Ціна - космос, продавець - негідник!!

Бесіди на різноманітну тематику
svalse
Адепт
Контактна інформація:

Re: Ціна - космос, продавець - негідник!!

Повідомлення svalse »

Guns87 писав: 14 листопада 2020 12:29Вы обвиняете украинских издателей в неспособности что либо издать, так российским издателям выгодно цену на свою продукцию скинуть в два раза лижбы сделать украинское не конкурентноспособным
Оо
Это где я кого-то обвинял?
И для того, чтобы что-то сделать неконкурентоспособным, это что-то должно быть :)
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

Про Чижа проорал вслух. Аргумент от боженьки. «Я вот купил говно, а оно на российском!». А ты там хотел шоу уровня Muse или Depeche Mode увидеть?)) Это изначально гоуно, при всем уважении к паре песен.

Ладно, оставлю тебя с теориями заговоров, честно говоря надоело слушать истерические вопли про «уничтожение» отраслей. Вообще знаково, что весь сыр-бор тут начался не на тему «почему это на прилавках», а «чо так дорого-то»... Ага.
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

svalse писав: 14 листопада 2020 12:37 И для того, чтобы что-то сделать неконкурентоспособным, это что-то должно быть :)
Именно так. А чтобы быть конкурентноспособным - продукт должен быть качественным и актуальным :)
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Именно так. А чтобы быть конкурентноспособным - продукт должен быть качественным и актуальным :)
и желательно на русском.)
странные вы ребята. Как будто в другом измерении находитесь. То что борьба за рынок сбыта есть даже спорить не нужно. Другое дело что кто-то это может назвать просто бизнесом. Наверно вывоз предприятий из окупированного Донбаса и отжим украинских кораблей в крыму, тоже просто бизнес. Писать тут про теории заговора конечно не стоит, ведь мы живем в мирное время, соседи у нас ничего не забрали, чекистов у власти травящих всех по приколу нет и Украину никто не рассматривает как часть бывшего ссср.
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

svalse писав: 13 листопада 2020 13:42
KinslayeR писав: 13 листопада 2020 12:53 або заставити видати солов'їною.
А чего у хоббиков требовать? Давайте сразу у поляков потребуем, чтобы они издали. И, чтобы два раза не вставать, у ФФГ тоже потребуем, чтобы свои игры издавала на украинском. И у других зарубежных издательств.

"И тебя вылечат, и тебя тоже вылечат, и меня вылечат" :)
Вони купили права на видачу гри на нашу територія ВСІМА мовами. Отже по контракту, або видають тут державною, або віддають права на українську на території України іншому видавцю. І на відміну від деяких рускагаварящіх "українців" поляки розуміють, що тут Україна і треба українську мову.
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

Guns87 писав: 14 листопада 2020 13:04 и желательно на русском.)
Где? Где ты такое увидел? Показывай, кто тут сказал «желательно на русском» или вообще о преимуществе русскоязычных локализаций.

И я бы не сравнивал незаконные действия и легальную продажу в официальных магазинах. Так, к слову.
Востаннє редагувалось 14 листопада 2020 13:24 користувачем Kessler, всього редагувалось 2 разів.
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

KinslayeR писав: 14 листопада 2020 13:06 Вони купили права на видачу гри на нашу територія ВСІМА мовами. Отже по контракту, або видають тут державною, або віддають права на українську на території України іншому видавцю. І на відміну від деяких рускагаварящіх "українців" поляки розуміють, що тут Україна і треба українську мову.
Пане KinslayeR, ви, я бачу, обізнаніші в умовах контрактів) Може ви мені скажете, коли були перші перемовини з українського боку по Немезісу?)

по «рускагаварящім українцям» - ми знову починаємо стандартну процедуру перекидування шаблонами?)
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Kessler писав: 14 листопада 2020 12:34 2 svalse

Честно говоря, я в принципе, не понимаю зачем было брать Косу/Серп. Как минимум потому что там внутри текста аж на 28 карт встреч и рулбук. Остальное на инфографике. Т.е. даже те у кого туго с английским могли бы играть. Либо уже купили русскую версию 2(!) года назад. Хайп в мире от Серпа давно спал, на вторичке он продается много и регулярно. Игра не для новичков и объемная. КТО будет покупать украинский тираж? Надеюсь окупится.

