MathTrade 15 - успешный!
- Scorn
- Амерітрешер
Re: MathTrade 15 - успешный!
Долго ждать((
На днях будет опрос на сайте про даты новой сессии
А хіба не відправник платить за коробку?zawwah писав:На сколько я знаю, НП всё равно 2.1 кг или 4.9 кг. Там есть градация 2 кг, 5 кг, 10 кг. Влияет габаритный вес и оценочная стоимость. А также очень сильно влияет упаковка силами НП и её упаковочные материалы.
Поки що ні, все на отримувача. Вважаю що це абсурд і пропоную змінити це правило.S-10 писав:А хіба не відправник платить за коробку?zawwah писав:На сколько я знаю, НП всё равно 2.1 кг или 4.9 кг. Там есть градация 2 кг, 5 кг, 10 кг. Влияет габаритный вес и оценочная стоимость. А также очень сильно влияет упаковка силами НП и её упаковочные материалы.
Дивно, у додатку Нова Пошта, якщо створювати накладну і вибрати пакування, то за цю послугу має сплачувати саме відправник. Так само мені на відділенні казали(foodex писав:Поки що ні, все на отримувача. Вважаю що це абсурд і пропоную змінити це правило.S-10 писав:А хіба не відправник платить за коробку?zawwah писав:На сколько я знаю, НП всё равно 2.1 кг или 4.9 кг. Там есть градация 2 кг, 5 кг, 10 кг. Влияет габаритный вес и оценочная стоимость. А также очень сильно влияет упаковка силами НП и её упаковочные материалы.
Я свої ігри сам пакую.