Math Trade 11 - состоялся + отзывы!

Обмін настільними іграми
druos
Адепт
Контактна інформація:

Re: Math Trade 11 - состоялся + отзывы!

Повідомлення druos »

Провожу эксперименты с автоматическим устранением получением дублей.
Это та ситуация - когда меня свои Манчкина и Каркассон, для для обоих выберу Агриколу от разных владельцев - и вдруг внезапно обе свои коробки поменяю на 2 копии Агриколы.

Так вот - нужны "добровольцы" - у которых в прошедшем обмене точно были выборы разных копий одной и той же игры для нескольких своих "равнозначных" лотов.
Хочу с вами провести теоретическую сверку - как мог бы выглядеть результат на предмет дублей...
maleficmax
Амерітрешер
Контактна інформація:

Повідомлення maleficmax »

Не впевнений, що я підпадаю під те, що ви змалювали, та є схоже за темою питання. В мене дві копії гри (In The Year Of The Dragon) и я хочу обміняти обидві. Так можна зробити?
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

maleficmax писав:Не впевнений, що я підпадаю під те, що ви змалювали, та є схоже за темою питання. В мене дві копії гри (In The Year Of The Dragon) и я хочу обміняти обидві. Так можна зробити?
Це майже не відноситься до попереднього запитання і Ви можете без проблем виставити на обмін любу кількість лотів. Обмежень на повторення лоту немає за умови реальної фізичної наявності обох.

По темі druosa вже було проведене тестування з успішним результатом
maleficmax
Амерітрешер
Контактна інформація:

Повідомлення maleficmax »

oxymc писав:Ви можете без проблем виставити на обмін любу кількість лотів. Обмежень на повторення лоту немає за умови реальної фізичної наявності обох
Не бачу можливості це зробити. Додати таку саму гру в колекцію не можу, бо вона вже виділена блакитним і не додається. І так само додати лот не можу, бо у переліку вже немає гри, яку я раніше додав до обміну.
raser1
Амерітрешер

Повідомлення raser1 »

В январе дождемся новую сессию?
druos
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення druos »

raser1 писав:В январе дождемся новую сессию?
Скорей всего уже в первую неделю февраля - не получается выделить достаточно времени для всех запланированных обновлений
Відповісти

Повернутись до “Обмін”