Це уже питання до конкретних локалізаторів.
Ціна - космос, продавець - негідник!!
Re: Ціна - космос, продавець - негідник!!
- svalse
- Адепт
- Контактна інформація:
Нет. В разумные сроки после релиза. Исключение для игр большого тиража. Они всегда актуальны.
Т.е. про Крылья вы узнали только когда игромаг запустил предзаказ? Что-то очень сомневаюсь.
Что-то я сомневаюсь, что Серп, Грааль или Немезида может быть спонтанной покупкой. Это нишевый продукт для тех кто варится в хобби и, соответственно, знает про них ещё с самого анонса. Как думаете, такой человек будет ждать несколько лет, теоретическую, украинскую локализацию?
2Kessler
По-перше, ви перебільшуєте, як один мій друг з символізмом.
А гра не про війну (скоріше про її уникнення), а про власний город

По-друге - ну прекрасно, в укр локалізації з'явився Київ, що жлобського?
Адаптація, хіба не чудово, що можна тепер рятувати Київ чи там Одесу, замість якись заземель нізнаде?
Та хай буде Латунь, як це вплине на гру? Хай буде хоч Донбас, замість Брас.
Яку високу естетику ви шукаєте в маспроді?
Довід про "три роки тому" сумнівний, не менше ніж "де були раніше".
Зараз на барахолках Серп якраз тому, що буде лок.
І знову ми про "пуп землі", вам не потрібно, а потенціальному покупцю - потрібно.
І ще є Фенріс, не забувайте, пропонуєте переводити Фенріс не маючи базу?
Першу продав, бо постійно грали в Серп, а другу купляв оптом, щоб купити англ доп і ресурси і думав купити англ, а тут така радість.
Не треба так порівнювати з автопромом, такі аналогії мають нульову аргументацію.
Вам смішно, а ринок є ринок.
2svalse
Нє, про Крила я знав раніше, але купив саме тому що укрлок.
Та чому це Коса нішева?
Гра вважається просто важкою грою для гравців, які манчкінять і щось трохи складніше.
Не кажучи вже за те скіки вона коштує, а коштує якраз як коштовність у колекції манчкінів і etc.
Знову 2Kessler
Дякую, що відповіли на питання актуальності для @svalse.
А "Крила" дуже крута назва, лаконічно і взагалі молодці.
По-перше, ви перебільшуєте, як один мій друг з символізмом.
А гра не про війну (скоріше про її уникнення), а про власний город
По-друге - ну прекрасно, в укр локалізації з'явився Київ, що жлобського?
Адаптація, хіба не чудово, що можна тепер рятувати Київ чи там Одесу, замість якись заземель нізнаде?
Та хай буде Латунь, як це вплине на гру? Хай буде хоч Донбас, замість Брас.
Яку високу естетику ви шукаєте в маспроді?
Довід про "три роки тому" сумнівний, не менше ніж "де були раніше".
Зараз на барахолках Серп якраз тому, що буде лок.
І знову ми про "пуп землі", вам не потрібно, а потенціальному покупцю - потрібно.
І ще є Фенріс, не забувайте, пропонуєте переводити Фенріс не маючи базу?
Першу продав, бо постійно грали в Серп, а другу купляв оптом, щоб купити англ доп і ресурси і думав купити англ, а тут така радість.
Не треба так порівнювати з автопромом, такі аналогії мають нульову аргументацію.
Вам смішно, а ринок є ринок.
2svalse
Нє, про Крила я знав раніше, але купив саме тому що укрлок.
Та чому це Коса нішева?
Гра вважається просто важкою грою для гравців, які манчкінять і щось трохи складніше.
Не кажучи вже за те скіки вона коштує, а коштує якраз як коштовність у колекції манчкінів і etc.
Знову 2Kessler
Дякую, що відповіли на питання актуальності для @svalse.
А "Крила" дуже крута назва, лаконічно і взагалі молодці.
2 Jack
Цитата про «Scythe - одночасно знаряддя праці і війни» (як і власне мехи в грі) належить якщо я не помиляюся самому Стегмайєру. Я думаю, він знав що казав)
Серп на барахолках з самого його початку продажів. Не тому що «бігом купувати Косу», а тому що він не всім заходить. Статистику по ОЛХ наводити не буду. За Фенріс мова зайде після його анонсу (якщо він буде по черзі допів роки за два-три).
«Вам не потрібно, потенційному покупцю - так». А я хто тоді?)) Я залюбки і регулярно купую настолки. Навіть інколи в магазині, а не на Олх. Чи це більше треба теоретичному Васі з Нижньої Шепетівки, котрий в манчкіна заграв позавчора? Так він купить (взагалі сумніваюся) на барахолці і не буде підтримувати виробника. Svalse вірно каже - це не спонтанні покупки, вони потребують певного рівня прихильності цьому хобі. А з цим рівнем приходить і обізнаність в ринку, строках, новинках, хайпу, актуальності...
