Провожу эксперименты с автоматическим устранением получением дублей.
Это та ситуация - когда меня свои Манчкина и Каркассон, для для обоих выберу Агриколу от разных владельцев - и вдруг внезапно обе свои коробки поменяю на 2 копии Агриколы.
Так вот - нужны "добровольцы" - у которых в прошедшем обмене точно были выборы разных копий одной и той же игры для нескольких своих "равнозначных" лотов.
Хочу с вами провести теоретическую сверку - как мог бы выглядеть результат на предмет дублей...
Math Trade 11 - состоялся + отзывы!
-
- Амерітрешер
- Контактна інформація:
Re: Math Trade 11 - состоялся + отзывы!
Не впевнений, що я підпадаю під те, що ви змалювали, та є схоже за темою питання. В мене дві копії гри (In The Year Of The Dragon) и я хочу обміняти обидві. Так можна зробити?
Це майже не відноситься до попереднього запитання і Ви можете без проблем виставити на обмін любу кількість лотів. Обмежень на повторення лоту немає за умови реальної фізичної наявності обох.maleficmax писав:Не впевнений, що я підпадаю під те, що ви змалювали, та є схоже за темою питання. В мене дві копії гри (In The Year Of The Dragon) и я хочу обміняти обидві. Так можна зробити?
По темі druosa вже було проведене тестування з успішним результатом
-
- Амерітрешер
- Контактна інформація:
Не бачу можливості це зробити. Додати таку саму гру в колекцію не можу, бо вона вже виділена блакитним і не додається. І так само додати лот не можу, бо у переліку вже немає гри, яку я раніше додав до обміну.oxymc писав:Ви можете без проблем виставити на обмін любу кількість лотів. Обмежень на повторення лоту немає за умови реальної фізичної наявності обох
В январе дождемся новую сессию?
Скорей всего уже в первую неделю февраля - не получается выделить достаточно времени для всех запланированных обновленийraser1 писав:В январе дождемся новую сессию?