Про Немезиду... Не знаю. В ритейле её толком не было нигде, текста там побольше чем в Серпе и он важен. Добавить бы наьоры промок и думаю люди бы взяли даже за 3500. Да, масштабная, но Грааль же вот взяли в работу. Ура как бы, и я с удовольствием бы через приложение вел бы игру на украинском, потому что играть хочется сейчас, а сама игра будет года через два. Но этого же не случится - укр язык дай бог чтоб вообще в приложении появился.
Коса то хай буде, я навіть куплю. З такою логікою взагалі не треба локалізовувати ігри річної давності, гайп то уже спав. А про класику я взагалі мовчу - у всіх давно по три копії на поличках.

А стосовно, чому раніше не спохватились: згадайте, коил наші локалізатори толком стартонули? Минулого року. А російські? В нас лише зараз пішла оця хвиля локалізацій і люди зрозуміли, що так можна і так треба. Але деякі хороші тайтли уже фіг локалізуєш, що мишебраття поводяться, як криси на сіні.

п.с. Стосовно перемовин про Немезіс в ПП.
svalse
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення svalse »

Guns87 писав: 14 листопада 2020 13:04
и желательно на русском.)
Оказывается это Путин лично дал указание Акулову убивать украинские издательства. Но наши, в последний год, героически воспрянули и начали лупить украинскими локализациями с двух рук. Перемога :)

Зы. И это я, оказывается, странный. Не переживай. Сейчас Билл Гейтс всех чипирует, а 5ж добьёт. И не будет никаких проблем
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

2 KinslayeR Ну так, ви купите, але я все ж не впевнений, що більшість гравців можуть собі дозволити тримати по декілька копій гри, як ви) До того ж Серп аж ніяк не річної давнини.

Добре, стартонули запізно. Гайп на Немезісі не піймали. Етерфілдс? Фростпанк? Грейт Вол? Даркест данжн? Глум/Фростхевени? ISS Vanguard? Да хоча б Нокдаун від АР Лайт? теж мишебраття винні?)

Не питання - з нетерпінням чекаю інфи в ПП. А заодно і про історичну форму Коси з минулого діалогу) Дякую!
svalse
Адепт
Контактна інформація:

Повідомлення svalse »

KinslayeR писав: 14 листопада 2020 13:06 Вони купили права на видачу гри на нашу територія ВСІМА мовами. Отже по контракту, або видають тут державною, або віддають права на українську на території України іншому видавцю. І на відміну від деяких рускагаварящіх "українців" поляки розуміють, що тут Україна і треба українську мову.
Т.е. ты утверждаешь, что Акулов в трезвом уме и твёрдой памяти подписал договор на перевод и распространение Немезиса на украинском языке? Я правильно понял? Извини, но в такую чушь я смогу поверить, только если увижу какое-то подтверждение из официальных источников. Увижу договор, комментарий самого Акулова, комментарий поляков и т.д. А пока это очень похоже на банальный п****шь :)

Зы. Guns87, а ты писал, что это он стебётся :-D
KinslayeR
Адепт

Повідомлення KinslayeR »

Kessler писав: 14 листопада 2020 13:23 2 KinslayeR Ну так, ви купите, але я все ж не впевнений, що більшість гравців можуть собі дозволити тримати по декілька копій гри, як ви) До того ж Серп аж ніяк не річної давнини.

Добре, стартонули запізно. Гайп на Немезісі не піймали. Етерфілдс? Фростпанк? Грейт Вол? Даркест данжн? Глум/Фростхевени? ISS Vanguard? Да хоча б Нокдаун від АР Лайт? теж мишебраття винні?)