Необов‘язкова тема - Чим аналогія ігропрома з автопромом не підходить?)
ПС в цілому схоже на думку «та робіть шо хочете, аби українською...». Не підтримую і не буду підтримувати такої думки.
Цитата про «Scythe - одночасно знаряддя праці і війни» (як і власне мехи в грі) належить якщо я не помиляюся самому Стегмайєру. Я думаю, він знав що казав)
Серп на барахолках з самого його початку продажів. Не тому що «бігом купувати Косу», а тому що він не всім заходить. Статистику по ОЛХ наводити не буду. За Фенріс мова зайде після його анонсу (якщо він буде по черзі допів роки за два-три).
«Вам не потрібно, потенційному покупцю - так». А я хто тоді?)) Я залюбки і регулярно купую настолки. Навіть інколи в магазині, а не на Олх. Чи це більше треба теоретичному Васі з Нижньої Шепетівки, котрий в манчкіна заграв позавчора? Так він купить (взагалі сумніваюся) на барахолці і не буде підтримувати виробника. Svalse вірно каже - це не спонтанні покупки, вони потребують певного рівня прихильності цьому хобі. А з цим рівнем приходить і обізнаність в ринку, строках, новинках, хайпу, актуальності...
Необов‘язкова тема - Чим аналогія ігропрома з автопромом не підходить?)
ПС в цілому схоже на думку «та робіть шо хочете, аби українською...». Не підтримую і не буду підтримувати такої думки.
- svalse
- Адепт
- Контактна інформація:
Можно было просто денег издателю перечислить, чтобы поддержать. Тоже вариант
Я где-то писал, что Крылья нишевая? Крылья вполне себе нормальный продукт для локализации. Там много текста + игра семейная + тема ми-ми-мишная. Думаю вполне себе окупился проект несмотря на рус конкурентов. Но разговор выше шёл о "больших" проектах. С ними совсем другая история
Только все эти проекты 2019 года. Но, с кошками и Рюриком соглашусь. Это были актуальные продукты в момент выходаДякую, що відповіли на питання актуальності для @svalse
Востаннє редагувалось 18 листопада 2020 18:30 користувачем svalse, всього редагувалось 1 раз.
2 svalse
так даже производство локализаций на кике идет с задержкой после основного тиража оригинала. Так что с «поправкой на год» - очень точно сказано)
хороший пример еще (надеюсь) будет «King’s Dilemma» если со сроками лажи не будет. Я с удовольствием вложусь.
так даже производство локализаций на кике идет с задержкой после основного тиража оригинала. Так что с «поправкой на год» - очень точно сказано)
хороший пример еще (надеюсь) будет «King’s Dilemma» если со сроками лажи не будет. Я с удовольствием вложусь.
2 Jack окремо
«яку високу естетику ви шукаєте в маспроді». А отаке сумно чути. Настільні ігри в тому вигляді як вони існують зараз - це скоріше витвір мистецтва, як музичний альбом чи книга... А таке відношення до них як до чогось практичного і буденного... якось навіть образливо... суб‘єктивна думка.
І в принципі пояснює розбіжності в наших з вами поглядах. Вам би поїсти, а мені, снобу такому, ще шоб смачно було... І вилкою... І не з корита...
«яку високу естетику ви шукаєте в маспроді». А отаке сумно чути. Настільні ігри в тому вигляді як вони існують зараз - це скоріше витвір мистецтва, як музичний альбом чи книга... А таке відношення до них як до чогось практичного і буденного... якось навіть образливо... суб‘єктивна думка.
І в принципі пояснює розбіжності в наших з вами поглядах. Вам би поїсти, а мені, снобу такому, ще шоб смачно було... І вилкою... І не з корита...
Востаннє редагувалось 18 листопада 2020 18:40 користувачем Kessler, всього редагувалось 2 разів.
- svalse
- Адепт
- Контактна інформація:
Я про наших соседей. Если игра выйдет на украинском в течении года после английской - это не страшно. Есть языкозависимые игры, есть проблемы с доставкой оттуда. В общем актуальность игра не сильно потеряет. А если выйдет на год позже даже польской и русской версии, и это не массовый продукт, тогда уже сильные проблемы с актуальностью.
2 svalse
Да, да! Именно!)
Да, да! Именно!)
2Kessler
Ну так в тому-то і проблема, що ви це бачите як «та робіть шо хочете, аби українською...»,
а я не бачу нічого злочиного в тому, щоб назвати Косою (і не плутати з рос версією), та навіть Донбас замість Брас.
І я не кажу про естетику взагалі, я кажу про саме "високий" клас, ви серйозно думаєте, що ігри це якась ілітарність?
Косою теж можна воювати хєх, а гра більше про свій город, спробуйте не погодитись.
Треба було взагалі, не Косу видавати, а Вила! Оце була б адаптація!
Коротше, Серп досі на прилавках, його досі купують, скіки будуть купляти ще, скіки нових гравцій війде в хобі?
