цілком можливо. Чи може Теотиуакан.Нове кодове слово «Невимовне», це напевно
Tawantinsuyu: The Inca Empire
Делимся информацией о будущих украинских локализациях
Re: Делимся информацией о будущих украинских локализациях
Взято з каналу Світ настільних ігр:
Lords of Boards разом с Хід Конем локалізує CALICO
Kilogames локалізує It's a Wonderful World
Lords of Boards разом с Хід Конем локалізує CALICO
Kilogames локалізує It's a Wonderful World
Шановна громадо! Чи є тут ті хто передзамовив Dune imperium? Бачив за кордоном у продажі deluxe upgrade pack за ціною 50 долярів. Там цікава коробочка з міньками. Треба штурмувати Гікач , щоб завезли і нам. Думаю багато хто б замовив.
так гикач казав, що якщо буде можливість, то привезе делюкс компоненти.
-
- Новачок
https://www.aresgames.eu/28124
Пишут про Гикача и локализацию Войны Кольца!
Пишут про Гикача и локализацию Войны Кольца!
ничесе ... Вчасно я свою коробку продав. Дякую за інсайд. Може так і Rebellion дочекаємось )
Хах, я так когда-то, помню, случайно спалил "секретного" хедлайнера одного из фестивалей, которого организаторы с помпой хотели объявить в дальнейшем, а я увидел участие в фестивале в тур-листе на оф.сайте группы =)
Огогошеньки! Гикач красава, уважуха и ваще ! Война Кольца - это целая жемчужина мира настолок! Рад за всех, кто на солов'їній впервые в нее сыграет! Ну прям красавцы.
Если "Битву 5-ти армий" подпишите к выходу на укр. раньше Гаги - поддержу 100%.
Да, и если удастся у Ареса выбить жестяные коробочки с протекторами !!!!! выкуплю для своей Прелести)
Если "Битву 5-ти армий" подпишите к выходу на укр. раньше Гаги - поддержу 100%.
Да, и если удастся у Ареса выбить жестяные коробочки с протекторами !!!!! выкуплю для своей Прелести)
Привіт всім.
Вчора зайшов на БГА і побачив, що там доступна гра Орифлама, на яку якраз почалося передзамовлення від Гікача. Зіграв 5 партій і мені досить непогано зайшло. Всього 10 карт у гравця, а скільки можливих комбінацій! Швидкі партії натякають на непоганий таки філерок.
Хтось ще пробував? Які ваші враження?
Вчора зайшов на БГА і побачив, що там доступна гра Орифлама, на яку якраз почалося передзамовлення від Гікача. Зіграв 5 партій і мені досить непогано зайшло. Всього 10 карт у гравця, а скільки можливих комбінацій! Швидкі партії натякають на непоганий таки філерок.
Хтось ще пробував? Які ваші враження?
На Гікачі з'явився новий код "Веселка". Хто що думає з цього приводу? Мені на думку тільки щось дитяче спадає.
взагалі у гікача такі кодові слова, що майже не можливо відгадати. Єдине що я вгадав, але звісно сюди не написав, був Серп під кодовим словом Полонина.На Гікачі з'явився новий код "Веселка". Хто що думає з цього приводу? Мені на думку тільки щось дитяче спадає.
може це:
взагалі наші локалізатори намагаються працювати з уже знайомими видавцями тому можна бути впевненими в тому що більшість ігр stonemaier games буде локалізовано. Сподіваюсь ця тенденція буде вірна також для Awaken Dreams.
Ще у geekach котове слово Пандарен змінилося на Пандарени.
Ще у geekach котове слово Пандарен змінилося на Пандарени.