Не питання - з нетерпінням чекаю інфи в ПП. А заодно і про історичну форму Коси з минулого діалогу) Дякую!
Судячи по барахолці, Серпи уже почав дехто спродувати після анонсу.
Інші ж...
Etherfields - тільки но почали бакерам розсилати. Рітейл і наступний наклад ще невідомо коли + нема ще толковий оглядів, хоча ті, що є гру хвалять. Приїде моя коробочки, мож зашлю комусь з локалізаторів на пробу, може і візьмуть в роботу.
Frostpunk - теж кік, який тільки-но завершився. Теоретично можна брати в локу, але поки сама гра темна конячка та надто нішева. Не так багато фанатів оригіналу.
Great Wall - щось про неї зовсім заглохло пілся кількох оглядів прототипів.
Darkest Dungeon - звісно гайпова штука, але будемо чесні, її тут купить людей троє, оскільки судячи з оглядів і правил, там, крім мініатюрок, мало цікавого ігроладу: типовий dungeon-crawler.
Gloomhaven - самі знаєте, в кого права.
Frosthaven - поки невідомо, але там вроді теж уже мишебраття підсуєтились.
ISS Vanguard - виглядає цікаво, але проект ще досі не стартонув. Хоча наперед можна було б домовитись, хороша ідея одразу на старті мати таку інформацію.
svalse писав: 14 листопада 2020 13:35 Т.е. ты утверждаешь, что Акулов в трезвом уме и твёрдой памяти подписал договор на перевод и распространение Немезиса на украинском языке? Я правильно понял? Извини, но в такую чушь я смогу поверить, только если увижу какое-то подтверждение из официальных источников. Увижу договор, комментарий самого Акулова, комментарий поляков и т.д. А пока это очень похоже на банальный п****шь :)
Якраз я більш, ніж впевнений, що Акулов ніколи не видасть гру українською, тому єдиний варіант давити, щоб віддали права на укр. локу комусь.
Зустрічне питання: зі скількома видавцями-локалізаторами ви спілкуєтесь, щоб мати інформацію, хто з ким за що домовляється і які труднощі при цьому виникають? Я от в міру свого хоббі, трохи спілкуюсь і якось в курсі, хто "акулов", а з ким можна домовитись.
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Оказывается это Путин лично дал указание Акулову убивать украинские издательства. Но наши, в последний год, героически воспрянули и начали лупить украинскими локализациями с двух рук. Перемога :)
Путин типичный представитель совка и таких как он среди людей его возраста большинство. Просто действия путина на поверхности, но все остальные россияне ведут себя примерно также в отношении всего украинского. И когда твою страну называют страной 404 из всех российских масмедия, то это формирует у россиян соответствующее представление, в том числе и у Акулова. Украинских издательств как таковых нет (поправьте если ошибаюсь). То что какой-то магазин купил права и оплатил работу переводчика и обязался реализовать товар не делает из магазина издательство.
Kessler
Адепт

Повідомлення Kessler »

2 KinslayeR
Ну от про це я і кажу. Це не хочу, це не буду, це не ясно... Пандемію буду, базу Аркхема буду... Бо і так купують.

Грааль же взяли, а про нього ну дуже вже поляризовані відгуки, і це також дуже нішева і масштабна гра, і його кікстартерна розсилка також ще не завершилась.Тому поки що виглядає як я і думав - ми чекаємо рік-два як воно вийде в продаж, дивимось купують або ні, а потім тільки починаємо перемовини. І НЕ МОЖЕ БУТИ - ліцензії вже розпородані! А мишебраття вписуються в КС і починають продажі вже тоді, коли ми ше думаємо. Ринок насичується, конкуренції нема, коли гра виходить - її купують менше, бо більшість кому треба було вже купили.
Guns87
Єврогеймер

Повідомлення Guns87 »

Т.е. ты утверждаешь, что Акулов в трезвом уме и твёрдой памяти подписал договор на перевод и распространение Немезиса на украинском языке? Я правильно понял? Извини, но в такую чушь я смогу поверить, только если увижу какое-то подтверждение из официальных источников. Увижу договор, комментарий самого Акулова, комментарий поляков и т.д. А пока это очень похоже на банальный п****шь :)

Зы. Guns87, а ты писал, что это он стебётся :-D
KinslayeR просто написав що у МХ права на локалізацію всіма мовами, щоб було зрозуміло що ніхто більше крім МХ видавати не може. Ви чомусь почали стібатися з того що МХ зобов'язалося видавати українською.
Відповісти

Повернутись до “Все про все”