12й коллективный обмен - upd FINISH!!!

Обмін настільними іграми
foodex
Адепт

Re: 12й коллективный обмен

Повідомлення foodex »

Дали таки ляща російським видавцям, видали англомовного Робінзона українською!
Зображення
foodex
Адепт

Повідомлення foodex »

Народ, думайте перед тим як оформлювати. Якщо в протектори вставлені роздруківки гра від цього не стає "русской", а залишається англійською чи німецькою.
Grobokopik
Єврогеймер

Повідомлення Grobokopik »

foodex писав:Дали таки ляща російським видавцям, видали англомовного Робінзона українською!
Зображення
Я себе не так представлял евроинтеграцию.
tovit
Гравець в Монополію

Повідомлення tovit »

Не вистачає можливості писати коментарі до лотів, чи це так задумано?
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

tovit писав:Не вистачає можливості писати коментарі до лотів, чи це так задумано?
А здоровенний блок з назвою "Комментарии" перед кнопкою "Сохранить" Вам ні про що не говорить? :)
tovit
Гравець в Монополію

Повідомлення tovit »

Мав на увазі коментувати чужі, виставлені лоти. Свої, звісно, знаю де коментувати.
morbo
Єврогеймер

Повідомлення morbo »

tovit писав:Мав на увазі коментувати чужі, виставлені лоти. Свої, звісно, знаю де коментувати.
Если зайти в лот, то там есть, справа от названия, оранжевая кнопочка "пожаловаться на лот". Жмите и выпадет окошко, в котором вы можете пожаловаться на лот. А вообще коллеги "несерьезно" относятся к заполнению карточек. Есть лоты в которых нет ни одной ссылки ни на Тесеру ни на БГГ.
Надо сделать эти пункты обязательными к заполнению. Господа настольщики, уважайте своих коллег.
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

https://meepler.com.ua/math-trade/games ... e/lot/1106 - "мова видання українська" - це як? На фото нічого нема. В коментах теж.
foodex
Адепт

Повідомлення foodex »

Питання до druos

Наприклад, є три однакові гри і мене цікавлять, але ж звичайно я хочу одну з них.
Є в мене, наприклад три гри, різні. І я на кожен свій лот тисну обрати на всі три гри. Є ймовірність, що всі три мені й випадуть, тобто по 1-й на кожну мою гру. Це якось можна уникнути?
morbo
Єврогеймер

Повідомлення morbo »

foodex писав:Питання до druos

Наприклад, є три однакові гри і мене цікавлять, але ж звичайно я хочу одну з них.
Є в мене, наприклад три гри, різні. І я на кожен свій лот тисну обрати на всі три гри. Є ймовірність, що всі три мені й випадуть, тобто по 1-й на кожну мою гру. Це якось можна уникнути?
Актуальный вопрос.
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

Druos вже відповідав тут на це питання...
druos писав:
V04 писав:Допустим, я очень хочу получить Манчкин. В обмене участвует 5 Манчкинов. Я выставил 2 своих лота и среди целей указал 10 лотов, в том числе все 5 Манчкинов, чтобы увеличить шанс попадания мне хоть 1 Манчкина. Но что мне делать, если оба моих лота принесут мне 2 разных Манчкина? Мне нравится Манчкин, но не настолько, чтобы нужны были 2 коробки. Что порекомендуете делать в этом случае?
Не переживайте - только 1 лот "выиграет" манчкина. Ранее эта проверка велась в ручном режиме - в этой сессии обмена в экспорт БД для генерации цепочки внесены изменения, чтобы алгоритм сам использовал возможности блокирования получения дубликатов.
Именно для этого и сделана такая сложная цепь публикации лота - сначала из общего справочника создать свою коллекцию, а уже потом из нее делать лот. Потому что, того же Манчкина можно написать в лоте по разному - но за счет общего "родителя" - алгоритм сможет справиться.
tovit
Гравець в Монополію

Повідомлення tovit »

morbo писав:
tovit писав:Мав на увазі коментувати чужі, виставлені лоти. Свої, звісно, знаю де коментувати.
Если зайти в лот, то там есть, справа от названия, оранжевая кнопочка "пожаловаться на лот". Жмите и выпадет окошко, в котором вы можете пожаловаться на лот.
В такому разі, я так розумію, скарга піде адміну. Коментар, в свою чергу, до власника. В коментарях можна булоб ставити питання власнику та інш.
Підтримую обов'язковість посилань, а якщо добавити поля "Видавництво" та/або "Локалізатор" буде пречудово.
oxymc
Єврогеймер

Повідомлення oxymc »

tovit писав:В коментарях можна булоб ставити питання власнику та інш.
Клікаєте на лінк(посилання) з ніком користувача -> клікаєте на кнопку "Сообщение" -> отримуєте живий чат з даним користувачем і можете задати йому любі питання та інш.
tovit
Гравець в Монополію

Повідомлення tovit »

oxymc, дякую, так і роблю :)
Пропоновані мною "Коментарі" спростять цей шлях та будуть публічними (інші користувачі побачать).
spivak_sas
Гравець в Монополію

Повідомлення spivak_sas »

Платформа тупо не робоча!
Відповісти

Повернутись до “Обмін”