12й коллективный обмен - upd FINISH!!!

Обмін настільними іграми
Meerple
Адепт

Re: 12й коллективный обмен - upd FINISH!!!

Повідомлення Meerple »

kitalb писав:Ну тоді обов'язкові відгуки - якщо новий власник тикнув, що все ок, то він буде відповідальним за стан гри, якщо виставлятиме її на наступні обміни.
Так он и так ответственный
kitalb
Амерітрешер

Повідомлення kitalb »

Meerple писав:
kitalb писав:Ну тоді обов'язкові відгуки - якщо новий власник тикнув, що все ок, то він буде відповідальним за стан гри, якщо виставлятиме її на наступні обміни.
Так он и так ответственный
Ну от в мене не було відгука про гру після того обміну, де гра вперше обмінялась, а після цього обміну з'явився, третій власник коробки помітив, що відсутня карта. З часів ігрових вечорів поза межами власного помешкання маю звичку перераховувати основні компоненти після партії і перераховую усе перед тим, як віддати чи надіслати. Якщо карта дійсно якимось чином випала з коробки в період між перевіркою і передачею гри (малоймовірно, але все ж), можна було одразу про це написати і був би шанс знайти по гарячих слідах або компенсувати некомплектну гру, а зараз - ні сенсу шукати, ні впевненості, що вона загубилась в мене, шкодую, що не маю чіткого фото вмісту до передачі. Тепер переживаю за інші ігри, які були передані раніше і нові власники не лишили відгуків після отримання, може потім прилетять негативні відгуки, якщо через кілька ітерацій обмінів щось загубиться, а всі будуть казати, що коробку не відкривали і компонентів не рахували.
Meerple
Адепт

Повідомлення Meerple »

Надо как у колекционеров комиксов - сторонний оценщик с сертификацией и пересчёт ом компонентов
kitalb
Амерітрешер

Повідомлення kitalb »

То все дрібниці, але осад лишається і зникає бажання реєструвати нові лоти.
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

kitalb писав:То все дрібниці, але осад лишається і зникає бажання реєструвати нові лоти.
Майте справу з перевіреними особами та й усе.
А люди, які халтурно будуть відноситись до своїх лотів - потрохи наберуть негативних відгуків і будуть між собою тільки мінятись...
kitalb
Амерітрешер

Повідомлення kitalb »

oxymc писав:
kitalb писав:То все дрібниці, але осад лишається і зникає бажання реєструвати нові лоти.
Майте справу з перевіреними особами та й усе.
А люди, які халтурно будуть відноситись до своїх лотів - потрохи наберуть негативних відгуків і будуть між собою тільки мінятись...
В мене вже є негативний відгук, тобто я не перевірена особа :roll:
druos
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення druos »

filtus писав:подскажите как добавить игру если ее нет на тесере?
Добавьте ее на Тесере. На текущий день по другому никак.
Meerple
Адепт

Повідомлення Meerple »

Кстати о Тесере..
Сейчас мы в обязательном порядке подтягиваем игру из их базы.
Мож можно сразу подтягивать и линк на Тесеру под лот?
Meerple
Адепт

Повідомлення Meerple »

+ опечатка в описании

Новое состояние игры, возможно с выдавленными жетонами, высыпали из коробки и убрали назад, т.е. идеЯльное состояние всех элементов.
foodex
Адепт

Повідомлення foodex »

Meerple писав:+ опечатка в описании

Новое состояние игры, возможно с выдавленными жетонами, высыпали из коробки и убрали назад, т.е. идеЯльное состояние всех элементов.
А шо ні так?
zawwah
Адепт

Повідомлення zawwah »

foodex писав:
Meerple писав:+ опечатка в описании

А шо ні так?
Правильно "одеяльное состояние".
Т.е. компоненты эксплуатировались будучи надежно защищены, как одеяло в пододеяльнике.
Meerple
Адепт

Повідомлення Meerple »

foodex писав:А шо ні так?
Зображення
druos
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення druos »

Meerple писав:
foodex писав:А шо ні так?
Зображення
Да - надо бы поправить. И Ссыль на Тесеру втащить... но это надо время выделить...

А аватарка у меня еще такая раньше была в пользовании - Зображення
foodex
Адепт

Повідомлення foodex »

Як вважаєте, чи варто просити організатора персоналізувати фідбеки?
Прочитав один відгук, жовтий, що відправник купив за рахунок отримувача коробку і нічим не ущільнив, тому гра бовталась по упаковці.
Я зрозумів, що отримувач попросив відправника відправити через Укрпошту, щоб здешевити собі відправку. Мені особисто не дуже зручна Укрпошта. Я несу посилки на НП і ще й окремо на Укрпошту? А відправник пішов на зустріч, погодився, ще й претензії отримав? Я, наприклад, хотів би знати хто залишив такий фідбек.
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

foodex писав:Як вважаєте, чи варто просити організатора персоналізувати фідбеки?
Прочитав один відгук, жовтий, що відправник купив за рахунок отримувача коробку і нічим не ущільнив, тому гра бовталась по упаковці.
Я зрозумів, що отримувач попросив відправника відправити через Укрпошту, щоб здешевити собі відправку. Мені особисто не дуже зручна Укрпошта. Я несу посилки на НП і ще й окремо на Укрпошту? А відправник пішов на зустріч, погодився, ще й претензії отримав? Я, наприклад, хотів би знати хто залишив такий фідбек.
А яка різниця, яким перевізником користуватись? По вашому якщо йти на укрпошту, то можна, значить, гру абсолютно не пакувати ніяк? просто харчовою плівкою обмотати? А потім жалітись, що на самій пошті заставили купити коробку?
Відповісти

Повернутись до “Обмін”