Настолкемп - миф или реальность?
Re: Настолкемп - миф или реальность?
В российском блого-пространстве есть отчеты с подобных мероприятий.
Обычно это чья-то дача со всеми вытекающими.
Но можно и какой-нибудь комплекс снять. Я интересовался вопросом в районе Киева. Дешовые дачи только в формате «баня-шашлыки». Продвинутые варианты — с караоке или баром.
А если хочется много столов, то это уже конференц-зал и цена взлетает.
Обычно это чья-то дача со всеми вытекающими.
Но можно и какой-нибудь комплекс снять. Я интересовался вопросом в районе Киева. Дешовые дачи только в формате «баня-шашлыки». Продвинутые варианты — с караоке или баром.
А если хочется много столов, то это уже конференц-зал и цена взлетает.
Я за Карпати. Що за прикол кемпа під Києвом? Формат - дійсно під всіх не підлаштуєшся. Шукається місце на 20-30 осіб (якась приватна садиба в Карпатах), кидається клич, хто перший того і тапки. Все просто.Domi писав:Десь на 3 дні, хатинка на природі поруч з ключовими залізнодорожними містами(десь Львів-Київ або все що по дорозі), суто ігротека, з шашличками, загальним столом. На чоловік 20-30.
По запису - хто не вспів той запізнився.
Ну, так і я ж про шо. Є в когось якась така хатка на прикметі ? )foodex писав:Я за Карпати. Що за прикол кемпа під Києвом? Формат - дійсно під всіх не підлаштуєшся. Шукається місце на 20-30 осіб (якась приватна садиба в Карпатах), кидається клич, хто перший того і тапки. Все просто.Domi писав:Десь на 3 дні, хатинка на природі поруч з ключовими залізнодорожними містами(десь Львів-Київ або все що по дорозі), суто ігротека, з шашличками, загальним столом. На чоловік 20-30.
По запису - хто не вспів той запізнився.
Ну хай навіть не в карпатах, але на природі і не в самій дупі світу )
- svalse
- Адепт
- Контактна інформація:
Тем кто под Киевом живёт - никакого. А тем кто на востоке нашей необъятной Родины живёт, ехать сутки чтобы в настолки поиграть, как-то утомительноfoodex писав:Що за прикол кемпа під Києвом?

Все залежить від уподобань та пріоритетів.foodex писав: Я за Карпати. Що за прикол кемпа під Києвом? Формат - дійсно під всіх не підлаштуєшся. Шукається місце на 20-30 осіб (якась приватна садиба в Карпатах), кидається клич, хто перший того і тапки. Все просто.
Ви на дачу також через всю країну їдете?
Чим далі поїздка, тим більше логістичних питань постає. Дачу під Києвом можна глянути після роботи перед тим як знімати, на дачу під Києвом можна заїхати у Пт ввечері і вже зранку Сб грати в настолочки, з дачі під Києвом можна і поїхати, якщо атмосфера не сподобається (або інша холера станеться).
Я цілком розумію, що резидентам західної України ліпше їхати до Карпат. І зовсім згоден з тим, що за ціною дачі під Києвом можна знайти маєток у Карпатах. Але як на мене, я ліпше у Карпати поїду заради Карпат, а настолочки залишу вдома.
О, тоді інший формат. Київська тусовка, Львівська, Волинська, Харківська і т.д. Кожен в передмісті на якійсь дачі. Це локальний настолкемп. Теж варіант ігрового формату.
У мене зараз взагалі мікроформат: посиденьки на кухні майже щотижня.foodex писав:О, тоді інший формат. Київська тусовка, Львівська, Волинська, Харківська і т.д. Кожен в передмісті на якійсь дачі. Це локальний настолкемп. Теж варіант ігрового формату.
Локальна тусовка може віжбуватися щомісяця, або раз на два тижні.
А от глобальні заходи на кшалт Сфери - кілька разів на рік.
А ти до речі був? А то я лише пару форумчан ідентифікував.ДюДя писав:У мене зараз взагалі мікроформат: посиденьки на кухні майже щотижня.foodex писав:О, тоді інший формат. Київська тусовка, Львівська, Волинська, Харківська і т.д. Кожен в передмісті на якійсь дачі. Це локальний настолкемп. Теж варіант ігрового формату.
Цього року і так 3 гіко- (одна уже була) і 2 ігро-сфери. Вам мало?
Я не про "мало", а про "далеко, житло і додаткові витрати"KinslayeR писав:Цього року і так 3 гіко- (одна уже була) і 2 ігро-сфери. Вам мало?
Ні, мене не було. Довелося через роботу пропустити.foodex писав:А ти до речі був? А то я лише пару форумчан ідентифікував.ДюДя писав:У мене зараз взагалі мікроформат: посиденьки на кухні майже щотижня.foodex писав:О, тоді інший формат. Київська тусовка, Львівська, Волинська, Харківська і т.д. Кожен в передмісті на якійсь дачі. Це локальний настолкемп. Теж варіант ігрового формату.
Ромко прийди - в Меджибожі порядок наведи !
Десь так в червні )
Десь так в червні )
Ти тільки свідомість не втрать. але Ростик з Ромком уже задумались ще повторити Меджибіж цього року.Domi писав:Ромко прийди - в Меджибожі порядок наведи !
Десь так в червні )
В карпаты с удовольствием! Природа, компания и настолки - что может быть лучше?
Розпалювати багаття Манчкінами...
Точняк! )KinslayeR писав:Розпалювати багаття Манчкінами...