Stratego_Airlines_Island_FormulaD_EarthReborn_MerchVenus_Railways_Eclipse+_Civilization2002_Civilization2010+

Продаж б/у настільних ігор
Yokozuna
Новачок

Re: ЭраКонана_Stratego_AgeOfEmpires_Airlines_Island_FormulaD_EarthReborn_MerchVenus_Railways_Eclipse+_Civilization-1/2

Повідомлення Yokozuna »

Вітаю всіх!
На жаль, за період моєї неактивності часу грати більше не стало.
Буду радий, якщо ігри знайдуть більш активного володаря.
Оновив список ігор, додав активні посилання на BGG.
Up! ;D
Yokozuna
Новачок

Re: ЭраКонана_Stratego_AgeOfEmpires_Airlines_Island_FormulaD_EarthReborn_MerchVenus_Railways_Eclipse+_Civilization-1/2

Повідомлення Yokozuna »

"Age of Empires III " заброньовано. :popcorm1:
Yokozuna
Новачок

Re: ЭраКонана_Stratego_Airlines_Island_FormulaD_EarthReborn_MerchVenus_Railways_Eclipse+_Civilization2002_Civilization20

Повідомлення Yokozuna »

"Age of Empires ІІІ" відправлена до нового власника. Up! ;D
Yokozuna
Новачок

Re: Stratego_Airlines_Island_FormulaD_EarthReborn_MerchVenus_Railways_Eclipse+_Civilization2002_Civilization2010+

Повідомлення Yokozuna »

"Ера Конана" відправлена новому власнику. :paladin:
BlackDen
Новачок

Re: Stratego_Airlines_Island_FormulaD_EarthReborn_MerchVenus_Railways_Eclipse+_Civilization2002_Civilization2010+

Повідомлення BlackDen »

Купил Эру Конана по полной предоплате. Все приехало в лучшем виде, продавец старательно запаковал игру в несколько слоёв упаковки и даже положил книжку приключений Конана в подарок! Игра в идеальном состоянии, видно, что обращались бережно. Так что я доволен как слон и смело рекомендую продавца к сотрудничеству!
Відповісти

Повернутись до “Продаж”