Делимся информацией о будущих украинских локализациях
Re: Делимся информацией о будущих украинских локализациях
ну так це ж чудово)
єдине що:
1. буде коштувати вже скільки правовласники скажуть, може і дорожче за російську.
2. Немезіс комплектується на одному й тому самому китайському заводі, незалежно від мови, тож коробка має не більший шанс порватися, ніж оригінальна.
3. за допи - нічого не скажу, може і зроблять, поки їх і російською немає)
щодо Nemesis: Lockdown, якщо ви про неї, то це можна спитатись у деяких користувачів, що більш в матеріалі з приводу перемовин з Awaken Realms - чи взагалі велися такі перемовини?
Мене більш цікавить - то що робити? Підтримувати компанію Акулова? D:
єдине що:
1. буде коштувати вже скільки правовласники скажуть, може і дорожче за російську.
2. Немезіс комплектується на одному й тому самому китайському заводі, незалежно від мови, тож коробка має не більший шанс порватися, ніж оригінальна.
3. за допи - нічого не скажу, може і зроблять, поки їх і російською немає)
щодо Nemesis: Lockdown, якщо ви про неї, то це можна спитатись у деяких користувачів, що більш в матеріалі з приводу перемовин з Awaken Realms - чи взагалі велися такі перемовини?
Мене більш цікавить - то що робити? Підтримувати компанію Акулова? D:
коробки якраз вони роблять свої для всіх ігр. Тому в їх SW Rebellion стандартний орг не влазить. Можете почитати нарікання на компоненти на тесері. Вони навіть у коментарі написали, що чекають пластику. Тому що все інше роблять у себе.
Немезису не має в моєму вішлисті. Тому чи підтримувати чи ні на це питання відповідати не буду.
Немезису не має в моєму вішлисті. Тому чи підтримувати чи ні на це питання відповідати не буду.
не читаю тесеру, але дякую за інформацію)
Да, коробку делают хобяны, но "Немезида" шикарна и богата. У меня она на русском, и допы с радостью заберу, если привезут. По самой коробке, хз, стоит, вроде все красиво, ничо не гнется. ЗВ Восстание тоже стоит под гнетом других коробок сверху, опять же не гнется.
Была возможность недавно сравнить карты минидопа "Злодеи Эриадора" от FFG и Хобби Ворлд.... Конечно, небо и земля)) Но... приходится брать ру в угоду нашей игровой ячейки) Кстати, англ. коробку минидопа могу продать, не играна, пишите, кому надо в лс, чтобы не засорять чат.
Была возможность недавно сравнить карты минидопа "Злодеи Эриадора" от FFG и Хобби Ворлд.... Конечно, небо и земля)) Но... приходится брать ру в угоду нашей игровой ячейки) Кстати, англ. коробку минидопа могу продать, не играна, пишите, кому надо в лс, чтобы не засорять чат.
на каналі Твой Игровой вийшов летсплей Немезида. Совподеніє ? Взагалі очікавав більшого обговорення цієї теми. Що декілька місяців тому звучало як жарт тепер стало реальністью.
Хоббики выпустят базу на украинском.
Это скорее печаль, чем радость.
Это скорее печаль, чем радость.
Kilogames локалізує Star Wars Outer Rim. Початок предзамовлення десь у квітні.
Ну, тут красавцы “Килогеймс” - игра суперклассная. Так держать - очень надеюсь, что на смену локализациям разных языконезависисых игр - у нас станут локализовать настоящие коробищи крутых игр. Вот ЗВ Внешнее кольцо как раз одна из них.
на сторінці видавництва woodcat з'явилось декілька анонсів на цей рік. Серед яких Hellapagos, Quetzal та Kontour.
на каналі Світ настільних ігр повідомили, що Geekach локалізує Sagrada. Напевно це кодове слово instagram. Ще з'явилося кодове слово Професор. Може це Alma Mater ?
Lord of Boards на своей Facebook-странице анонсировали локализацию дуэльного колодостроительного варгейма Undaunted. Normandy
Выйти должен летом, при этом лорды говорят, что производится игра будет в Украине.
Ссылка на BGG
Выйти должен летом, при этом лорды говорят, что производится игра будет в Украине.
Ссылка на BGG
на каналі Світ настільних ігр поділилися новиною, наче б то, хтось з локалізаторів домовляеться о локалізації Ankh від CMON. Я б хотів би щоб Зомбіцид локалізували, особливо той що Invader.
Ще у Geekach серед майбутніх локалізацій з'явились два доповнення до Коса та гра The Crew. Ще нове кодове слово «Невимовне»
Ще у Geekach серед майбутніх локалізацій з'явились два доповнення до Коса та гра The Crew. Ще нове кодове слово «Невимовне»
С чем связан бум локализаций за последние полгода? Аналитики от рынка настольных игр в теме есть? =)
А то взрывного роста популярности хобби я что-то не наблюдаю.
А то взрывного роста популярности хобби я что-то не наблюдаю.
а чем связан бум локализаций комиксов начиная с 2018 года, или вообще изданий книг на украинском начиная где то с 2013 ?
Магазины настолок разжирели чтоб вкладивать в собственные локализации + после 14 года стало проще работать с ЕС + появился спрос на продукцию на украинском.
Магазины настолок разжирели чтоб вкладивать в собственные локализации + после 14 года стало проще работать с ЕС + появился спрос на продукцию на украинском.
Нове кодове слово «Невимовне», це напевно
Tawantinsuyu: The Inca Empire
Tawantinsuyu: The Inca Empire