В цьому я бачу і актуальність, і необхідність, попри те, що це буде +1 до укрмовних ігор;
і діти, які не знають інших мов, зможуть спокійно в неї грати.
Чи настільні ігри робляться тіки для бородатих ітішників?
2svalse
В чому проблема благодійності?
Вона - це я про Косу.
Як на мене Коса саме маспрод. І давайте в контексті цієї гри і діскутувати, раз почали.
Ну так в тому-то і проблема, що ви це бачите як «та робіть шо хочете, аби українською...»,
а я не бачу нічого злочиного в тому, щоб назвати Косою (і не плутати з рос версією), та навіть Донбас замість Брас.
І я не кажу про естетику взагалі, я кажу про саме "високий" клас, ви серйозно думаєте, що ігри це якась ілітарність?
Косою теж можна воювати хєх, а гра більше про свій город, спробуйте не погодитись.
Треба було взагалі, не Косу видавати, а Вила! Оце була б адаптація!
Коротше, Серп досі на прилавках, його досі купують, скіки будуть купляти ще, скіки нових гравцій війде в хобі?
В цьому я бачу і актуальність, і необхідність, попри те, що це буде +1 до укрмовних ігор;
і діти, які не знають інших мов, зможуть спокійно в неї грати.
Чи настільні ігри робляться тіки для бородатих ітішників?
2svalse
В чому проблема благодійності?
Вона - це я про Косу.
Як на мене Коса саме маспрод. І давайте в контексті цієї гри і діскутувати, раз почали.
Востаннє редагувалось 18 листопада 2020 18:58 користувачем Jack, всього редагувалось 1 раз.
- svalse
- Адепт
- Контактна інформація:
Ни в чём. Благотворительность - это хорошо. Только издание игр - это не социальный проект, а коммерческий. Хотя, это уже личное дело каждого куда тратить свои деньги.
Серп продукт нишевый. Человек с улицы его не купит
Так ви ж і ілюструєте, що вам все одно як воно буде називатися... Аби українською. І зі смішнявками щоб. Ги ги, був Бірмінгем - став Донбас))) Була Москва - нема Москви, а Одесу ми замість Джакарти вліпимо, бо я хз де це)))) А замість Русвєта давайте ліпше Навкрайну зробимо - хто ж буде за москалів грати...
В дурня чи в монополію - ні. В Сутінки Імперій або КДМ - так. Спробуйте не погодитись.
Гигиги... Холодна війна - теж війна.
Ви не програміст? Я теж не програміст.
2svalve
Я там додав про маспрод, бо не помітив завчасно відповідь.
2Kessler
Самі якраз і перекручуєте, де "змінити на Києв", а де "додати Прадавніх Укрів".
Давно вбачав, що в деяких гіків почуття власної важливості трошки перегрілось, і я тут не про вас особисто, тут про ілітарієв, хіба що ви вважаєте себе таким.
Я прогєр і пограв би в TІ.
Але де Західна філософія й театр, а де оці настільні "мастодонти".
Останні до високої естетики не мають нічого взагалі дотичного, а вся їх краса в атмосфері, яка суб'єктивно налаштовується, та, звісно, в глибині механік.
Шкода, що така невеличка зміна назви так на вас впливає і ви через це обурені.
Рівень думки і рівень продукту це різні площини.
Я там додав про маспрод, бо не помітив завчасно відповідь.
2Kessler
Самі якраз і перекручуєте, де "змінити на Києв", а де "додати Прадавніх Укрів".
Давно вбачав, що в деяких гіків почуття власної важливості трошки перегрілось, і я тут не про вас особисто, тут про ілітарієв, хіба що ви вважаєте себе таким.
Я прогєр і пограв би в TІ.
Але де Західна філософія й театр, а де оці настільні "мастодонти".
Останні до високої естетики не мають нічого взагалі дотичного, а вся їх краса в атмосфері, яка суб'єктивно налаштовується, та, звісно, в глибині механік.
Шкода, що така невеличка зміна назви так на вас впливає і ви через це обурені.
Рівень думки і рівень продукту це різні площини.
Востаннє редагувалось 18 листопада 2020 19:15 користувачем Jack, всього редагувалось 2 разів.
Я не знаю з чого ви почали, а тут почалося в контексті Немезісу)) І ні, серп - не маспрод через рівень входу і потрібність обізнаної компанії для в гри в неї. Це не Пандемія і не Коднеймз... І навіть не Крила або Острів Котів.
Почалось з "назва мене обурює" і "неактуально".
Давайте так, Коса менший маспрод ніж манчкін, але більший ніж TI.
Заперечувати, що його добре купують і зараз - це треба мати якісь об'єктивні данні, яких в вас навряд чи знайдется.
Давайте так, Коса менший маспрод ніж манчкін, але більший ніж TI.
Заперечувати, що його добре купують і зараз - це треба мати якісь об'єктивні данні, яких в вас навряд чи знайдется.