Кориолис. Третий Горизонт

Продаж б/у настільних ігор
Відповісти
AndriyGoncharov
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 27 липня 2019 21:55

Кориолис. Третий Горизонт

Повідомлення AndriyGoncharov »

Книга правил — 1000
Ширма мастера — 500
Атлас звездных систем — 200
Колода ликов —300

Вcё вместе 1800грн.

«Коріоліс. Третій Горизонт» - шведська настільна рольова гра, розроблена авторами знаменитої RPG «Mutant: Year Zero» (шестиразового номінанта і срібного призера конкурсу ENnies за кращі правила). Гра «Coriolis: The Third Horizon» теж була відзначена суддями конкурсу ENnies в 2017 році. Локалізація здійснена силами «Studio 101» на краудфандинговій основі.

Космічні пригоди
Один гравець стане майстром-ведучим. На його плечі ляже керівництво ігровим процесом, опис світу і подій що відбуваються в ньому, створення перешкод, управління ворожими і нейтральними персонажами. Решта гравців виберуть / створять собі героїв і відправляться назустріч пригодам. Вони будуть літати на космічному кораблі, досліджувати Третій Горизонт, виконувати завдання, розкривати таємниці, плести змови і молитися різним Ликам.

В ході гри учасники будуть проходити різноманітні перевірки, кидаючи стільки шестигранних кубиків, яке значення характеристики. Успіхом вважається випадання хоча б однієї шістки. Помолившись Ликам, можна перекинути куби. Але кожна молитва - це ще одне очко на користь невідомої Міжзоряної Темряви.
Відповісти

Повернутись до “Продаж”