар користувача
tovit
Гравець в Монополію
Повідомлень: 79
З нами з: 25 грудня 2018 14:17

Re: Погікосферимо? Тусовка 17.08 в Житомирі

Повідомлення tovit »

Дублюю інфу від Kilogames з fb:
На ГІКосфері з'явилась дуже добра традиція, це проводити розіграш призів серед учасників. Цього разу ми також не будемо цим нехтувати і дамо можливість отримати гарні настолочки, коміксі та настільні аксесуари, від партнерів Гікосфери.

Отже трохи детальніше про все це:
Розіграшей будет ТРИ!

1. Розіграш серед зареєстрованих учасників ГІКосфери (мова йдеться про реєстрацію на самому фесті на ГІКосфері, а не в бібліотеці настолочок). Орієнтовно розіграш відбудеться ближче до завершення ГІКосфери о 18-19 годинах. (Не хвилюйтесь, ГІКосфера буде проходити до 21-00)

2. Окремий розіграш серед учасників, які надали свої ігри до ігротеки ГІКосфери, отже не лінуйтесь, привозьте свої улюблені ігри.

3. Розіграш серед користувачів, які будуть робити пости в соцмережах Facebook та Instagram з хештегами #гікосфера6 та #akarifest
Розіграш буде проводитись після завершення гікосфери 20 серпня. Отже робить гарні пости про настолочки та свої враження від ГІКосфери до, після, а також під час ГІКосфери. Пости до розіграшу приймаються всі з зазначеними хештегами починаючи з цього моменту. Тобто прочитав цю новину, ви вже можете зробити пост, я ви готуєтесь до ГІКосфери та вже збільшуєте можливість отримати приз!

Щоб ви розуміли масштаб, ось перелік партнерів які вже надали підтвердження:

Ігромаг - Світ Настільних Ігор
IGAMES
Видавництво настільних ігор Feelindigo
Kilogames
Видавництво настільних ігор Bombat Game
Igro-Terra
Fun Games Shop
Ukrainian Assembly Comix
Видавництво Northern Lights
Top Scratch - Scratch Posters Reimagined

І це ще не весь список партнерів, адже пройшло дуже замало часу після анонсу ГІКосфери, тож слідкуйте за новинами, та готуйтесь до шаленого настільного дня на ГІКосфері 17 серпня!

https://m.facebook.com/events/452113908 ... 2238595363
Відповісти

Повернутись до “Все, що відбувається навколо настільних ігор”